Ko je najbolji muž po horoskopu?

Umesto nabrajanja uobičajenih predispozicija pojedinih horoskopskih znakova, vreme je da se ipak odlučimo za SAMO JEDAN medju njima koji ispunjava sve kriterijume da bude proglšen "idealnim materijalom" za brak.


Foto: stokpic / Pixabay.com


Svaki čovjek ima svoje vrline i mane koje ga čine jedinstvenim, ali stručnjaci u oblasti astrologije vjeruju da položaj planeta i horoskopski znak i te kako omaju uticaja na karakter osobe.

Zato se prema ovoj nauci može izdvojiti jedan znak koji, ako ga izaberete za muža, nikada se nećete pokajati!

Kao suprug, Bik ima najbolje osobine od svih znakova u Zodijaku. Postoje neki opisi Bika kao nemoralnog, međutim, ovo može biti istina samo ako se ima u vidu njegova jaka potreba da zadovolji svoj intenzivan fizički život .

On je blag, dobrodušan i veran. Nikada neće zanemariti svoj dom i porodicu zbog bilo kog drugog interesa. Ovaj tip obožava svoju ženu i decu i izuzetno se trudi da im obezbjedi najbolje uslove života, obrazovanje, odeću i zabave koje nudi svet.

Ovaj tip muškarca najčešće se ženi djevojkom koja je boljeg materijalnog i socijalnog položaja od njega, zato što je rukovođen ambicijom da uspe i da se kreće u višim društvenim krugovima.

Venera mu daje izuzetan smisao za lepo, što doprinosi tome da Bik uvijek za sebe traži lepu i zgodnu ženu. Oni obožavaju da drugi zavise od njih i vole da se osjećaju da sami sve pružaju ženi i deci. Kad se jednom oženi, teško se razvodi.

E sad, poznato je koliko je nezahvalno stvari generalziovati. Pa i kada je horoksop u pitanju!
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар