Proročanstvo o kraju sveta 2012. na Internetu

Rukopis drevnih Maja sa kalendarom koji se završava 21. decembra 2012. godine sadrži i prikaze apokalipse dostupan je na Internetu.

Misteriju majanskih kalendara stručnjaci su objasnili - njihovi ciklusi (baktuni) trajali su 394,5 godine i 13. baktun se završava 21. decembra 2012. godine.

Pristalice teorija zavera i oni koji su želeli da zarade na tome imali su drugačije tumačenje - da će tog dana doći kraj sveta. U biblioteci u Drezdenu čuva se jedan od kalendara Maja za 13 ciklus, nastao u 13. veku, po našem računanju vremena.

Kalendar koji je ujedno i almanah sadrži, pored ostalog, i prikaz poplava pa je dodatno zanimljiv pristalicama teorije apokalipse.

Zbog toga su u biblioteci odlučili da ga učine dostupnim na internetu. Rukopis sadrži 39 listova ispisanih na kori drveta sa obe strane.

U Drezdenu će, inače, naredna godina biti u znaku majanskog rukopisa, kome će biti posvećan veći broj skupova sa hiljadama posetilaca, ali za 21. decembar 2012. godine se priprema "zabava za preživele", podsetio je "Novi magazin".
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар