Nedeljni horoskop 7-13. oktobar/listopad 2012.

Bikovi, analizirajte krvnu sliku, pokvarili ste je lošom ishranom - samo smanjenje stresa može da vas izleči * Rakovi, vaša preterana osetljivost iritira partnera * Blizanci - Kako ste posejali, tako žanjete...

Ovan

Ljubav: Možda ne spadate u naročito romantične tipove, ali partner vas inspiriše da budete takvi. Prepustite se divnim danima koji su pred vama. Zaslužili ste da budete voljeni. Posao: Povećanje plate, koje dugo očekujete, realizovaće se ovih dana. Čak ćete se i iznenaditi jer će vam prihodi postati veći nego što ste se nadali. Idealno vreme za kupovinu i trošenje. Zdravlje: Nikad niste bili u boljoj kondiciji. Svu hranu koju unosite pretvarate u energiju pa nema potrebe da se bojite da ćete se ugojiti.

Bik

Ljubav: Bolje je da se razdvojite od partnera da ne biste nervozu i bes koje vam izazivaju poslovne obaveze iskalili na njemu. Što dalje, to bolje. Posao: Ne znate na koju ćete stranu pre. Preforsirali ste se. Posao ne smete da stavite ispred zdravlja. Vreme je da promenite stav i postanete zadovoljni onim što ste zaradili, da ne biste trošili pare na lečenje. Zdravlje: Analizirajte krvnu sliku, pokvarili ste je lošom ishranom. Samo smanjenje stresa može da vas izleči.

Blizanci

Ljubav: Kako ste posejali, tako žanjete. Varali ste godinama partnera, a kad vas je ostavio, patite. Uopšte niste realni. Stegnite zube i izdržite, nemojte da kvarite njegovu sreću. Posao: Unosite privatni život u posao, a to smeta šefovima. Probajte da zaboravite ono što vam se dešava na ljubavnom planu. Upravo to što imate mnogo posla može da vam pomogne da prebolite neuspelu vezu. Zdravlje: Kad vam nešto krene loše, problemi se nižu jedan za drugim. Nervoza se odražava i na fizičko zdravlje, opustite se.

Rak

Ljubav: Vaša preterana osetljivost iritira partnera. Nemojte sebi da dozvolite da se rasplačete pred njim, alergičan je na suze. Uostalom, preispitajte svoja osećanja, preosetljivi ste bez razloga. Posao: Očekujete da dobijate priznanja, a kad neko od vaših kolega zasluži lepu reč i podršku, nećete da ga pohvalite. Budite kolegijalniji i ljubazniji prema ljudima s kojima radite. Zdravlje: Trošite energiju na nepotrebne stvari. Bolje bi vam bilo da napravite prioritete, ne želite valjda da se iscrpljujete.

Lav

Ljubav: Partner vam beskrajno veruje, a vi nikako da se skrasite i opravdate to poverenje. Suludo je što vas smatra za vernu osobu. Kad otkrije šta radite, razočaraće se. Posao: Nije vreme da se nadmudrujete sa šefovima. Tek ste na početku i trebalo bi da znate gde vam je mesto, a ne da se laktate sa onima koji su mnogo iskusniji i stručniji od vas. Zdravlje: U odličnoj ste kondiciji i više nemate problema koji su vas dugo mučili. Ranije ležite i smanjite večeru.

Devica

Ljubav: Nailazi vreme kad ćete poželeti da ste sami. Partner vas toliko nervira da ni sami ne znate kako to da ste još uvek zajedno. Nemojte se truditi da spasete vezu, pustite da se spontano prekine. Posao: Koliko god da želite da sve držite u malom prstu, ne ide. Na poslu je situacija stresna a sve što radite vrlo komplikovano, tako da nema šanse da se mnogo istaknete. Zdravlje: Zapostavljate najveće bogatstvo u životu. Nemojte da se iznenadite kad krenu problemi s plućima zbog cigareta, s jetrom zbog alkohola i kilažom zbog hrane.

Vaga

Ljubav: Zapitajte se kome ste sve otkrili svoju tajnu. Nemojte da se začudite kad svi u komšiluku počnu da bruje o tome s kime se zabavljate. Tajne se razotkrivaju brzo. Posao: Kad su vam govorili da štedite, suprotstavljali ste se i niste hteli da poslušate. Sada kad nemate velike prihode, morate da štedite jer nema šansi da nastavite da živite kao nekad. Zdravlje: Unosite više tečnosti. Nemojte da živite na slatkišima i grickalicama jer je to loše za vaš metabolizam. Birajte hranu.

Škorpija

Ljubav: Da ste sami pokušali da opišete kakvu osobu želite, ne biste uspeli. Vaš partner ispunjava sve vaše kriterijume. Uživajte u ljubavnoj sreći i budite svesni tog bogatstva. Svakim danom se sve bolje slažete. Posao: Vreme je da počnete odgovornije da obavljate poslove za koje ste zaduženi. Ne brinite se, sve će se rešiti. Samo malo discipline i pokazaćete svima da ste vrlo sposobni. Zdravlje: Postali ste ramaženi. Šta god da vam se desi, mislite da je strašno. I od obične kijavice napravite problem. Opustite se.

Strelac

Ljubav: Ne brinite se zbog situacije na ljubavnom planu, partner je nervozan zbog posla i zato je razdražljiv i svađalački nastrojen. Strpite se koji dan, i to će proći. Posao: Željena pozicija vam je bliža nego ikada. Iskoristite sav svoj talenat da se dodvorite nadređenima, koji budno motre na vas. Očekuje vas uspeh. Zdravlje: Zdravstveni problemi se polako rešavaju, bitno je samo da sačuvate dobre navike i poboljšate kondiciju. Smanjite unos alkohola i masti.

Jarac

Ljubav: Vaša okolina ne može da podnese ljubavnu sreću koja vas je zadesila, pa neprestano komentariše vas i vašeg partnera. Ne potresajte se, samo su ljubomorni! Posao: Iznenadni poziv menja vaše planove za ovaj mesec. Moguć je put u inostranstvo i dodatna zarada. Iskoristite šansu koja vam se iznenada ukazuje. Zdravlje: Bol u donjem delu leđa može značiti mnogo toga. Da biste utvrdili o čemu je tačno reč, morate otići kod lekara. Ne pomišljajte da postupite u stilu „sačekaću, možda prođe samo od sebe“.

Vodolija

Ljubav: Osoba s posla na koju ste odavno bacili oko doživljava promene u ljubavnom životu. Otvoreno porazgovarajte o vašim osećanjima i saznajte na čemu ste. Posao: Koliko radite, odlično ste plaćeni. Zato ne talasajte mnogo, nego uživajte u onome što imate. Obratite pažnju na osobu rođenu u znaku Ovna, može vam napraviti problem na poslu. Zdravlje: I bezazlena prehlada može se pretvoriti u veliki problem ako se ne leči. Kad ste bolesni, uradite sve da ozdravite, makar unosite više vitamina i pijte čajeve.

Ribe

Ljubav: Dajte šansu osobi koja vas simpatiše već duže vreme. Iako vam na prvi pogled nije atraktivna, možda se između vas dvoje ipak desi nešto divno. Posao: Bolje se disciplinujte i izvršavajte sve radne obaveze da ne bi počeli da vas opominju. Jedan od šefova vam je naklonjen, a drugi nije. Vreme je da i njega ubedite u svoju vrednost. Zdravlje: Idite kod stomatologa. To je poseta koju ste predugo odlagali. Kao što i sami znate, zdravi zubi čuvaju dobro opšte zdravlje.
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар