Nedeljni horoskop 22-28. januar/siječanj 2012.

Po kineskom lunarnom kalendaru, od 22. januara tece lunarna godina vodenog, odnosno Crnog Zmaja. Vise o tome u tekstu o kineskoj novoj godini na Astro sajtu, a ovde pogledajte sta vam, po zapadnom horoskopu, predstoji u ovih nedelju dana.

OVAN
Poslovno ste uspešni, ali se povremeno borite protiv vetrenjača, koje pokušavaju da vas uspore. Nemojte se predavati. Vaše ideje i kreativnost su vaš glavni adut. Naoružajte se strpljenjem.
U vašem zdravstvenom kartonu beležimo manje probleme sa cirkulacijom, kičmom i premor, koji su uzrokovale brojne preuzete obaveze. Odmorite se, biće sve u redu.
Ljubav? Imate želju da osetite nešto novo. Možda je bolje da imate nešto novo sa partnerom nego da ulećete grlom u jagode: zima je, nisu nikle!

BIK
Nemate razloga da se plašite. Novac stiže regularno, a uz njega i ono što ste još više priželjkivali: priznanje za ono što radite. Nemojte odbijati odlaske na poslovna putovanja tokom naredne nedelje. Bićete vrlo uspešni na njima.
Iako je ovo vreme kad se ljudi lako razbole, vi kao da ste se vakcinisali protiv svega! Savetujemo vam da se više krećete i da se manje nervirate.
Na emotivnom polju, ovo je vaš period. Opustite se i uživajte. Nemojte se zamarati nebitnim stvarima i osobama iz prošlosti.

BLIZANCI
Nadmoćni ste! Tako se i ponašate! Nemojte previše da dižete nos u vazduh, da vas neko iz okruženja ne bi iznenada kaznio zbog takvog ponašanja. Birajte pažljivo svoje saradnike u narednom periodu.
Zdravlje vam je u uzlaznoj putanji. Nemojte previše da se nervirate. Ovo je rečenica koju vam mnogi govore, ali vi to, kao pravi Blizanci, baš i ne možete da poslušate. To je normalno.
Pokušajte da izgladite odnose sa svojim partnerom. Odvedite ga negde tokom sledećeg vikenda da biste ga odobrovoljili.

RAK
Uspešna nedelja je pred vama! Nedelja o kojoj ćete dugo pričati, s obzirom na novac koji vam se smeši. Probajte samo da ne napravite nijedan pogrešan korak, da ne biste posle ispisivali jadikovke kako vam je za dlaku izmakao dobitak na lotou.
Posvećeni ste zdravom životu, pravilnoj ishrani, umerenoj rekreaciji. Samo tako nastavite i biće sve u redu. Oporavljate se posle lošeg perioda.
Nemojte previše da tragate za ljubavnim avanturama kad je jedna šarmantna osoba tu, nadohvat ruke.

LAV
Bura na pomolu! Ali, ponavljamo, na pomolu! Ne treba da se previše nadate u narednoj sedmici. Samo doterajte svoje planove i sačekajte pravi trenutak.
Lakša prehlada, virus, premor... To je ono što vas u manjoj meri možda može opterećivati u ovom periodu. Probajte da otkrijete gde grešite. Ne morate kod lekara. Lek je u vašoj kući.
Ovo nije dobar period za ljubavne avanture. Naprotiv. Naprosto ne znate ni kako ni zašto da očuvate staru vezu, a o novoj i ne razmišljate. Neka tako i ostane.

DEVICA
To koliko imate želje za poslom i dokazivanjem je već nenormalno! Smanjite želju za uspešnim projektima: nailazi period u kom ćete morati da se izborite s veoma burnim događajima, treba vam mnogo više snage nego što mislite. Fokusirajte se na ono što trenutno radite.
Čuvajte se slučajnog povređivanja. Glavobolju lečite umerenim kretanjem i vežbama disanja.
Ovan, Lav, Strelac, to su vaši partneri u ovom trenutku. Ali nemojte da planirate dugoročne veze s pripadnicima ovih znakova.

VAGA
Vama nikad dosta para. Razmišljate o novim načinima zarađivanja. Koliko da vam damo sugestiju: da li ste se ikad bavili poslovima vezanim za komunikaciju s drugim ljudima? Tu biste mogli biti uspešni. Još jedan savet: budite praktični, a ne idealni.
Zdravlje vam se znatno poboljšalo. Ali nemojte se nervirati zbog toga što ste već analizirali da je odavno trebalo da se osećate mnogo bolje.
Nemojte sedeti na dve stolice: to se u ljubavi nikad ne isplati. Bez obzira na povod i motiv.

ŠKORPIJA
Neko dobija, a neko gubi. Vi ste u opasnosti da izgubite. Nemojte pogrešno investirati. Niko nije protiv vas, samo ste igrali na lošu kartu. Razmislite samo šta ćete dalje uraditi. Već smo vam savetovali da u ovom mesecu ne ulažete novac.
I dalje ste previše nervozni, a za sve ste sami krivi. Možda vas to zapravo i najviše nervira. Predlažemo vam da malo promenite način života.
Jedino na ljubavnom planu vladate situacijom. Bez obzira na to da li raskidate staru vezu ili započinjete novu - sve će ići kako treba.

STRELAC
Previše ste osetljivi, a zapravo nemate razloga za to. Nemojte druge kriviti za vaše pogrešne odluke. Čuvajte se dvostruke igre pojedinaca iz vaše blizine. To vas prati još od prošle nedelje. Ulažite novac, ali pažljivo i uz konsultacije.
Zdravstveni bilten vašeg horoskopskog znaka nije previše povoljan, mada su viši tipovi Strelaca donekle pošteđeni problema, naročito kad je u pitanju rad srca.
Nemojte se toliko žrtvovati za osobe koje volite. Možda one i ne zaslužuju toliko.

JARAC
Optimista ste! A sve to je posledica prošlonedeljnog finansijskog dobitka! Zbog toga vam savetujemo da u narednom periodu uradite sve što ste zamislili. Imate šansu da još bolje prođete i da nakon toga odete na kraći odmor.
Možda bi bilo dobro za vas da razmislite na šta trošite snagu: nemojte posle da bude kako ste uzalud radili neke poslove i iz toga izašli čak i bolesni, premoreni. Nema potrebe da to sebi radite.
Ljubav se vidi na svakom deliću vašeg bića. Iskoristite ovaj period.

VODOLIJA
Dvaput merite, jednom secite! Budite diplomata! Čekaju vas gadni poslovi, koje ste previše dugo odlagali. Istina, sve to će se završiti većim finansijskim dobitkom ili napretkom na poslu, ali ostaće i malo gorkog ukusa u ustima.
Nemojte potiskivati svoje nezadovoljstvo da vas ne bi već sredinom nedelje iznenadila alergijska reakcija organizma. Ranjivi ste. Pokažite to i nemojte se stideti takve reakcije.
Dobro razmislite šta na emotivnom planu želite od vašeg partnera. Možda on želi nešto znatno drugačije.

RIBE
Dobar period pred vama. Zvezde vas podržavaju još od prošle nedelje. Nemojte se opuštati. Ali, nemojte ni previše pritiskati saradnike, jer oni imaju svoje planove i želje. Uložite malo više sopstvenog rada, a manje naređujte.
Nervoza želuca se ne smiruje. Probajte da čajevima razrešite svoje probleme. Vaše telo je umorno od cigareta i kafe. Izbacite to. Barem smanjite, ako ništa drugo.
U ljubavi vam cvetaju ruže, mada vam partner povremeno stavlja do znanja da on želi nešto više od romantične večere udvoje.
Zoran Vulović, Kurir
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар