Brzo energetsko čišćenje aure za svaki dan

Potrebno je svakodnevno čistiti svoju auru i čakre, a to je vrlo jednostavan i brz proces. Tokom dana upijamo i zadržavamo energiju koja nam ne pripada, tzv. energetsko smeća koje nastaje kao otpad naše i tuđe iskorišćene psihičke ili fizičke energije te raznih emotivnih stanja i astralnih ostataka, koja poput tamnih mrlja ostaju zalijepljene na našoj auri čineći je tamnom i zaprljanom. 

Zato toga se osećamo negativno, neraspoloženo, depresivno, bolesno, umorno i pospano, imamo nesanicu i sl.

Hrronični umor je siguran znak da smo puni energetskog i psihološkog smeća te da je vjeme za čišćenje.

S tako negativnim nabojem, boravimo u svom stambenom ili radnom prostoru gdje se ta energija polako prenosi na prostor i on postaje umoran i beživotan.

Zamislite da prostoriju bojite i glancate izvana, a unutra je sve zapušteno i ustajalo. Stoga je potrebno redovito čistitit svoju auru i čakre procesom koji se sastoji od 3 koraka:

1. Vizualizujjte svoje telo i prostor oko tela u obliku jajeta. Zatim vizualizujte svetlosnu zraku i blještavu svetlost kako ispunjava vašu auru, a sve negativno i nečisto napušta vašu auru kao tamni, sivi oblak. Posmatrajte kako se vaša aura širi i blista. Ostanite u tom stanju par minuta i udahnite svetlost, osećajući kako vam ispunjava celo telo.

2. Vizualizujte kako čakre poput ventilatora uvlače blještavu svetlost koja ih otvara i pročišćava, a zatim udahnite slapove svetlosti koji se prelivaju u pastelno crvenoj, narandžastoj, žutoj, smaragdno-zelenoj, bjedo plavoj i ljubičastoj boji.

3. Osetite svoje stanje irecite:

”Moja aura je snažna i neprobojna.”

”Moje čakre su čiste i uravnotežene.”


Naša aura može imati rupe kao posledica raznih fizičkih ili psihičkih trauma, čak iz detinjstva. Svaka negativna misao, blokirana ili neiskazana emocija će uticati na auru i pojavu zatamnjenja, što direktno utiče na našu energetsku snagu. Promenom načina razmišljanja štitimo zdravlje svoje aure, a zdrava i čista aura će nas usmeravati na usvajanje ispravnih i pozitivnih stavova.

duhovni-razvoj.blogspot.commagicus.info
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар