VIKEND HOROSKOP: 15 - 17. maj 2015.

U petak, 15. maja, Mesec u konjukciji sa Uranom u Ovnu je buntovan i revolucionaran, ali trigon sa Jupiterom može doneti sreću i pozitivna rešenja za neke situacije i probleme.To što Mesec  prolazi kroz znak Ovna, nagoveštava akciju. Ipak, treba znati da je ono što će doprineti kočenju napretka i stvaranju tenzije - opozicija između Marsa i Saturna.

Foto: Homestage / Pixabay.com

Bitno je da se danas pomirite sa postojanjem prepreke i što mirnije se pozabavite njom. Kada rešite problem prepreke, tek onda nastavite sa započetim. Dugoročno gledano, isplati se.

Lavovi danas ne bi trebalo da se ponašaju lakomisleno u poslovnim susretima, jer informacije i obećanja koja dobijaju ne predstavljaju garanciju za dobitak. Za Bikove je važno da ostanu dosledni u svojim namerama. Okolina ima dovoljno interesovanja da podrži njiihove poslovne ideje. Potrebno je da pronadju način da predstave svoje sposobnosti u odabranom društvu i na neki odgovarajući način. Blizanci nepotrebno Nepotrebno odlažu situaciju koja počinje da remeti nastavak poslovne saradnje. Postoje događaji na koje nemaju veliki uticaj i na koje neko drugi ima izvršnu moć.

Rakovi kao da povremeno gube razum ili strpljenje pred jednom bliskom osobom koja čini niz stvari koje im se ne dopadaju. Deluju suviše napeto u nečijoj blizini. Lavovi, ako se vaša osećanja nalaze ispred glasa razuma, sigurno da za to postoji i neki dobar razlog. Kontaktirajte osobu koja vas podstiče na kreativno izražavanje ili na dobro raspoloženje. Device, u susretu sa saradnicima delujete promišljeno i tražite praktičnija rešenja za zajedničke dileme. Ne budite suviše nametljivi. Prepustite drugima da govore o vašim sposobnostima ili u vašu korist.

Vage, ako se previše uživljavate u ulogu dežurnog kritičara, potrebno je da se suočite i sa nekim negativnim reakcijama koje stižu od vaših saradnika. Ne možete uvek da utičete na nečije mišljenje ili ponašanje. Škorpije, vaše ideje možda ne mogu da zažive u stvarnosti bez nečijeg praktičnog usmeravanja i podrške. Pažljivije analizirajte nove poruke koje dobijate od voljene osobe. Nemojte ignorisati nečije reči ili emotivno upozorenje samo zato što vam se ne dopada ono što čujete. Strelca dogovor sa jednom osobom obavezuje na određenu diskreciju. Međutim, Strelac ima drugačije ideje tako da odbija sporednu ulogu u poslovnoj saradnji. Dobro razmislite pre nego što povučete novi potez.

Jarca poslovnu strategija ne ostavlja dovoljno ubedljiv utisak na određene saradnike ili na jednu uticajnu osobu. Preostaće im da prihvatite kompromisno rešenje. Vodolije su se mimo svoje volje upetljali  u različite poslovne situacije, a sada traže dobar izlaz ili neko praktično rešenje. Sačuvajte prisebnost duha, svaki problem ima potencijalno dobro rešenje. Ribe bi trebalo da iIzbegavaju zaoštrenije sukobe sa saradnicima ili sa osobom koja ih obavezuje na određene uslove. Ne mogu svima da ugode, ali ne treba da zanemari pozitivnu stranu partnerstva ili ulogu koju imaju određeni saradnici.

Tenzije od petka se osećaju i osećaće se još par dana. Ali, u subotu imamo  lep aspekt između  Venere i Neptuna, koji treba iskoristiti. Ovaj dan je dobar i za druženje sa prijateljima i uopšte za kontakte sa ljudima.
Za one koji su sami, subota bi mogla doneti nova poznanstva. Ipak, izvesne rezerve treba ostaviti... Imajte na umu da ovaj dan olakšava zaljubljivanje, što ne znači da ga i podstiče.

U nedelju Mesec prolazi kroz znak Bika, dobijajući podršku kojom se osnažuje njegovo delovanje. Znamo šta nam je potrebno. Ako je potrebno da o nečemu podrobno razmislite, evo odličnog dana za to. Ako je potrebno pregovarati ili razgovarati – opet je ovaj dan dobra prilika. Danas, utvrđujte.

Saturn nas još sputava, ali, kao što smo rekli, kad nas pusti ima da nas katapultira. Sa tim se uklapa i Mlad mesec prvog dana naredne sedmice – dakle, posle zastoja, polećemo - zaljučuje Penzin.
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар