Iskopali telo sveštenika da bi ga proglasili za sveca i otkrili čudo! (VIDEO)

Proces proglašenja neke osobe za sveca može da potraje godinama, ali je neverovatno otkriće u Brazilu još više doprinelo da ime oca Anhela Anhionija bude povezano sa čudima.

Anhelo Anhioni, katolički sveštenik poreklom iz Italije koji je proveo pola života u Brazilu gde je i umro 2008, trebalo bi da bude proglašen za sveca. Međutim, kada su iskopali njegovo telo posle sedam godina zbog započinjanja procesa beatifikacije, otkrili su nešto neverovatno.

Naime, njegovi posmrtni ostaci nisu odoleli zubu vremena, ali mu je srce ostalo potpuno netaknuto, što je potpuno neverovatno i što se vrlo retko dešava. U njegovu čast bila je održana misa gde su bile izložene i njegove mošti.

Ovakvo očuvanje određenih delova tela može da se desi iz najrazličitijih razloga i vrlo je retko, ali još uvek nije objašnjeno kako je srce oca Anhela opstalo posle sedam godina.
Proces proglašenja određene osobe za sveca može da potraje godinama, ali je ovo neverovatno otkriće još više doprinelo da ime oca Anhela bude povezano sa čudima.

Globo
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар