Nedeljni horoskop 16-22. jun/lipanj 2013.

Horoskop za narednih sedam dana * Device, tenziju koju osećate zbog planeta u Blizancma najviše se odnosi na posao; radite mnogo, a sve vam se čini komplikovano ili se odlaže * Vage, kako Venera prolazi vašim desetim poljem, ovo je period kada preispitujete šta je pravi potez na poslu...

OVAN
Ona: Planete u četvrtom polju donose vam period u kome možete da razmtrate da se osamostalite u poslovnom smislu. Pošto je naglašeno treće polje nije isključeno da vam je potrebna određena papirologija ili nečiji pristanak da biste ostvarili svoje ciljeve. U ovom periodu treba da ubeđujete ljude u svoje stavove. U ljubavi partner očekije da budete posvećeni i emotivniji.
On: Mars u trećem polju ukazuje da se nalazite u izazovnom periodu kada treba da donesete odluke koje će promeniti mnoge vaše okolnosti. Pod uticajem planeta u Raku imate mnogo veći osećaj odgovornosti prema najbližim osobama zbog čega imate potrebu da se posevetite porodici. Ako se bavite nekretnina dobar je period za ugovore ili kupoprodaju stana.

BIK
Ona: Venera u trećem polju stalno vam donosi razne vesti koje će uglavnom biti pozitivne za vas. Ne bi trebalo mnogo da se opterećujete izjavama koje slušate već da verujete sebi. Imaćete važne poslovne razgovre u narednih nekoliko dana. U ljubavi vam je bitna pažnja i razgovori, tako da ćete biti zahtevni prema partneru. Imaćete više mogućnosti za zaradu novca.
On: Naglašeno drugo polje ukazuje da ste u fazi rešavanje finansijskih problema. Ako planirate da podignete kredit treba da budete obazrivi. Možete imati poteškoće da naplatite neki veći novac. U ljuabvi ste ranjivi i potrebno vam je mnogo više razumevanja nego inače. Idealan je momenat za kraća putovanja. Nije isključeno da ćete pregovarati o prelasku na bolje radno mesto.

BLIZANCI
Ona: Dobar položaj Merkura donosi vam povoljne finansijske prilike. Treba da iskoristite blagonakloni uticaj Jupitera i Sunca koji vam na lak način rešava situacije u kojima se nalazite. Sve što budete radili biće uspešno, samo što vam Mars stvara tenzije zbog kojih ste povremeno pterano nevozni. U stanju ste da napravite problem tamo gde ga nema. U ljubavi vam se dešavaju samo lepi susreti.
On: Još uvek treje dejstvo Jupitera na vaš znak, tako da možete da očekujete dobre ishode zakonskih procedura, moguća putovanja u inostranstvo ali i unapređenje ljubavnog odnosa u kome se nalazite. Mars vam stvara veću nervozu nego što biste želeli ali to treba da koristite na konkretne akcije na poslu, a ne na rasprave sa saradnicima.

RAK
Ona: Kako se Jupitera bliži vašem znaku vi sve jače osećate da dolaze velike pozitivne promne u vašem životu. Za neke Rakove to će biti proširenje porodice, za druge preseljenje u inostranstvo, a za neke šansa za napredovanjem u karijeri. Još uvek imate utisak da niste sigurni u svoje sposobnosti, međutim ubrzo će se sve okrenuti u vašu korist. Imate poztivan uticaj na ljude koje srećete i mnoge ćete ostaviti bez daha već pri prvom susretu.
On: Iako vam mnogo toga trenutno deluje komplikovano, treba da se oslonite na sebe jer će vam ubrzo Jupiter doneti pozitivne vesti i rešenje svih situacija. Promenićete svoj pogled na svet i za mnoge Rakove narednih godinu dana donosi period sveobuhvatnih promena koja će vam doneti radost i veselje. Ne treba da se opterećujete savetima i brigama iz prošlosti jer dolazi period blagostanja.

LAV
Ona: Do sledećeg vikenda bićete u fazi mnogobrojnih susreta sa prijateljima i ostvarićete razna poznanstva. Međutim od kraja nedelje ulazite u mirniju fazu kada će vam trebati više vremena za sebe. I dalje ste osetljivi i mnogo više zabrinuti za najobičnije sitnice nego što je to slučaj. Prijaju vam promene ambijenta ili grada jer vam je potrebno da budete van standardnog okruženja.
On: Sunce u Blizancima donosi vam radoznalost i izazov da budete u što većem društvu. Bićete glavni zabavljač svih organizovanih skupova. Aktivni ste na poljima gde treba da se okupi veći broj ljudi. Vaša mašta je naglašena i mnogo ste slabiji nego što drugima to želite da priznate. Od kraja nedelje ulazite u period kada će vam više odgovarati da porodite vreme sami.

DEVICA
Ona: Pod uticajem Marsa mnogi pripadnici vašeg znaka su rasejani zbog posla. Najviše će vam prijati razgovori sa prijateljima i takav odnos će vam možda više odgovarati nego ljubavni. Kroz prijatejski odnos sa jednim muškarcem može da vam se dogodi ljubav. Neptun vam donosi neverovatna i romantična poznanstva od kraja semdice.
On: Tenziju koju osećate zbog planeta u Blizancma najviše se odnosi na posao. Radite mnogo, a sve vam se čini komplikovano ili se odlaže. Može da vam se učini da niste racionalni kao to je za vas slučaj, već ste pomalo nervozni i rasejani. Krajem semdice ulazite u lep period za ljubav kada možete da očekujete čarobne susrete sa osobom do koje vam je stalo.

VAGA
Ona: Jupiter i Sunce mogu da vam donesu značajan kontakt sa strancima i inostranstvom. Venera u Raku donosi vam radni period koji vam se baš i ne dopada ali vam je jasno da je potrebno da se prilagđavate. U ovom periodu ste manje sposobni da trpite pritisak. Ako imate mogućnosti treba da otputujete. Prvilače vas ambiciozni muškarci.
On: Pošto Venera prolazi vašim desetim  poljem ovo je period kada preispitujete šta je pravi potez na poslu. Možete biti nezadovoljni uslovima rada pa pronalaziti način za boljim rešenjem. U ovom periodu mnogo toga će biti podređeno vašim obavezama na poslu.

ŠKORPIJA
Ona: Saturn koji ide unazad otežava vam situacije u kojima se nalazite. Ovaj period treba da shvatite kao vrstu životnog testa u kome ćete mnogo toga shvatiti na nov način. Vreme je da odbacite stare navike i obrasce ponašanja. Planete u Raku pozitivno deluju nas vas pa će voljena osoba imati osećaj kada je potrebno da bude pored vas. Jupiter i dalje ukazuje da je vreme za rešavanje pitanja nasledstva.
On: Planete iz Raka ukazuju da je ovo period kada dobijate stvari po zasluzi. To može delovati smešno ali zaista u ovom periodu mnogo toga zavisi od vas. Ključna stvar je to da je potrebno za sve da se potrudite koliko god vam teško padalo. Što više budete davali od sebe kasnije ćete imati više nagrada od Saturna.

STRELAC
Ona: Povoljan položaj Jupietra čuva vas od svih potencijlano negativnih situacija u kojiam se nalazite. Mnogo računaju na vas, bez obzira što vam Mars stvara tenzije. Ako ste u vezi imate potrebu da sve bude po vašim principima, što je verovatno otežavajuće ako treba da napravite kompromis. Na poslu stvari ne bi trebalo da doživljavate toliko lično jer je to prolazna faza.
On: Jupiter i Sunce u narednim danima treba da iskoristite jer vam donose povlastice. Možete imati značajne susrete ili lako ubediti ljude u svoje stavove. Vi zaporavo i niste svasni koliki uticaj imate sada na ljude. U ljubavi ćete imati značajne susrete. Možete lako da se zaljubite, a da to niste planirali. Na poslu vam je najvažnije finansijski da se osigurate.

JARAC
Ona: Planetarna gužva u šestom polju donosi vam dosta obaveza na poslu ali i period u kome vam je neophodno da budete kreatvini. Venera će vam doneti ljubav u ovom mesecu, verovatno osobu koja će uticati da se emotivno otvorite prema drugima. Nemojte da dozvilite da vam Mars stvori konflikte sa saradnicima. Uran vam donosi nepredviđene troškove tako da budite oprezni sa ulaganjima.
On: Retrogradni Saturn donosi vam povratak ljudi iz prošlosti.Planete u Blizancima treba da koristite za posao jer ste sposobni dobro da se organizujete. Na ljubavnom planu imaćete više od jedne mogućnosti za ulazak u vezu. Mnoge osobe žele bolje da vas upoznaju i da budu u vašem drutvu. Poziciju Neptuna treba da iskoristite da realizujete ideje koje mogu da pistan u stvarnost jer ste u dobrom periodu.

VODOLIJA
Ona: Položaj Saturna donosi vam više prilagođavanja nego što biste želeli. To se ponajviše odnosi na odluke na poslu. Mnoge Vodolije mogu potpuno da promene svoje zanimanje. Upozanćete kreatvine ljude koji će vam biti od koristi na poslu. Uran vam donosi čestu nervozu i bespotrebne konflkte, tako da u određenim momentima bezveze rasipate energiju.
On: Ako uspete da iskoristite energiju Saturna donećete mudre poteze na poslu od kojih ćete naknadno imati koristi. Najviše vas iritira što vam se i najbezazlenije situacije komplikuju, ali to za vašu pririodu treba da predstavlja izazov i novi ciklus promena. Sunce i Jupiter donose vam lepo poznanstvo u ljubavi sa Blizancem, Lavom ili Strelcem. To će biti osoba koja je podjednako duhovno i fizički primamljiva za vas.

RIBE
Ona: Lepi aspekti Neptuna doprinose tome da vaši najskriveniji talenti isplivaju na površinu. Sve promene koje budete pravili biće konstruktivne.Pozicija Jupitera nagoveštava da od kraja nedelje dolazi važan period u vašoj karijeri. Sve prepreke koje su postojale, a u vezi su sa realizacijom samostalnih poslovnih projekata biće mogući u narednih mesec dana. Period je povoljan za ljubav, naročito ako ste u vezi sa Rakom.
On: Neptunov uticaj iz vašeg znaka nagoveštava ličnu transformaciju u svakom pogledu. Vi konačno dolazite do spoznaje ko ste i šta tačno želite u svom životu. Ribe koje se bave bilo kakvim vidom umetnosti imaće veoma inspirativan period. Ostvarićete brojna poznanstva na mestima javnog tipa. Nije isključeno da ćete se zaljubiti.
(Press)
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар