Pomešajte ova tri začina i sprečite karcinom dojke, prostate, debelog creva i mozga (RECEPT)

Dr. Caroline Anderson kaže da se ne morate plašiti da ćete oboleti od raka ako pomešate i konzumirate ova tri začina. Ona je, kako kaže, do ovih saznanja došla istražujući dve hiljade godina staru tradiciju upotrebe ovih sastojaka u istočnoj Indiji, a čiji su rezultati potvrđeni i u zapadnim medicinskim istraživanjima. Reč je o smesi tri lako dostupna začina.



Ta tri čudotvorna začina su kurkuma, maslinovo ulje i biber.

Andersonova je, kako kaže, do ovih saznanja došla istražujući dve hiljade godina staru tradiciju upotrebe ovih sastojaka u istočnoj Indiji, a čiji su rezultati potvrđeni i u zapadnim medicinskim istraživanjima. Ona je istakla da ukoliko koristite ova tri sastojka svakodnevno, nema opasnosti da obolite od raka.


Recept


Pomešajte četvrtinu kašike kurkume s pola kašičice maslinovog ulja i dodajte prstohvat mlevenog bibera. Sve zajedno dobro promešajte. Dobijene smjesu možete da koristite kao dodatak salatama i jelima, ali je možete konzumirati i samu.

Ukoliko je dodajete u obroke koji se termički obrađuju, tada smesu u hranu stavite na kraju kako se ne bi prekuvala. Ako je jedete samu, možete je ublažiti s malo vode. Unosite je u organizam svakodnevno i što češće.


Istraživanja su pokazala kako kurkuma sprečava rak debelog creva, prostate, mozga i karcinom dojke.

oslobodjenje.ba
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар