Nedeljni horoskop 22-28. septembar/rujan 2013.

Pelazak Venere preko Saturna uslovio je promene koje se Bikovima dešavaju kako na poslu, tako u odnosu sa osobom do koje im je stalo * Rakovi, mada vam Jupiter sve vreme čuva pozicije na poslu, Mars i dalje negativno deluje na vaše finansije. Najbolje bi bilo da na pravite rizične finansijske poteze...

OVAN

Ona: Kritična pozicija Marsa stvara vam probleme u ljubavi. Ako pokušavate da naplatite veći novac, taj period će se prolongirati. U ovom periodu mogu da vam budu privlačne osobe koje su potuno drugačije od vas jer tražite nove izazove. Spremni ste da napravite prvi korak u svakoj situaciji jer ste u ovom periodu hrabri i imate više samopouzdanja. Na poslu možete da imate otežanu saradnju sa Škorpijama.

On: Kao što ste već primetili poslednjih dana, gde god se pojavite nastaje gužva. Mars vam stvara neverovatan spet okolnosti i testira vašu izdržljivost. Kada je u pitanju ljubav može da vam budu intersantno da se nadmudrujete sa osobom koja vam se sviđa. Na poslu ovo stvara tenzije i netrpeljivost. Može lako da vam se dogodi da izlazite sa više ženskih osoba istovremeno.

BIK

Ona: Pelazak Venere preko Saturna uslovio je promene koje vam se dešavaju kako na poslu, tako u odnosu sa osobom do koje vam je stalo. Osećate kontakatnu iscrpljenost ali imate potrebu da se trudite oko stvari do koih vam je stalo. Na emotivnom planu ovaj period može da nagovesti prekretnicu. Na poslu osećate veću odgovornost. Period koji je pred vama može da vam donese pregovore koji će vam koristiti u sledećim mesecima.

On: Venera u sedmom polju donosi vam priliku da nametnete svoje ideje i ostavite snažan utisak na ljude koje srećete. Mars vam ne olakšava odnose u pordici, tako da je potrebno da uspostavite balans. U ljubavi ovaj period može da vam donese krizu, ali će neki pripadnici vašeg znaka uspeti da spoznaju mudrost iz perioda kroz koji prolaze. Više nego ikada vama je potrebna pažnja osobe koja je pored vas.

BLIZANCI

Ona: Vaš oštar jezik može mnogo više da vas košta u ovom periodu nego što bi trebalo. Pokušajte da budete tolerantniji u komunikaciji sa osobama koje vas okružuju, da se ne biste kasnije kajali. Usled izazovne pozicije Marsa, spremni ste da izazovete konflikte sa saradnicima na poslu. Imaćete utisak da drugi ne razumeju vaše stavove ili da ste na neki način odbačeni. Prihvatite različitost ideja i budite obazrivi. Period koje je pred vama donosi vam sazrevanje na poslu.

On: Merkur u petom doprinosi da sve shvatate na pozitivan način i želite što više da se zabavljate. Međutim, situacija na poslu nije tako zabavna već zahteva vaše vreme i pažnju. Projekat na kome radite može da vam otvori nove mogućnosti ali je potrebno da se dokazujete. Škorpija i Lav će vam biti velika konkurencija ali je potrebno da budete taktični. Ne nasedajte na provokacije. Osoba vodenog znaka želi bolje da vas upozna. U mnogim situacijama delujete odsutno i nezaintersovano.

RAK

Ona: Iako vam Jupiter sve vreme čuva pozicije na poslu, Mars i dalje negativno deluje na vaše finansije. Najbolje bi bilo da na pravite rizične finansijske poteze. Planete u četvrtom polju ukazuju da razmatrate kako da se osamostalite na poslu ili započnete biznis. U ljubavi ovaj period jeste prekretnica jer ćete doneti važne odluke. Nije isključeno da će vam se udvarati prijatelj koga znate dugi niz godina.

On: Polako ali sigurno vi napredujete na svim planovima. Jupiter vam donosi samopouzdanje i posebnu harizmu zbog koje mnogi imaju potrebu da sarađuju sa vama i budu u vašem društvu. Imate neku dilemu u ljubavi jer ste svesni da je vreme da donesete važne odluke. Period je povoljan za preuređenje prostora u kome živote. U narednih nekoliko meseci možete da očekujete pomak u karijeri.

LAV

Ona: Osećate neverovatnu pokretačku energiju koju treba da usmerite u pravo smeru. Bila bi šteta da svoje potencijale ne usmerite u posao ili neki cilj koji vam je bitan. Saturn vam stvara porodične brige i to traje već nekoliko meseci. Moguće je da treba da promenite svoje stavove prema stvarima koje su vam važne. Mars vam stvara komplikacije raznog tipa pa nemojte da se začudite ako ne budete mogli da pronađete zajednički jazik u odnosima.Osećate snažnu privlčnost prema jednom muškarcu koji vas intrigira svojim potezima.

On: Pod uticajem Marsa nalazite se u fazi kada vam ne prija da se zadržavate dugo na jednom mestu. Potrebna vam je dinamična atmosfera i zanimljivi ljudi. Bićete glavni zabavljač u društvu. Na emotivnom planu ste sami sebi kontradiktorni jer brzo menjate stavove i iznenađujete voljenu osobu sa svojim postupcima. Nedelja koja je pred vama pogoduje bilo kakvim pregovorima ili završavanju papirologije.

DEVICA

Ona: Pod ticajem Marsa vi lako padate pod uticaj nekih pogrešnih reči ili osoba koje nisu toliko bitne. Nemojte da dozvolite da vas pogrešne osobe nagovore na pogrešnu odluku. Period je povoljna za finansije i svaki vid dodatne zarade. Dobićete neočekivanu poslovnu ponudu od osobe vatrenog znaka. U sledećih nekoliko meseci spoznaćete ko su vam pravi prijatelji i na koga možete da se osloniste. Partger vam pruža veiku podršku, jer ste u ovom periodu pomalo neodlučni.

On: Merkur u drugom polju donosi vam povoljan period za zaradu. Zbog Marsa u dvanaestom polju možete biti deo intrige koju ćete verovatno saznati, tako da vodite računa kome poklanjate poverenje. Ovaj period podseća vas da preispitate svoje stavove i odluke. Prijatelj u znaku Raka će vam biti neizmerna podrška. Ako ste slobodni, pogrešne reči mogu negatvino da se odrazen na razumevanje sa osobom koja vam se dopada.

VAGA

Ona: Otežana pozicija Venere donosi vam finansijske brige. Uz pomoć Sunca i Merkura uspećete dobro da se organizujete i ostvarite planove. Dobar je period za potpisivanje ugovora i završavanje papirologije. Ako ste u vezi ili braku, tenzije zbog Mrsa i Venere još uvek traju. Mnoge Vage odlučiće baš u ovom periodu da stave tačku na svoj odnos sa voljenom osobom jer će netrpeljivost biti velika. Jedan lav će vam biti privlačan ali ujedno i komplikovan za svaku saradnju.

On: Ne tako zavidna pozicija Venere donosi vam razne komplikacije. Verovatno imate utisak da drugi ne razumeju vaše potrebe i stavove. To se odnosi i na partnerstva bilo kog tipa. Imate velika očekivanja u vezi sa nekim novcem, ali svakako budite obazrivi sa kim sklapate dogovore. Partner će verovatno da vam tera inat u ovom period, a biće pojačana i ljubomora i strast.

ŠKORPIJA

Ona: Česte promene raspoloženja i teret koji vam odnosi Saturna vam ne olakšavanju svakodnevne situacije. Reklo bi se da se menjate i ne znate ni kako biste objasnili svoja osećanja. U ovim danima voljena osoba neće baš imati razumevanja za stanja kroz koja prolazite. Na poslu vas očekuje izazovna nedelja sa ulaganjem energije, što će biti iscrpljujuće. Potrebno vam je više vremena za sebe.

On: Pod uticajem planeta mnogo osobe imaju potrebu da im vi budete oslonac iako niko ne shvata da trenutno nemate dovoljno energije. Ukoliko se u emotivnoj vezi, period je tažak za uspostavljanje bilo kakvog kompromisa. Nepoverljivi ste i rezervisani. Na poslu Lavovi i Ovnovi mogu da vam predstavlju prepreku. U ovom periodu svim žvotnim situacijama treba da pristupite na drugačiji način.

STRELAC

Ona: Planete u dvanaestom polju utiču da sumnjate u svoje sposobnosti i imate česte promene raspoloženja. Iako ćete sve vreme pokušavati da prikrijete svoju ranjivost pred drugima, najbolje ćete se osećati kada provodite vreme sami. Nije isključeno da čekate razrešenje neke komplikacije na poslu. U ljubavi će vam mnogo prijati druženje, a neki Strelčevi će maštati o osobi koja je trenutno u inostranstvu.

On: Naglašeno dvanaesto polje doprinosi da se u najmanju ruku čudno osećate i da ne možete da objasnite promene kroz koje prolazite unutar sebe.Na poslu očekujete razrešenje koje se porlongira već nekoliko dana. Verovatno mnogo više brinete nego što bi trebalo, jer vam svi problemi deluju veći nego što jesu. Imaćete veliku prijateljsku podršku. Savet je da se ne upuštate u tajne emotivne veze.

JARAC

Ona: Planete u desetom polju donose vam nove izazove na poslu. Saradnja sa neodlučnim Vagama vam se neće dopasi ali može da bude produktivno za vaše dalje napredovanje u karijeri. Imate komplikovan odnos sa jednim muškarcem za kga niste sigurni da li vam je prijatelj ili nešto više. Rakovi i Ribe mogu veoma podsticajno da deluju na vas. Prijaće vam svaki vid razgovora. Mogući su problemi oko nasledstva.

On: Naglašeno deseto polje ukazuje da je dobar trenutak da se borite za svoju poziciju na poslu. Mnogima ćete biti inspiracija za dalje napredovanje. Verovatno planirate susret sa osobom koju dugo poznajete ili niste odavno videli. Situacija u ljubavi vam deluje nestabilno, ali to je jer trenutno prolazite kroz fazu preispitivanja šta su vam prioriteti. Prijaće vam društvo vodenih znakova. Idealan je period za kraće putovanje.

VODOLIJA

Ona:  Planete vam i dalje prave probleme na poslu što vam otežava realizaciju ciljeva. Ako sarađujete sa Škorpijom ili Lavom odnos će biti dodatno komplikovan.Mnogi pripadnici vašeg znaka nisu raspoloženi trenutno za ljubav jer vas opterećuju drugi problemi. Najispravnije je da prihvatite da prolazite kroz proces promena.

On: Turbulentan period koji prolazite zbog uticaja Marsa i Saturna stvalja vas u izazivne situacije na poslu. Verovatno imate neki probelm  na poslu koji ne znate kako da rešite. Treba da imate u vidu da i nije najbolji momenat za delovanje već je poželjno da strpite kako biste ušli u bolji period narednog meseca. Partner vrši veliki pritisak na vas.

RIBE

Ona: Iako Neptun ide unazad, imate dovoljnu podršku planeta da ostvarite sve svoje snove. Mars vas tera više da radite na poslu što vas iscrpljuje, ali je to neka vrsta perioda za dokazivanje. U drugom delu nedelje ulazite u lep period za ljubav i sloboden Ribe imaće priliku da upoznaju osobu koja bi ima se dopada. Finansijska situacija je i dalje nestabilna.

On: Ako ste mladi, period je idealan za svaki vid usavršavanja. Iako će vam učenje novih stvari ići teže ovaj period ukazuje na mudrost i ulaganje većeg truda. Svakako je odličan trenutak da naučite nešto novo. Mars na poslu stvara diskusije i neslaganja tako da nemojte da se začutite ako vas kolege budu nervirale.
Izvor: Pressonline
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар