Astro savetnik: Kako preživeti raskid?

Kakav je svaki horoskopski znak kada prekine vezu. Otkrivamo i savete za prijatelje koji treba da budu tu kada preživljavate životni krah.

OVAN 21. 3 – 20. 4.
Svesni ste da je prekid ljubavne veze najbolja opcija, ali osećate da vam je ponos povređen. Često vam govore da prestanete da vičete ili da se smirite iako vi mislite da ste savršeno smireni. Ali, ovo je jedini trenutak kad imate dozvolu svih da u potpunosti budete ono što jeste. Niko ne očekuje da budete smireni, pa se izduvajte do mile volje. Vičite, vrištite, lečite se, šopingujte.
Savet prijateljima Ovna: Hrabro izdržite ispade i sve će brzo biti gotovo.


BIK 21. 4 – 21. 5.
Ne podnose baš najbolje raskide. Najbolja terapija je da se pravite da ste Ovan i da izbacite sve iz sebe.
Savet prijateljima Bika: Njima je to velika trauma. Budite puni ljubavi prema svom prijatelju ili prijateljici Biku sve dok ih depresija ne prođe.


BLIZANCI 21.5 – 21. 6.
Vi volite kad su stvari "normalne", ali praviti se da se ništa nije dogodilo ne čini stvari normalnim. Možete da radite više poslova odjednom, reorganizujte albume sa slikama i izbacite fotografije bivšeg ili bivše.
Savet prijateljima Blizanaca: Prijatelj će vam se na trenutke ponašati histerično, a u drugom će se trenutku ponašati kao da ste vi ludi jer mislite da nešto nije u redu.

RAK 22. 6 – 22. 7.
Najbolja terapija za ljutog Raka je pokazati bivšem ili bivšoj, ali i sebi da život ide dalje. Izlazite i družiti se s ljudima, tako ćete prigušiti ljutnju.
Savet prijateljima Raka: Izvedite prijatelja na neko zabavno mesto gde može da se skroz opustite.

LAV 23. 7 – 23. 8.
Ponosni Lavovi treba da proslave raskid flašom finog vina i sa nekoliko prijatelja. Iako će Lav osećati ljutnju i bol, sve vezano za njihov pomak prema boljem raspoloženju treba prihvatiti.
Savet prijateljima Lava: Znate koliko Lav voli komplimente? Ne ustručavajte se!

DEVICA 24. 8 – 23. 9.
Device treba da naprave listu razloga zašto je bolje bez njega. A posle toga napravite popis deset stvari koje ćete moći sad kad ste slobodni.
Savet prijateljima Devica: Ovde je ključna reč - logika. Pravite se kao da je prekid pozitivna stvar. Device se osećaju nelagodno uz ljude koji ih sažalijevaju.

VAGA 24. 9 – 23.10.
Vage će u vezi nekoliko puta prekinuti jer o svemu temeljno razmišljaju, a kad promisle još jednom i kad se ta veza i završi zauvek Vaga će zahvaljujući konstantnoj analizi biti potpuno spremna. Prisilite prijatelje da slušaju o svemu što ste trpeli.
Savet prijateljima Vaga: Samo slušajte. Ništa što kažete neće biti novost.

ŠKORPIJA 24. 10 – 22. 11.
Prestanite da se kažnjavate i žalite zbog svega što ste uradili. U vezi ste uradili najbolje što ste znali.
Savet prijateljima Škorpija: Ne spominjite raskid. Ponašajte se kao da se ništa nije dogodilo.

STRELAC 23. 11 – 21. 12.
Blues je idealna reč i muzika za ono što Strelčevi proživljavaju posle ljubavnog borodoloma. Patnja, a potom i proces izlečenja doprineće tome kakvi ćete ljudi postati, ali ne dopustite da vas taj osećaj obuzme.

Savet prijateljima Strelca: Budite oprezni. Raspoloženje vašeg prijatelja će se kretati od veselja do jada, i to u nekoliko sekundi.

JARAC 22.12 – 20. 1.
Ljudima u znaku Jarca ne smeta da proživljavaju ovakve trenutke bez prijatelja, ali vole da su deo para.
Savet prijateljima Jarca: Normalnost im je važnija od svega, pa se, kao i u slučaju Škorpija, ponašajte kao da se ništa nije dogodilo. Na pomen bivšeg, ponašajte se kao da se ne sećate ko je to.

VODOLIJA 21. 1 – 19. 2.
Kako biste stvorili "sigurno okruženje" u kome niko neće primetiti da ste se baš isplakali, pogledajte omiljeni tužni film, ali izbegavajte romantične drame.
Savet prijateljima Vodolije: Bez obzira na to čija je odluka bio prekid, vašem prijatelju će biti prilično loše. Vodolije vole kristalno bistre vode, pa će im zagrljaji i pozitivni uticaju biti nužni.

RIBE 20.2 – 20.3.
Vaša sanjivost vam često stoji na putu intuiciji, ali pokušajte da zapamtiti da više od bilo kog drugog znaka vi duboko u sebi znate istinu. Radite sve što želite, a ne ono što mislite da treba. Oterajte nekoga, napišite pismo i bacite ga.
Savet prijateljima Riba: Pazite na svog prijatelja kao soko. Mogu da urade nešto glupo, kao što je preterano opijanje. Vaš prijatelj će se u potpunosti predati nekoj aktivnosti, pa je na vama da se pobrinete da se sve završi kako treba.
Pripremila: Mariota Vlaisavljević, Izvor: Žena

Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар