Najbolji snimak duha ikada objavljen! (VIDEO)

Američka TV Fox prikazala je prilog u kojem se, navodno, na amaterskom snimku, starom gotovo dve godine, vidi duh deteta na groblju u gradu Savannah, u saveznoj državi Georgiji.

Na snimku se vidi duh deteta kako trči u pozadini između nadgrobnih spomenika. U jednom trenutku se nekakva senka, za koju se veruje da je duh deteta, velikom brzinom penje na stablo i zatim skače dole.



Zanimljivo je kako se na amaterskom videosnimku, koji je na kratkom božićnom odmoru snimio tada 17-godišnji Jessie iz Akrona, vide i neki ljudi koji su prošli nedaleko od tog misterioznog deteta, a u kadru se vidi i jedan od čuvara na groblju.

Međutim, pitanje je o čemu je zapravo reč, radi li se o duhu deteta ili, pak, o pravom detetu koje trči u pozadini, iako je taj deo priče bizaran jer groblje baš i nije pogodno za dečiju igru.

Autori ovog filma uvereni su kako je reč o pravom duhu i 'kako je taj snimak najbolji videomaterijal snimljenog duha ikada'.

Američka TV Fox dobila je od porodice videosnimak, koji su gotovo dva sata analizirali stručnjaci za specijalne efekte. Oni su uvereni da ovaj snimak nema veze sa specijalnim efektima i da 'sigurno nije lažan'. Tako je porodica koja je ustupila snimak TV Fox sada još uverenija kako je snimak koji imaju – istorijski.

Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 коментара:

  1. Занимљиво је и то да се скоро 90% оваквих снимака направи у САД. Могу рећи да је то једна врло маштовита нација. Никада нисам поцењивао Америчку конематографију, напротив. Увек сам јој се дивио и говорио да је професионализам мала реч за оно шта они раде и чиме се баве када је у питању филм. Немојте рођаци да поистовећујете стварност и машту. Та два појма могу да иду заједно и да се прате само на филмском платну. У другим случајевима никако. Американци подобар део новчаних средстава улажу у кинематографију и зато су у томе најбољи.Сваки покушај доказивања истине оваквим видео снимцима је покушај обмане.

    ОдговориИзбриши