Nedeljni horoskop 17 - 24. maj / svibanj 2015.

Kakve su poruke zvezda za sledećih sedam dana, u periodu izmedju 17. i 24. maja. Šta ovaj period donosi na poslovnom i finansijskom planu, u ljubavi i kada je zdravlje u pitanju?

Ilustracija: Quique / pixabay.com

Mars je u prethodnoj nedleji ušao u Blizance, znak komunikacija i mentalnog stanja u kome ostaje do 24. juna. To ide u prilog osobama koje se bave intelektualnim radom, posebnoo pisanjem. Mars će se 21. maja toliko približiti Merkur da će obrazovati konjunkciju koja opominje da do 3. juna budete oprezniji u saobraćaju, ali i da obratite više pažnje na zdravlje respiratornih organa, naročito ako ste pušač.

Mars u trećem zodijačkom znaku donosi i veliku dozu nestrpljenja što se pre svega odnosi na vazdušne i vatrene znake. Ako ste Blizanac, Vaga, Vodolija, Ovan, Lav ili Strelac, dobro razmislite pre nego što donesete neku odluku ili požurite da nešto izjavite. Ovo se posebno odnosi na komunikaciju sa rodbinom, braćom i sestrama, komšijama. 

 

OVAN (21. 3. - 20. 4)


Posao - Čuvajte se provokacija i impulsivnosti. Potrudite se da ne ljutite osobu od koje zavisi ostvarenje vaših poslovnih ambicija. Ovih dana potrebno je da budete maksimalno strpljivi, što je za Ovnove veoma teško. Ušli ste u period većih finansijskih izdataka, pa vam novac jednostavno klizi iz ruku. Previše ste okrenuti sebi i zapostavljate želje ljudi koji vas okružuju.

Ljubav - Iako je u nagoveštaju nova veza, prednost dajete ličnoj slobodi. Kada je ljubav u pitanju, veoma ste izbirljivi i lukavo pristupate ovom problemu, odnosno izboru partnera.

Zdravlje - Jako ste nervozni, jer zbog nečega morate da se žrtvujete, što se loše odražava na zdravlje.


BIK (21. 4. - 21. 5)


Posao - Ušli ste u mirniji period koji od vas zahteva maksimalno prilagođavanje poslovnim okolnostima. Bićete u situaciji da pomažete manje uspešnim saradnicima, a sve radi ostvarenja zajedničkih interesa. Budite oprezni kad su emocije u pitanju, jer vaša tvrdoglavost kvari ono u šta ste mnogo investirali. Da biste uspeli u poslu i životu nije neophodno da se sasvim odreknete detinjarija, i da se konačno ponašate kao zrela osoba. Razmišljate o selidbi.

Ljubav - Čuvajte se burnih reakcija i vređanja, jer tako samo odbijate partnera. Potrudite se da ne dospete u stanje afekta.

Zdravlje - Prekomerno unošenje hrane loše utiče na vaše zdravlje, što može dovesti do dijabetesa i povećanog holersterol.


BLIZANCI (22. 5. - 21. 6)


Posao - Najzad možete da predahnete, jer većinu Blizanaca očekuje zasluženi predah i period opuštanja. Kako niste sposobni da se kontrolišete i upravljate sobom, ovih dana bićete veoma skloni ekscesima i svađama. Za rešenje poslovnih problema potrebno je da potražite savet jedne uticajne osobe.

Ljubav - Sa partnerom ste sklopili primirje, pa očekujete mirnije dane. Ukoliko ste slobodni, na jednom putovanju upoznaćete izuzetno zanimljivu osobu - na pomolu je nova ljubav.

Zdravlje - U ovom periodu najviše će vas mučiti česte promene raspoloženja praćene depresijom. Iako nemate konkretnh razloga za takvo stanje, teško ćete ga izbeći.


RAK (22. 6. - 22. 7)


Posao - Ukoliko želite da postignete poslovni uspeh, određene žrtve su neminovne. U početku vam neće biti lako, ali strpite se još malo i uspeh neće izostati. Teško vam je da se pomirite sa stvarnošću, koja ni izdaleka ne ispunjava vaša očekivanja. Ali, vi tu ništa ne možete da promenite, osim da se prepustite pozitivnim vibracijama i pokušate da uživate.

Ljubav - Uživate u zagrljaju voljene osobe, a slobodne Rakove očekuje zanimljiva ljubavna veza. Toliko će vam biti lepo da nećete moći da poverujete da je to stvarnost, a ne san.

Zdravlje - Zdravstvene probleme ćete savladati ukoliko se na vreme posvetite njihovom saniranju. Najviše vas ubija monotonija.


LAV (23. 7. - 22. 8)


Posao - Mudro prihvatete nove poslovne poduhvate, jer znate da nemate šta da izgubite. Mnogi će od vas tražiti savet, a kome vi da se požalite. Iako ste uvek okruženi društvom, u suštini ste individualista. Svaki posao želite odmah da završite, što vas povremeno čini jako nervoznim. Dajte sebi više vremena i dobro razmislite pre nego napravite prvi korak.

Ljubav - Osećate da niste dovoljno niti na pravi način voljeni, pa sanjarite o nekom ko bi vas više mazio i pazio.

Zdravlje - Kako ne umete na pravi način da trošite energiju, mogući su zdravstevni problemi. Nervna napetost prouzrokovana je gubitkom samopouzdanja.


DEVICA (23. 8. - 22. 9)


Posao - Došlo je do zastoja u poslu, dok ste pokušavali drugima da pomognete, ispostavilo se da je pomoć bila potrebna vama. Ponekad ste prilično impulsivni i reagujete u afektu. Pokušavate da na odgovarajući način rešite jednu poslovnu dilemu, ali kako razum trenutno ne pomaže, reagovaćete srcem.

Ljubav - Ništa lepše nego kad se racionalna Devica zaljubi. Prepustite se partneru i uživajte, pred vama su dugi, topli dani puni ljubavi.

Zdravlje - Mogući su problemi sa jetrom i pankreasom zbog lošeg funkcionisanja organa za varenje. Posetite lekara i proverite žučnu kesu.


VAGA (23. 9. - 22. 10)


Posao - U ovom periodu najzad ćete dobiti unapređenje, koje očekujete već nekoliko meseci. Posle dugih poslovnih zavrzlama, ušli ste u mirniji period. Prilično ste samouvereni, jer osećate da ste duhovno i intelektualno stabilni. Trenutna poslovna situacija zahteva da budete maksimalno tolerantni.

Ljubav - Kažu da pametniji popušta, a to ste najverovatnije vi. Na partnera ne možete da se oslonite, trenutno je u krizi i potrebna mu je vaša pomoć.

Zdravlje - Bili ste zabrinuti za zdravlje, čak i hipohondrični. Srećom, brzo ste shvatili da nije bilo razloga za paniku, pa se osećate kao novi.


ŠKORPIJA (23. 10. - 22. 11)


Posao - Kod vas nema sredine - ili mnogo radite, ili ste bez posla. Komunikacija sa saradnicima nije najbolja, ali ipak nekako isplivavate. Budite razumniji i realniji, bar kada su emocije u pitanju. Tokom celog perioda najviše ćete razmišljati o tome koliko vam je potreban odmor, ali odmor od svih i svega. Dobro ste raspoloženi, mada nemate konkretnih razloga za to.

Ljubav - Živite u svetu mašte, jer stvarnost ne obećava ništa spektakularno, ali nikako da se pomirite s tom činjenicom. Previše očekujete od novog poznanstva.

Zdravlje - Slaba tačka organizma su žlezde sa unutrašnjim lučenjem.


STRELAC (23. 11. - 21. 12)


Posao - Lepo je krenulo, ali od novca ništa. Mnogo napora ulažete u poduhvat čiji je ishod krajnje neizvestan. Sve što se događa u vašem okruženju doživljavate emotivno. Potrebno je mnogo strpljenja i zdravog razuma da biste savladali kritične događaje koji vas očekuju tokom ovog perioda. Iskoristite sve sjajne ideje kako biste pomogli drugima, ali budite oprezni.

Ljubav - Sa partnerom se svađate najčešće zbog novca i optužujete ga da troši previše. Srećom, u drugim oblastima dobro funkcionišete.

Zdravlje - Ukoliko promenite način ishrane nećete imati problema sa stomakom.


JARAC (22. 12. - 20. 1)


Posao - Smatrate da ste neadekvatno nagrađeni za uloženi trud, zbog čega intenzivno razmišljate o otkazu i nalaženju novog posla. Svi oko vas se nerviraju, a vi - mrtvi hladni. Ali, pazite da ne prekoračite vlastite granice, jer bi u tom slučaju vama bila neophodna pomoć. Nesebično pomažete okolini koja je, međutim, počela da vas iskorišćava.

Ljubav - Nalazite se u dilemi i zbog nečega jako strahujete. Budite maksimalno oprezni i izbegavajte verbalne duele sa partnerom.

Zdravlje - Čuvajte se promaje. Zbog opasnosti od prehlade i problema sa grlom, budite oprezni sa hladnim napicima.


VODOLIJA (21. 1. - 19. 2)


Posao - Emotivniji ste nego što to okolnosti na poslu zahtevaju. Neko od saradnika koči vas u akcijama. Ukoliko želite da iz trenutne poslovne situacije izvučete maksimum, potrebno je da budete objektivniji prema sebi, da se urazumite i postanete umereni.

Ljubav - Iako partner mnogo greši, sve mu opraštate, jer ga volite. Ukoliko ste shvatili da on ne voli da bude u drugom planu, svi uslovi za sreću su tu.

Zdravlje - Većina zdravstvenih problema povezana je sa nekontrolisanim unošenjem hrane. Manji problemi sa stomakom i žlezdama sa unutrašnjim lučenjem.


RIBE (20. 2. - 20. 3)


Posao - Niste zadovoljni poslom kojim se bavite, pogotovo ukoliko se svodi na rutinu. Razmišljate o tome da ga promenite ili da unesete inovacije. Ubrzo ćete shvatiti da trošite mnogo novca i da ćete teško sastaviti kraj s krajem u narednom periodu. Mnogo novca investirali ste u nešto što ste dugo želeli i čemu ste se nadali da će se isplatiti.

Ljubav - Sa partnerom ste u harmoničnim odnosima, jer od njega ništa posebno ne očekujete. Shvatili ste da se najviše užasavate samoće.

Zdravlje - Plašite se lekara, jer strahujete da ste ozbiljno bolesni. Ali, većina vaših problema ide iz glave.

Izvor: Novosti
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар