Snimljeno isterivanje đavola u Starbaksu (VIDEO)

Korisnik pod imenom Umgar postavio je na Internet video snimak i napisao da ga je snimio u Ostinu, gde je izgleda naišao na isterivanje đavola u sred kafića Starbaks. Pojedini korisnici smatraju da je video namešten, ali Ugmar insistira da je u pitanju bilo pravo isterivanje đavola.




U video snimku okačenom na internetu čini se da je njegov autor naišao na isterivanje đavola u sred kafića Starbaks u Ostinu, piše "Huffington Post".

„Sve tvoje legije otrova – napolje!“, vidi se kako osoba koja sprovodi isterivanje đavola govori nekome ko sedi u stolici.

„U moćno ime Isusa Hrista. Krvlju Isusa Hrista, krvlju Isusa Hrista, ti nemaš nikakva prava da budeš tu“, zahteva osoba i nastavlja:

„Moraš da odeš. Ne možeš da se suprotstavljaš krstu“.

Korisnik pod imenom Umgar napisao je na Reditu da je video snimio u Starbaksu, kao i da ga vrlo često koriste mlade osobe koje izučavaju bogosloviju.

„Ovo je prvi put da sam video nešto ovakvo. Prvo sam mislio da je u pitanju šala ili neki filmski projekat, ali to nije bio slučaj“, napisao je ovaj korisnik.

Pojedini korisnici smatraju da je video namešten, ali Ugmar insistira da je u pitanju bilo pravo isterivanje đavola.

„Ostao sam u Starbaksu znatno duže nego što se na videu vidi, i uveravam vas da u pitanju nije bila gluma niti izmontiran događaj“.

Huffington Post
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар