Astro ljubavne kombinacije za izbegavanje

Neki znakovi se savršeno slažu, ali u horoskopu postoji i termin "opozicioni znakovi". Odnosi opozicionih znakova uvek su složeniji nego neki drugi. Radi se o tome da jedno ima ono što drugo nema, pa ako su oboje dovoljno otvoreni da se prepoznaju, može doći do izvrsnog razvoja kako pojedinaca, tako i vrlo bogate veze. 

Foto: geralt / pixabay.com

S druge strane, ako se zatvore, njihova intuicija zna da bi ovo mogao da bude pravi vatromet, ali ako se ne prepuste - to postaju oni odnosi u kojim uvek tinja u vazduhu, ali se ne ostvari zbog obostrane zatvorenosti.

OVAN –VAGA

Ovan će uvek pokretati neodlučnu Vagu. On će se smirivati njenom ravnotežom i učiti o pravilima diplomatije. Vagina Venera i Ovnov Mars uvek su povezani kao jedinstvo suprotnosti i stvaraju skladnu celinu koja nikad nije dosadna. Problem može nastati kad je Ovan u fazi akcije, a Vaga teži ka miru i blagoj pasivnosti. Tada je potreban kompromis. Dobro je što je Ovan uvek otvoren i spreman za novo, a Vaga je prilagodljiva i živi za drugog, pa će prihvatiti i neke njegove izazove. Uz takav stav, oni mogu sve.

BIK – ŠKORPION

Ovo je prilično erotična kombinacija jer oboje vole da uživaju u životu i u ljubavi. Senzulani su i uvek će se slagati u seksu, a problem može biti to što su oboje posesivni i ljubomorni. Škorpija će to pokazati otvoreno, a Bik će ključati u sebi. Ukoliko nađu pristojan sporazum, veza može da traje. Razlika je u temperamentu. Škorpija je žestoka, a Bik "otupljuje" Škorpijinu oštricu. Tako se nadopunjuju.

BLIZANAC – STRIJELAC

Ovo dvoje će se uvek složiti ako treba negde da otputuju. Blizanac će pričati, a Strelac filozofski razmišljati. Oboje su otvoreni i društveni, a problem može nastati jer je Blizanac prizemljeniji, dok Strijelac nastoji da se uzdigne na plemenitiji nivo. Mogu i da se dopune, jer će Strelac podstaći Blizanca da preskače granice, dok će Blizanac spuštati Strelca u svakodnevnicu. Važno je da odrede zajednički pravac razvoja, jer se može dogoditi da svako završi na svom kontinentu, pa da veza bude preko mejla. Ali, oni i tako mogu da funkcionišu.

RAK – JARAC

Ovo je duboka i iskrena veza. Oboje su ambiciozni, ali je Rak popularniji od Jarca. Ovaj par teži porodici i karijeri, pa dok Jarac radi, Rak će graditi njihov topli dom. Problem može nastati u fazama, kad oboje imaju intenzivniji period karijere, pa neko treba da podmetne leđa za porodicu. Obično je to Rak. Jarčevu poslovnost oplemnjuje Rakova nežnost, ali i Jarac Raku pruža sigurnost koja mu nedostaje.

LAV – VODOLIJA

Ovo je idealan par za sve vrste zabava. Lav obožava publiku, a Vodilija sve uvek začini nekim originalnim rešenjem. Oni privlače pažnju. Idelani su za zabave, umetnost i liberalniju pedagodiju. Lav voli decu, ali Vodolija neće dopustiti da bude sputana. Tu može nastati problem, jer Lav voli da nameće svoje principe. Vodolija će se praviti luda, a onda može da "ode" u svoju slobodu.

DEVICA – RIBE

Ovo je veza u kojoj neretko ne nedostaje nadmudrivanja. Oboje su blagi, intelektualni tipovi. Mogu dugo da imaju nerašćišćene odnose jer nemaju previše hrabrosti. I dok Devica voli sve što je uredno, precizno i svaka sitnica mora biti na svom mestu, kod Ribe je upravo obrnuto. Njen svet snova je važniji nego apotekatska sklonost životu. Ako prepoznaju da jedno drugo mogu obogatiti, da Riba uz Devicine osobine može postati spremnija na svakodnevni život, kao i to da Devica uz Ribu može malo olabaviti od rutine, život bi obojima mogao da postane kvalitetniji. U suprotnom, uvek se radi o prigovorima i svađama i to obično oko nevažnih stvari.
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар