Nedeljni horoskop 9-15. decembar/prosinac 2012.

Ovnovi ne bi trebalo da posežeu za lekovima koji om ništa ne mogu pomoći * Rakovi su i dalje skloni odlaganju * Blizanci, menjajte se dok još nije kasno jer ste previše nemarni

Ovan

Ljubav: Imate strpljenja za partnera iako je on sklon da reaguje plahovito. Idealan ste par, na prvi pogled veoma različiti, ali dobra stvar u tome je što se dopunjujete. Čuvajte osobu koju volite, velika je retkost što ste pronašli ljubav svog života. Posao: Nalazite se u veoma teškom periodu, ali kao i sve ostalo, proći će i ovo. Morate da pronađete motivaciju za rad. Zdravlje: Postoje dani kad se osećate slabo i iscrpljeno, pa vas sve boli. Ne bi trebalo da posežete za lekovima koji vam ništa ne mogu pomoći.

Bik

Ljubav: Sve više vam se stvar želja za nekim novim partnerima i provodom. Najbolje bi bilo da to i priuštite sebi jer je sada idealan period pošto nemate ozbiljnu vezu. Posao: Nije vreme da menjate posao niti da se previše žalite na sadašnji, jer je veoma teško naći neku bolju opciju, s obzirom na to da je vaša profesija prilično degradirana. Sačekajte neko bolje vreme. Zdravlje: Nije li previše hladno da svakog jutra izlazite sveže okupani i s vlažnom kosom? Čuvajte zdravlje dok ga imate.

Blizanci

Ljubav: Vaša ljubavna prošlost govori mnogo novim partnerima koji su upoznati s vašim avanturama, zato vas niko ne uzima za ozbiljno i ne želi vezu s vama. Posao: Ne prođe ni dan a da ne napravite neku grešku koja ruši vaš nekadašnji epitet profesionalca i perfekcioniste. Menjajte se dok još nije kasno jer ste previše nemarni. Zdravlje: U odličnoj ste formi. Konačno ste ozbiljno shvatili koliko je važno podići imunitet, samo tako nastavite.

Rak

Ljubav: Nije vreme da se svađate s partnerom i pravite razmirice bez potrebe. Pokušajte da tolerišete njegove sitne greške jer ste i sami mnogo puta bili u ulozi krivca. Posao: Ono što se mora nije teško, često i sami ovo izgovorite, ali kod vas je to potpuno suprotno. Jedva odrađujete sve obaveze koje vam se danima gomilaju, ali i dalje ste skloni odlaganju. Zdravlje: Besmisleno je da se sami lečite, zar niste to već naučili. Neophodno je da posetite lekare i ustanovite šta vam je sa zdravljem.

Lav

Ljubav: Nije vam u vezi sve po volji, pa onda pokušavate da nađete zadovoljstvo na drugoj strani. Razmislite da li biste voleli da i vama partner to radi. Posao: S vremena na vreme vam pada na pamet da odustanete od svega i date otkaz. Možda to nije najbolje rešenje, izdržite još malo, smeše vam se bolji dani. Zdravlje: Svakog dana se na vašem telu primeti promena od vežbanja. Nemojte da odustajete, jer je vreme praznika i više jedete, što takođe može da se primeti.

Devica

Ljubav: Konačno ste izašli iz svojih okvira koji su vas sprečavali da se upustite u vezu za koju unapred mislite da je nemoguća. Osoba koja vam se sviđa gaji ozbiljne emocije prema vama. Posao: Što se više trudite, više i dobijate poštovanje starijih kolega. Veoma ste vredni i odgovorni, kompanija u kojoj radite je ponosna što ste njen deo. Zdravlje: Zdrava ishrana i dovoljno sna daju vam energiju da podnesete sve napore kojima ste svakodnevno izloženi. Oblačite se toplo.

Vaga

Ljubav: Pred vama je veoma uzbudljiv ljubavni period, samo je neophodno da se opustite i zanemarite sve one glasove u glavi koji vas sprečavaju da se prepustite uživanju. Posao: Među kolegama nemate konkurenciju. Veoma ste pedantni, odgovorni i stručni. Jednom rečju, perfekcionista ste kad je posao u pitanju. Uskoro će to primetiti i oni koji odlučuju o platama. Zdravlje: U dobroj ste formi, ali to je i očekivano jer se veoma dobro ophodite prema svom zdravlju.

Škorpija

Ljubav: U vašem domu vlada praznična atmosfera. Ljubavna čarolija doprinosi da se potpuno predate uživanjima. Partner je veoma posvećen porodici i domu, zajedno uživate u zimskoj idili. Posao: Vreme je da napravite plan jer vam organizacija najviše manjka, a jako je bitna. Za takve stvari papir i olovka su najbolji prijatelji. Zdravlje: Prethodnih dana ste se izlagali hladnoći i velikim fizičkim naporima, ali s druge strane, pravilno ste unosili vitamine i minerale, pa vas je to spaslo prehlade.

Strelac

Ljubav: Nakon okončanja veze započeli ste potpuno nov život. Želite da izlazite, da se družite i što je u skladu s vašim znakom, dominirate u svakoj situaciji. Posao: Dobra zarada vam je dobro došla u vreme kad su slave i praznici. Mnogo trošite, ali isto tako mnogo radite i zarađujete. Dobar ste primer mlađim kolegama. Zdravlje: Krenuti u teretanu je vrlo dobra ideja. Ali kad vratite film, nikako to da uradite, samo pričate o tome mesecima. Budite preduzimljiviji.

Jarac

Ljubav: Nije u redu da se toliko durite kad vam partner zameri za postupak koji stvarno nije na mestu. Niste ni svesni koliko ste subjektivni i sebični. Pokušajte da uvidite sopstvene greške, jedino tako veza može da vam opstane. Posao: Pravi ste poslovni tip, svaki trenutak koristite da saznate neku informaciju od značaja za vašu firmu. Nadređeni to primećuju i nesebično vas nagrađuju bonusima i putovanjima. Zdravlje: Vama definitivno nedostaje zdrava ishrana. Mnogo ste zauzeti i ne stižete da jedete kako bi trebalo.

Vodolija

Ljubav: Vaš partner je toliko eksplozivan i netolerantan da se pitate kako je uopšte moguće da se zabavljate godinama. Već su vam popustili živci zbog rasprava s njim. Konačno razmišljate o prekidu veze, i to je pravi izbor. Posao: Kako ste se samo uplašili mogućnosti da ostanete bez posla. Eto vidite, a stotinu puta ste u nervozi rekli da ćete da date otkaz. Zdravlje: Imate dobar imunitet, i to vas spasava, inače, ako biste se oslonili na vaše ulaganje u zdravlje, ne biste se baš dobro proveli.

Ribe

Ljubav: Sve više imate udvarača, ali vam to ništa ne znači. Srećni ste u vezi i poštujete svog partnera. Uviđate da se suprotan pol lepi baš na odbijanje, interesantno. Posao: Zadovoljni ste zaradom koju ostvarujete, ali imate malo vremena. Prvi put uspevate da odvojite novac za daleka putovanja, ali maler je što nemate vremena da idete. Zdravlje: Vrlo dobro se osećate u svojoj koži, dosta ste ulagali u svoju kondiciju, pa vam se to i isplatilo.
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар