Numerološki horoskop za decembar 2011.

I u poslednjem mesecu ove godine, decembru, potražite saveznike medju brojevima i oslušnite njihove suptilne poruke...



Svaka vrsta numerološke prognoze odnosi se na bioritamski broj vaše numerološke kombinacije, koji se dobija sabiranjem dana i meseca rođenja i svođenjem na jednocifren broj. Ako ste, na primer, rođeni 25. 8, sabiranjem 2 + 5 + 8 = 15, i svođenjem na jednocifren broj dobićete 1 + 5 = 6. Šestica je vaš bioritamski broj.

Ako je vaš bioritamski broj:

Jedinica

Tokom ovog meseca bićete okupirani rešavanjem finansijskih problema, a razmišljaćete i o uzimanju kredita. Pokušajte da izbegnete nepotrebne kupovine i ukoliko želite da uložite novac u neki biznis konsultujte se sa Osmicom ili Devetkom. Ako planirate putovanje u inostranstvo, bilo bi dobro da to bude u drugoj polovini meseca, a prijaće vam društvo jedne Trojke ili Sedmice. U ovom periodu očekuju vas vanredne uplate ili dobici u igrama na sreću. Za mnoge Jedinice decembar će biti veoma uzbudljiv na ljubavnom planu, pogotovo ako ste skloni avanturama i flertu.

Povoljni dani za:
Posao – 2, 4, 6, 15, 23, 28.
Novac – 1, 4, 5, 10, 12, 21.
Ljubav – 6, 9, 12, 15, 18, 20, 24.


Dvojka

Veoma značajan mesec za Dvojke koje su tokom cele godine vredno radile, pogotovo za one koje su se stručno usavršavale ili su imale poslovne veze sa inostranstvom. Mlade Dvojke, studente i postdiplomce očekuje uspeh ili stipendija za inostranstvo. Svaka vrsta kontakata sa strancima, naročito posredstvom Trojke ili Sedmice, može doneti kako moralnu, tako i materijalnu satisfakciju. Kontakti sa Peticama i Osmicama za vas su veoma stresni, naročito u drugoj polovini meseca kada ćete biti skloniji buntu. Svako ko bude pokušao na bilo koji način da opstruira realizaciju vaših planova, biće suočen s vašom odlučnošću i nepokolebivim stavom. Moguća je romansa sa jednom Šesticom ili ulazak u zajednički posao sa drugom Dvojkom.

Posao – 1, 4, 13, 17, 23, 30.
Novac – 2, 20, 22, 28.
Ljubav – 2, 6, 8, 18, 22, 24.


Trojka

Tokom decembra bićete veoma aktivni, i fizički i mentalno, a glavna opasnost vam preti od preterane žurbe. Zato, budite vrlo oprezni za volanom, a ukoliko ste skloni nepromišljenim postupcima možete imati neprijatnosti na poslu i u porodici. Mlade Trojke koje se bave sportom, mogu očekivati uspeh, naročito muškarci, dok će mlade dame biti uspešnije u drugoj polovini decembra. Sedmica i Petica će imati razumevanje za vaše planove, pogotovo ako se odnose na kreativni posao i biće spremne da sa vama uđu u rizičan posao. Tokom druge polovine meseca bićete pomalo emotivno nestabilni, pa u tom periodu nemojte rešavati ljubavne probleme.

Posao – 2, 3, 11, 14, 21, 29.
Novac – 1-7, 16, 23, 28.
Ljubav – 5, 6, 8, 14, 16, 29.


Četvorka

U prvoj polovini meseca rešavaćete praktične probleme, kako finansijske tako i one koji se odnose na vaš stambeni ili poslovni prostor. Ako u vašoj numerološkoj kombinaciji dominiraju Dvojke ili Osmice, možete se nadati povećem dobitku u igrama na sreću. Sa Peticama ćete planirati posao sa strancima, a u dugoj polovini meseca budite oprezni kod sklapanja poslova sa predstavnicima neparnih brojeva. Na ljubavnom planu ovaj mesec bi mogao biti veoma uzbudljiv, posebno za dame Četvorke koje su pred drugim brakom, razvedene ili u srednjim godinama. Mlade dame Četvorke mogu biti u vezi sa sredovečnim gospodinom pripadnikom neparnog broja.

Posao – 3, 6, 14, 20, 25, 27, 30.
Novac – 1, 4, 16, 21, 22, 26.
Ljubav – 1, 5, 12, 23, 25, 29.


Petica

Nervna napetost, mnogo obaveza, česta putovanja i brojni poslovni sastanci su ono što će biti karakteristično za ovaj mesec, naročito u prvoj polovini. Situacija će se postepeno stabilizovati uz pomoć druge Petice ili Devetke, koje će posredovati u poslu sa strancima. Što se ljubavi tiče, muškarci Petice biće prilično nestalni, naročito ukoliko su u vezi sa damom predstavnicom parnog broja. Jedna Osmica vam neće oprostiti neverstvo, pa ćete u drugoj polovini meseca rešiti da vodite mirniji život. Ako ste u stalnoj vezi ili braku moguće je zajedničko putovanje u inostranstvo.

Posao – 1, 3, 6, 18, 27.
Novac – 2, 9, 18, 26, 27, 29.
Ljubav – 6, 13, 20, 21, 23.


Šestica

Tokom prve polovine decembra dame će biti veoma angažovane u rešavanju problema sa stambenim prostorom. One koje se bave privatnim biznisom biće vrlo uspešne tokom celog meseca, što ih neće sprečiti da pruže dovoljno pažnje osobi koja im je draga. Muškarci Šestice mogu biti veoma uspešni ukoliko se bave umetnošću, naukom ili građevinom. U drugoj polovini meseca nećete se najbolje slagati sa Jedinicama i Peticama, jer će uporno pokušavati da vam nametnu svoju volju. Tokom decembra obratite pažnju na zdravlje, nemojte se fizički iscrpljivati, a bićete skloni povredama, naročito kolena, zglobova i tetiva. Što se finansija tiče, najbolje bi bilo da maksimalno ograničite troškove i da ne ulazite u rizične finansijske transakcije.

Posao – 8, 17, 22, 25, 26.
Novac – 2, 11, 14, 22, 28.
Ljubav – 3, 11, 13, 25, 26, 28.


Sedmica

Koliko god vam je korisna, sa Peticom ćete najverovatnije dolaziti u konflikte, dok će jedna Devetka imati dovoljno razumevanja i strpljenja za vaše ideje. Jedinica će se pokazati neuobičajeno plemenitom i strpljivom, jer ćete je zainteresovati za vaše poslovne planove koji, ukoliko uspete da ih do kraja meseca delimično realizujete, mogu doneti lepe prihode. Ne bi trebalo da odbijate pomoć jedne Dvojke koja je često u stanju da vas izvede iz takta, a ukoliko ste u emotivnoj vezi sa Osmicom ili Šesticom, najverovatnije ćete morati pred njom da položite oružje i da pristanete na njene uslove. Ako ste slobodni, do kraja decembra možete promeniti status i ući u brak ili u burnu vezu.

Posao – 1, 4, 10, 11, 21, 28.
Novac – 3, 9, 12, 15, 29.
Ljubav – 3, 7, 9, 12, 15, 18, 26.


Osmica

Mnogi će biti iznenađeni vašim ponašanjem tokom prve polovine meseca, jer ćete biti kooperativniji i introvertniji nego inače. To ne znači da ćete biti manje aktivni, naprotiv, sve vreme ćete raditi kao krtica, ali o svojim poslovima nećete želeti da pričate, čak ni članovima porodice. Razlog za ovako ponašanje može biti strogo poverljiv posao koji ćete dobiti da radite za veliki novac ili ćete biti zaljubljeni, rasejani i skloni povlačenju u sebe. Ukoliko situacija na poslu ili u ljubavi krene tokom koji niste planirali, u drugoj polovini meseca možete pokazati negativnu stranu svoje ličnosti, impulsivnost i sklonost raspravama. Kako vreme bude prolazilo tako ćete biti spremniji istini da pogledate u oči i da sebe ne zavaravate. Ne iscrpljujte se napornim intelektualnim radom, jer to može dovesti do pada imuniteta.

Posao – 4, 8, 13, 15, 20, 24.
Novac – 2, 11, 17, 19, 23.
Ljubav – 6, 7, 12, 18, 19, 26, 27.


Devetka

Ovo bi mogao da bude jedan od boljih meseci, naročito za Devetke koje su poslom vezane za inostranstvo. Sa jednom Sedmicom i Trojkom uspostavićete dobru komunikaciju i ugovoriti zajednički posao. Tokom decembra moguća je romansa sa mlađim partnerom koji će vam intelektualno savršeno odgovarati. Oni koji se bave sportom ili nekim dinamičnim poslom biće zadovoljni postignutim rezultatima. Slobodne Devetke će upoznati stranca, negde na putu ili preko interneta i veza će imati perspektivu, naročito ako je u pitanju predstavnik parnog broja.

Posao – 5, 6, 11, 12, 16, 20, 29.
Novac – 1, 4, 10, 15, 18, 24.
Ljubav – 4, 6, 9, 11, 16, 19, 25.
(Izvor: Novosti)
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар