Izazovni aspekt Venere u toku: Budi strast, velike ljubavi i donosi novac!

Venera, planeta ljubavi i novca, jednom godišnje prelazi preko znaka Lava u kojem se obično zadržava oko mesec dana. Međutim, ove godine ostaje tri puta duže, čak do 8. oktobra. Čim je 8. juna bude ušla u Lava, Venera počinje da obrazuje inkonjunkciju sa Neptunom, simbolom romantike i zanosa, koja traje do sredine meseca. 

Photo credit: pippalou from morguefile.com

 

Taj izazovan aspekt veoma je inspirativan za umetnike, naročito muzičare i plesače, a do 15. juna će posebno uticati na lekare, naročito one koji se bave alternativnim vidovima lečenja, psihologe, farmaceute, naučnike i sportiste.

Takođe, ovaj aspekt budi emotivni zanos, često donosi platonsku ljubav, jer Neptun u aspektu sa Venerom uvek je "krivac" za egzaltirana osećanja, koja prethode mučnim ljubavnim iskustvima i razočaranjima.

Pošto je Neptun planeta mašte, intuicije, talenata i vizija, a Venera ljubavi i novca, ovaj aspekt može da donese i paralelne ili tajne izvore prihoda.

U medicini simbolizuje psihu, leukocite, limfu i limfni sistem, nervna vlakna, likvor u kičmenoj moždini, bakterije i viruse. Predstavlja beg od stvarnosti u svet religije, fantazije i mašte, ali i alkohola, droge i psihičke poremećaje. Vlada Ribama i Strelcem, njegov uticaj ojačan je u Raku, a oslabljen u Devici i Jarcu, dok se u svakom zodijačkom znaku zadržava oko 14 godina. Zato je važnije u kojoj astrološkoj kući se nalazi Neptun i kakve aspekte obrazuje sa Suncem, Mesecom, Merkurom, Venerom i Marsom, jer tako mogu da se ublaže posledice njegovog uticaja, pre svega kod osoba koje se leče od bolesti zavisnosti. Narednih 10 godina ovaj aspekt će se obrazovati jednom godišnje, a zatim tek posle 166 godina! Do sredine juna, najviše će uticati na Bikove, Rakove, Vage, Strelčeve i Ribe.

OVAN – Inkonjunkcija Venere u petom i Neptuna u vašem astrološkom polju tajni nagoveštava uzbuđenja na ljubavnom planu i opominje na oprez ako sarađujete sa strancima iz prekookeanskih zemalja. Zauzatima neka avantura može ozbiljno da ugrozi odnos sa stalnim partnerom.

BIK - Spoj vašeg vladaoca Venere, planete novca i Neptuna u astrološkoj kući neočekivanih okolnosti najavljuje mogućnost promene radnog mesta ili posla. Velike su šanse da sredinom perioda uđete u romansu sa uticajnom osobom, koja zbog posla često putuje ili se bavi nekretninama.

BLIZANCI - Inkonjunkcija između Venere i Neptuna u astrološkoj kući karijere donosi mogućnost proširenja obima posla i saradnje sa velikim firmama. Ako ste mladi, možete da dobijete podršku uglednih porodičnih prijatelja.

RAK - Venera i Neptun u drugoj i devetoj kući donose vam ljubav i uspeh na poslu, naročito ako se bavite umetnošću, sportom, medicinom. Zauzete, neočekivan susret sa atraktivnom, harizmatičnom osobom, može prilično da uzdrma. Na poslu se ukazuju nove šanse, naročito ako radite sa strancima.

LAV - Venera u vašem znaku čini vas znakom u trendu, a Neptun u osmom polju povećava šanse da potpuno neočekivano uđete u romantičnu vezu. Takođe, veće su šanse za uvećanje prihoda, proširenje porodice ili selidbu. Izbegavajte rizične finansijske transakcije.

DEVICA - Inkonjunkcija Venere i Neptuna jača strasti i budi ljubavni zanos, ali donosi i poslovne ponude, naročito ako ste zbog posla prisutni u javnosti. Ako ste umetnik ili sportista ili vaše zanimanje podrazumeva rad s klijentima, bićete uspešni.

VAGA - Venera u Lavu i Neptun u šestom polju donosi uvećanje prihoda, posebno ako radite u medijima ili se bavite nekom kreativnom profesijom. Možete da se dvoumite između jednog Lava ili Strelca, koje ćete najverovatnije upoznati na kraćem putu u inostranstvu.

ŠKORPIJA - Aspekt između Venere i Neptuna u kućama karijere i kreativnosti može da donese romansu sa umetnikom, strancem ili osobom koja živi u drugoj zemlji ili gradu. Bićete uspešni ako se bavite izdavaštvom, finansijama ili radite u medijima.

STRELAC - Venera u devetoj i Neptun u četvrtom polju nagoveštava paralelne ili tajne izvore prihoda, koji mogu da imaju veze sa nekretninama ili zajedničkim poslom sa partnerom, što se posebno odnosi na muške predstavnike znaka. Ako ste dama, moguća je avantura na putovanju.

JARAC - Inkonjunkcija između Neptuna i Venere može da vas podstakne da obnovite vezu sa starom simpatijom, naročito ako ste u zrelijim godinama. Mladi će se najverovatnije prepustiti tajnoj ljubavi i romantičnim SMS porukama.

VODOLIJA - Aspekt između planeta ljubavi i zanosa može da donese susret u večernjim satima sa atraktivnom osobom, na nekom javnom skupu. Takođe, bićete u mogućnosti da ostvarite tajne ili dvostruke izvore prihoda, naročito u oblasti umetnosti, sporta i medicine.

RIBE - Inkonjunkcija između vatrene Venere i vašeg vladaoca Neptuna u vašem polju ličnosti, nagoveštava ljubav na putovanju i profesionalni uspeh, naročito ako se bavite umetnošću, sportom, arheologijom, istorijom, medicinom, farmacijom i alternativnim oblicima lečenja.

Astrolog: Marina Jungić Milošević', novosti.rs
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар