Saznajte kako ste umrli u prošlom životu!

Priznaćete da već naslov ovog teksta deluje dovoljno bizarno... da niste odoleli da vidite o čemu se radi. Pa, u pitanju je kratki test postavljen na sajtu Higherperspectives.com, koji podrazumeva vaše odgovore na konkretna pitanja, nakon čega ćete saznati uzrok vaše smrti u prethodnom životu.

Reinkarnacija (ponovno utelovljenje) je verovanje po kome je sadašnji život pojedinca samo jedna od mnogobrojni inkarniranih (utelovljenih) formi, koje čovek mora da prođe na svom putu ka savršenstvu. Po tom verovanju smrt nije pravi kraj života, nego je to samo kraj jedne inkarnacije (utelovljenja) i početak drugog utelovljenja.

Pa, ako ste već imali i prethodni život, nekako ste ga morali i okončati, zar ne? Ukoliko verujete u reinkarnaciju, red je da saznate i kako ste okončali prošli put!

Uz pomoć interaktivnog testa ("Discover How You Died In Your Previous Life") na sajtu Higherperspectives.com saznaćete uzrok vaše smrti u prošlom životu.

Šta se od vas očekuje? Potrebno je odgovoriti na osam pitanja (test je na engleskom jeziku!) i saznaćete da li ste poginuli u Drugom svetskom ratu, da li ste možda bili jedan od putnika na Titaniku, umrli od kuge ili iz nekog drugog razloga.

Svakako da ne treba očekivati čuda, tim pre što je i fond odgovora limitiran, ali svejedeno otpoštujte svoju radoznalost i... krenite.

Test vas čeka OVDE!
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар