Pročitajte penis svog muškarca

Prepoznaje li se pravi muškarac po nosu, stopalima, prstima? Ako o dužini njegovog penisa razmišljate na ovaj način, pripremite se za partiju žestokih prepirki, jer postoji malo tema o kojima naučnici toliko raspravljaju kao o ovoj.

Barem tako tvrdi Hudele Likens, seksolog i klinički psiholog, u svojoj knjizi Knjiga o penisu (Zavod za udžbenike). I ako niste od onih koji vole da pretpostavljaju da li je dužina njegovog kažiprsta, nosa ili stopala u direktnoj srazmeri sa obdarenošću „ljubavne palice“, autorka iznosi sigurne načine da utvrdite njegove talente u krevetu i van njega. Pogađate, reč je o drevnoj veštini sa Istoka, a zove se čitanje penisa.

1. Buzdovan

Izgled: Duži i deblji od prosečnog penisa. Tamnije boje i sužava se na kraju. Testisi su tamni, teški i nisko postavljeni.
Karakteristike u krevetu: Umereno divlja zver! Želi uvek na vrh i ostaje tamo satima ako želi. Suptilnost nije njegova jača strana, pa ga treba usmeriti u tom pravcu. Ovaj tip mangupa idealan je za ženu koja voli da razmazi svoje frajere, da mu kuva, ugađa i donosi pivce dok gleda fudbal i to bez gunđanja.
Skriveni talenti: Sjajan plesač, najbolji roštilj majstor, baštovan, vodoinstalater.

2. Koplje

Izgled:Dugačak, tanak i veoma srazmeran, svetle boje i sužava se prema kraju. Testisi su čvrsti i visoko postavljeni. Ovaj elegantni penis primerno je savijen ulevo ili udesno
Karakteristike u krevetu: Promućuran i istančan. Maštovit, ali i sklon flertu, tako da nije baš veran. Spreman za avanturu. Idealan za samostalnu ženu od karijere. Ako želite da ga vežete, morate ga stalno zavoditi uzvišenim i originalnim pozama.
Skriveni talenti: Talenat za jezike, onaj koji će uspešno rešiti najzamršenije poslovne nevolje, voli šoping.

3. Vodenični kamen

Izgled: Kraći od prosečnih penisa, ali izuzetno debeo, sa širokim glavićem. Testisi su mu veliki, grubi i klate se levodesno.
Karakteristike u krevetu: Pažljiv, čulan ljubavnik, veoma kreativan, uvek čini sve da zadovolji partnerku. Zainteresovan za porodicu, ali ponekad može da bude veoma tvrdoglav i nepopustljiv. Rođeni otac! Ako ste ludi za velikim porodičnim okupljanjima, žurkama i kulinarskim maratonima, on je taj!
Skriveni talenti: Vešt u rukama, poznavalac kućne hemije, drugar za tenis.

4. Strela

Izgled:Pomalo kraći i tanji od proseka, svetle boje, gladak i nežan na dodir. Testisi su bledi i čvrsti.
Karakteristike u krevetu Takmičarski nastrojen, a svoju snagu pokazuje sa velikom predanošću. Dobro barata svojom ženskom stranom, pa je uživanje razgovarati sa njim. Sklon promenama partnera. Idealan za ženu koja traži i prijatelja i ljubavnika. Ako ostanete uvek dovoljno tajanstveni, on će želeti da vas sve više upoznaje.
Skriveni talenti: Razume se u trendove, voli da peva.

Veliki ali ne i srecni

Ako je on opsednut svojim „malcem“, ispričajte mu sledeću priču, koja će ga opustiti i uveriti ga da ima mnogo toga kvalitetnog u „malom, a veselom“. Amerikanac Jona Falkon može sebe nazvati ponosnim vlasnikom najvećeg penisa na svetu, ali to ga ne čini srećnim čovekom. Sudeći po njegovim rečima, njegova ogromna palica mu je uništila život: još živi kod majke, a već deset godina nije imao devojku, jer ne može da izgradi trajnu vezu sa ženom, zbog reputacije koja ga prati. „Uvek pri prvom susretu ljudi odmah gledaju nadole“, izjavio je Falkon za časopis „The Sun“. Ah da, zaboravili smo da napomenemo da je u stanju mirovanja njegov penis dugačak 23 cm, a u erekciji čak 34,5 cm. Poređenja radi, podsetimo se nekih standardnih mera. Penis u erekciji je mali, ako je kraći od 4 cm, umereno mali je između 5 i 11 cm, standardan je između 12 i 16 cm, umereno veliki je između 17 i 22 cm, a velikim se smatra onaj duži od 22 cm.
Izvor: Cosmopolitan
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар