Mesečni horoskop za septembar-rujan 2010.

Kraj avgusta, pocev od 23. dana ovog meseca, i najveci deo septembra (sve do 22.), prolaze pod astroloskom vladavinom racionalne i pragmaticne Device, sklone analizama, kalkulisanju, sumnjicavosti... Posle sezone odmora, ulazimo u novi aktivni period, koji sa sobom donosi i brojne obaveze...


OVAN ( 21. 3. - 20. 4. )a


Posao - Tokom većeg dela perioda, sve do 12.septembra, retrogradni hod Merkura vam neće ili u prilog ako nameravate da započinjenjete nove poslove, posebno u domenu biznisa, trgovine, uslužnih delatnosti. Imaćete osećaj da ste u svim sferama života pomalo u zastoju i da niste u stanju da zbog nekih spoljašnjih okolnosti uradite ono što je za vas najbolje. Loše ćete sarađivai sa Devicama i Blizancima a dobro sa Vagama, Škorpijama i Jarcima. Ako vidite da se posao ne odvija kako ste želeli, nemojte žuriti. Uradite ono što se od vas očekuje, ne namećite svoje mišljenje drugima i nemojte po svaku cenu pokušati da uradite nešto za šta niste sigurni da je nastupio pravi momenat. Povoljan period za uzimanje kredita je između 11. i 14. septembra.Moguće da ćete prve poslovne ponude dobiti 26.i 31.avgusta, zatim 4., 7. i 8. septembra da biste oko 15.najverovatnije bili spremni za ozbiljne pregovore. Mars, planeta akcije, vladalac vašeg znaka ulazi u Škorpiju, znak moći, vaše astrološko polje konkurencije i velikog novca 14. septembra posle dve godine i vama će se ukazati prilka da raščistite neke svoje dileme u vezi sa saradnicima od kojih možda i niste imali mnogo koristi.Na Jarca i Vagu možete da se oslonite ali ne i na Vodoliju i Ribe, jer će biti prilično nepouzdani i nesigurni u pogledu zajedničke saradnje.

Ljubav - Možete očekivati mnogo susreta i slobodni Ovnovi mogu se nadati poznanstvima koja se pamte.U ljubavi možete biti previše popustljivi a partner će biti taj koji će postavljati uslove.Ovo je prilično buran period jer će vam se verovatno udvarati istovremeno dve osobe i bićete skloni tajnim vezama od 24. do 30. avgusta a zatim posle 14. septembra. Bićete neodlučni, jer ćete intimno želite jedno a savest će vam nalagati nešto drugo.Ukoliko budete u procepu između stalnog partnera i nekog novog, dobro razmislite pre nego što donesete bilo kakvu odluku. jer retrogradni Merkur donosi i pogrešne odluke, smanjuje prag vaše tolerancije, čini vas konfuzim i sklonim samosažaljenju. SMS poruke i četovanje preko Itnerneta mogu biti za vas veliki izazov.Asteroid ljubavi Eros svojom pozicijom u Vagi čini vas veoma zaljubljivim. Jedan drugi Ovan ili neki Bik imaju velikog utiaja na Vas. Asteroid Karma u Strelcu vam dnosi mogućnost avanture na putu, posebno u inostranstvu i to na samom početku i na kraju perioda.Čuvajte se ljubomore jednog drugog Ovna.

Zdravlje – Moguće su tegobe sa stomakom i loše varenje.



BIK ( 21. 4. - 21. 5. )


Posao - Period vladavaine Device savršeno vam ogovara i čini vas spremnim da ulazite u rizične poslove. Bilo bi bolje da ipak budete mudri, naročito ako se radi o nekom vašem projektu koji ste zaštitil kao autorsko delo ili ga smatrate autorskim projektom. Retrogradni Merkur ( nepovoljno za dokumentaciju, papirologiju, simbolizuje nedostatak logike) u astrološkom polju kreativnosti može doneti probleme zbog vaše naivnosti ili preteranog entuzijazma. Vaš optimizam i dobra volja nisu dovoljni da biste uspeli u svemu što planirate jer nećete dobiti sva potrebna odobrenja. Čak ni odani saradnici neće vam biti od velike koristi. Dobićete ponudu za zajedničku sardnju od neke Device, Ovna ili Vage i to najverovatnije 2. ili 15.septembra. Već u drugoj polovini septembra kreće mnogo bolji period jer će neko želeti da po svaku cenu obnovi saradnju sa vama. Ovo bi, bez obzira na sve, mogao biti period u kome biste mogli imati dosta finansijskih dobitaka sa raznih strana, uključujući i igre na sreću.Poslovi sa nekretninama ili u domenu umetnosti donose u prvom delu perioda satisfkaciju a zatim i novac. Što ste zreliji to su veće šanse da dobijete neki poveći novac na koji ne računate. Možete imati sreće na lutriji u društvu Jarca, Raka ili Ovna.

Ljubav - Prilično ste konfuzni i ne možete da odolite nekome ko vam se udvara, ma kog pola da ste. Što ste mlađi to ste naivniji i nespremniji da se postavite kako treba. Iskrenost vam neće biti od neke veće koristi.Trebalo bi da se pazite da ne dođe do skandala naročito ako ste neudati, mladi a dopada vam se šef ili neko ko nije slobodan.Vas nije lako osvojiti, ali ako se to dogodi, pazite da ne uđete u vezu sa nekim ko vam u suštini ni po čemu ne odgovara. Mlad Mesec 7.septembra donosi susret koji ćete pamtiti ili koji bi mogao značajno da promeni vaš život. Ulazak Marsa, planete strasti u vaše astrološko polje partnerskih odnose 14. septembra, donosi slobodnim Bikovima, posebno ženskim, mogućnost strastvene veze sa ambicioznom osobom ili sa nekim ko nosi uniformu a muškarcima Bikovima vezu sa autoritativnom ženom koja će im vrlo brzo nametnuti svoju volju. Do 14.septembra vašu pažnju će privlačiti osoba prisutna u javosti, moguće svetlokosa dok nakon tog perioda, neko sasvim drugačiji i po izgledu i po profesiji može zaokupirati vašu pažnju, naročito ako se radi o nekom ko često putuje ili putujete zajedno posla radi.

Zdravlje – Briga za stariju osobu.



BLIZANCI (22. - 21. 6. )


Posao - Pokušavate da ostanete dosledni sebi i da ne dozvolite da vas bilo ko provocira, da ne ulazite u konflikte, posebno ako radite u renomiranoj firmi, bez obzira da li je privatna ili državna.Imate utisak da su se okolnosti zaverile protiv vas i da vam skoro ništa ne ide od ruke. Retroradnim Merkur, vladalac vašeg znaka u priličnoj meri vas sprečava sve do 12. septembra da napravite neki značajniji iskorak iz svakodnevnice koja postaje prilično monotona i za vas pomalo obeshrabrujuća. To se naročito odnosi na Blizance koji su rođeni u drugo polovini juna. Ipak, imate zaštitu Marsa i Venere, dveju planeta koje su vam više nego naklonjene svojim položajem u Vagi a kada 14. septembra Mars bude posle duže vremena ušao u Škorpiju, jedan od dva znaka kojim vlada, vi ćete se pokrenuti na akciju. Ma kog pola da ste, oslonite se na sardnika, iskusnog muškarca uz čiju pomoć možete ostvariti sjajnu zaradu, posebno ako nameravate da se bavite ekonomskim poslovima.Putovanja se sve do polovine septembra ne peporučuju ili bar, ako morate da idete na službeni put, pazite šta potisujete i nemojte verovati saradnicima koji će pokušati da vas pridobiju svojom laskavošću.Igrajte igre na sreću, posebno oko 7.septembra.

Ljubav - Period počinje uzbuđenjima i vašim pokušajima da pridobijete naklonost nekoga ko vas izbegava ali ne bez razloga. Ako je u pitanju taktika, onda vam vraća za nešto što ste vi njemu tj. njoj priredili ne tako davno. Morate da platite ceh za svoje „nestašluke“ i moguće je da ćete biti na meti kritike ne samo partnera nego i njegove porodice. Ni vaši vas neće poštedeti. Ako ste mladi, možete čuti mnogo toga lepog na račun partnera a na svoju štetu. Kada je retorogradan Merkur ( komunikacija) u astrološkoj kući doma onda je u porodici haos, nerazumevanje i niko nikog ne sluša. Pošto vam je stalo da vas ispoštuju, moraćete da promenite stil. Ukoliko ste slobodni, očekujete 9. i 10.septembra ineresantan poziv od jedne Vodlije, Strelca ili Ovna. Bićete na meti mnogih koji vas možda neće intersovati ali bi bilo bolje da ne odbacujete sve pozive a da pre toga ne upoznate one koji pokazuju interesovanje za vas. Blizanci koji su u braku ili dužoj vezi mogu pokazati nezainteresovanost za partnera ili mogu demonstrirati svoje nezadovoljstvo stilom života koji im ne odgovara.Vage, Ovnovi, Vodolije i Strelci ostaju vaši verni obožavaoci, uz još jednog Lava koji će pokušati da utiče na vaš izbor u vezi sa poslom ili će biti sklon da menja neke vaše navike, što vam nikako neće odgovarati.

Zdravlje – Nemojte se hraniti na kioscima.



RAK (22. 6. - 22. 7. )


Posao - Vaš znak nije pod velikim uticajem planeta koje dominiraju Zodijakom tokom ovog perioda,osim Merkura, planete intelekta koji če tranzitirati vašim astrološkim poljem učenja, intelektualnih delatnosti i biće u retrogradnom hodu. Ovo će se najlošije odraziti na one koji rade u medijima, u turističkim organizacijama ili zbog posla često putuju. Možete biti na meti onih kojima nikada niste bili naročito simpatični i oni će se potruditi da vam zagorčju život. Vi ćete umeti da se branite ali spremite jake adute. Trebalo bi da se maksimalno angažujete na nekom poslu koji radite moguće od proleća ili još od prošle godine i nikako da ga privedete kraju. Oni koji nešto polažu imaće veliku tremu do 12. septembra ali već posle tog datuma, posebno posle 14. septembra, bićete ojačani snagom Marsa koji će vam povratiti samopouzdanje.Ako se bavite sportom, možete očekivati velike uspehe pred kraj perioda a sve dotle, posebno oko 24. 25. avgusta i 7. septembra nemojte biti previše maldoušni po pitanju onoga što drugi pričaju o vama. Pokušajte da se prilagodite na nove uslove rada i moguć premeštaj na drugo radno mesto. Finansijski ćete dobro proći u drugoj polovini septembra, a sve dotle, imaćete vanredne troškove.

Ljubav - Vama, kao i Blizancima , situacija u domu nije sjajna. Morate da se prilagođavate na neke nove uslove koje vam postavlja ne samo partner ili porodica nego moguće i neki nov posao koji će od vas zahtevati prmenu stila života.Žene Rakovi će biti spremne da preuzmu na sebe veliku odgovornost za sve što se dešava u domu a muškarci Rakovi će manje više biti pasivni. Slobodni Rakovi će poželeti da uđu u brak i ako ste jedan od onih romantičnih predstavnika ovog znaka koji se lako zaljubljuje ili kod svakog zaljubljivanja poželi da ode do matičara, pazite se. Događaji će se odvijati tom brzinom da se to može i dogoiti a da pre toga partnera ne upoznate dobro. Kada Mars uđe u Škorpiju, Rakovi su posebno na sedmom nebu, neuobičajeno strastveni i spremni na svakakve ludosti. Ulazak ove planete strasti u strastvenu Škorpiju dogodiće se 14. septembra a sve dotle moguće da ćete se intenzivno viđati sa nekim ko će biti ambiciozan, prilično uglađen ali ne naročito otvoren prema vama. Ako se radi o nekom ko nije raščistio sa svojom prošlošću, imajte strpljenja za njega tj. nju, isplatić vam se. Sa Devicom i Blizancima bolje izbegavajte svaku vrstu veze i poslovne i ljubavne, posebno poslovno-ljubavne.

Zdravlje – Bilo bi dobro da držie dijetu.



LAV (23. 7. - 22. 8. )


Posao - Predstavnici vaše znaka su pred velikim poslovnim izazovima i iskušenjima. Retrogradan Merkur, planeta intelekta u vašoj astrološkoj kući posla može vam doneti dve paralelne ponude za dva sasvim različita posla.Ako imate smisla za neke precizne poslove, umetnost, medje, turizam, iskoristite to na najbolji mogući način.Može iskrsnuti sjajna šansa u vezi sa poslom koji biste mogli obavljati u inostranstvu ili će se raditi o poslu preko koga ćete moći često da putujete. Ipak, Merkur simbolizuje i kraća putovanja i kada ide retrogradnim hodom, obično dođe do odlaganja puta ili do nekih nepredviđenih problma a poslovi se zaključuju pod nepovoljnim okolnostima. Neko stariji od vas ko vas izuzetno ceni protežiraće vas, moguće jedan Strelac ili Ovan. Mlad Mesec 7. avgusta u astrološkoj kući posla donosi neku vrstu poslovne “zamke” u koju vi naravno nećete “upasti” jer će vas na veme posavetovati jedan drugi Lav šta treba da radite i kako da se postavite. Što se novca tiče, bićete na pozitivnoj nuli, sa tenedencijom da polako klizite u sunovrat jer ne uspevate da odolite iskušenjima, posebno kada je šoping u pitanju. Studenti moraju naporno da rade ali to će im se isplatiti. Ako polažete ispite posle 12. septembra, shvatićete da je svaka vrsta treme bila nepotrebna.

Ljubav - Ako ste u stalnoj vezi a Lavovi ne vole da su sami, moguće su rasprave sa partnerom po nekim pitanjima po kojima nikada niste uspevali da postignete dogovor. Nekome je veoma stalo da vam da savet, moguće da će to biti autoritativna osoba,jedan Ovan ili Škorpija koji će pokušati da „spasu“ vašu vezu posle 14. septembra. Do tada retrogradni Merkur, simbol reči i komunikacije učiniće svoje pa ćete, naročito ako vam je partner u znaku ili podznaku Blizanci ili Devica kontirati za svaku sitncu. Ukoliko ste slobodi a dopada vam se neko s posla ili, ako ste mladi, iz škole, s fakulteta, sve do 12. septembra nije povoljan period za ulazak u vezu jer će biti prilično traumatična a vi skloni čestim nepotrebnim raspravama. Lavovi koji su duže u vezi ili braku, nemaju osećaj da ih partner razume jer on kao da je u nekom svom svetu, okupiran svojim problemima. Vama će se činiti da je u pitanju neko drugi ko okupira njegovu pažnju i možda ne grešite ali tokom ovog perioda nemojte voditi razgovore na tu temu, samo ćete se još više udaljiti jedno od drugog. Na samom početku perioda i između 11. i 14. septembra možete doći u iskušenje da uradite nešto što nikako neće biti mudro tako da tada nemojte donositi nikakve radikalne odluke.

Zdravlje – Moguća povreda na radu.



DEVICA (23. 8. - 22. 9. )


Posao - Ako ste mladi verovatno ste ambiciozni ali nemate osećaj da je bilo ko voljan da vam pruži šansu. Ako pokušate da stvar uzmete u svoje ruke, pokušajte sa privatnim biznisom, može vam se posrećiti. Nemojte po svaku cenu odbijati pomoć starijih, iskusnijih kolega ili članova porodice, prijatelja koji su se već oprobali u onome čime vi želite tek da počnete da se bavite. Moguće je da ćete imati utisak da nailazite ne prepreke na svakom koraku, posebno kada je u pitanju dokumentacija. Device koje uče za ispit biće nervozne i pod velikom tremom.S obzirom da je retrogradni Merkur, vladalac vašeg znaka u vašoj astrološkoj kući ličnsti, ne čudi što sve doživljavate previše dramatično. I tako će biti do 12. septembra. Kada bude mlad Mesec 7. septembra u vašem znaku, dobićete podršku jednog Lava ili Raka a posle 14. septembra u pomoć će vam pritrčati i Škorpija ili Ovan. Moguća je ponuda za posao preko koga ćete imati mogućnost da upoznate mnogo novih osoba koje ćete uspeti da fascinirate i svojim znanjem i svojom duhovitošću.Umetnici, oni koji žele da se na bilo koji način proslave ili da dokažu svoj talenat, imaće mogućnost da se pokažu u najboljem izdanju. Veliku poršku pružiće vam Bik, Vaga i Jarac.

Ljubav - Najkontraverzniji predstavnik Zodijaka, istovremeno fatalni zavodnik tj. zavodnica i tradicionalista, duhovit šarmer i namćorasti osobenjak, sve su to osobine koje ćete vrlo uspešno uspeti da plasirate pred nekim ko će poželeti da od vas pobegne koliko ga noge nose, ali se to neće desiti. Retrogradni Merkur će vas činiti na polju ljubavi neuobičajeno otvorenim i bićete spremni da pričate i o onome o čemu ste obično ćutali ili smatrali da ne bi trebalo da to bilo kome priznate ponajmanje osobi koja vam je draga. Mlad Mesec 7. septepbra u vašem znaku još više će vas osloboditi bilo kakvih stega a ako ste preko posla u vezi sa javnošću, sa osobama koje su medijski poznate ili društveno priznate, bićete njihov fan. Asteroid Amor u Ovnu vas tera na svakojake misli a Eros u Vagi da sa reči pređete na dela.Ako ste u braku, partner će biti vrlo podozriv i krajem avgusta i pred kraj vladavine vašeg znaka ispostaviće vam račun. Moraćete da se iskupite za nestašno ponašanje tokom celog perioda. Tradicionalno privlačni za vas i dalje će biti Škorpija i Jarac. Ulazak Marsa, planete strasti u znak Škorpije 14. septembr može se manifestovati pojačanom željom za izlascima i mnogo većom otvorenošću pri udvaranju, verovatno dvema, podjednako privlačnim osobama.

Zdravlje – Pazite se u saobraćaju.



VAGA (23. 9. - 22. 10. )


Posao - Iako su Venera, vladalac vašeg znaka i Mars, planeta akcije, vladalc astrološke kuće partnerskih odnosa i novca skupa u vašem znaku i pomažu vam da mnoge odluke donesete mnogo lakše nego inače, nečete biti sigurni u sebe sve do 14. septembra Mars ne uđe u Škorpiju. Razlog tome biće retrogradni hod Merura preko vaše astrološke kuće tajnih neprijatelja zbog čega će vam se činiti da su s mnogi zaverili protiv vas ili da se na vašem radnom mestu dešava nešto što se od vas iz nekog razloga vešto krije. Nećete biti paranoični, zaista se mnogo toga dešava što je možda bolje da ne znate da se ne biste nervirali jer vas u krajnjem ishodu to najverovatnije neće ni dotaći. One Vage koje se bave advokaturom, rade posao preko koga su prisutne u javnosti mogu očekivati uspeh. Moguće probleme mogu imati Vage koje često putuju zbog posla, posebno u inostranstvo ili rade sa strancima.Ako ste jedna od tih, pokušajte da uspostavite što bolju saradnju sa strancima, posebno sa nemčakog jezičkog podrčja ili sa Dalekog istoka. Dobićete novu poslovnu ponudu o kojoj bi trebalo ozbiljno da razmislite. Nemojte biti sentimentalni pri donošenju odluka koje se tiču radnog mesta, pokušajte da budete što praktičniji.

Ljubav - Oduvek ste bili prilično uzdržani ma kako da ste ljubazni a tokm ovog perioda upravo zbog pozicije Mekura, simbola komuikacije i reči, nećete baš tako lako verbalizovati svoje emocije, naprotiv. Pokušaćete da taktizirate i da nadmudrite one koji imaju tendenciju da se mešaju u vaš ljubavni ali i porodični život. Mnogo toga morate da odradite maksimalno mudro a da opet ne izgubite ništa od svog ugleda ili utiska koji partner ima o vama. A to što ćete možda morati da uradite ili kažete, mnogima se neće dopasti, moguće članovima vaše ili partnerove porodice. Ako ste slobodni, bićete u prilici da uđete u vezu sa nekim ko je mnogo mlađi od vas i ta veza će morati iz nekih razloga da bude tajna. Možda će to biti vaš izbor, dok ne odlučite šta ćete sa svojim živtom. Nekome ste prilična opeseija od kako vas je upoznao.Koristite dobru poziciju planeta koje upravljaju vašim emocijama, posebno Venere u vašem znaku sve do početka ili Marsa ako želite da zavedete Ovna, Škorpiju ili Jarca: To će vam i te kako dobro poći za rukom. Asteroid Eros u vašem znaku čini vas veoma atraktivnim i neodoljivim.Pazite da ne uđete u nepotrebnu raspravu između 13. i 15. septembra oko nečega što za vas predstavlja klizav teren.

Zdravlje – Moguća povremena malaksalost.



ŠKORPIJA (23. 10. - 22. 11. )


Posao - Svake dve godine otprilike Mars, planeta koja uz Plutona vlada vašim znakom i vrlo je moćna, donosi vam pojačanu energiju i entuzijazam, borbenost, prelazi preko nega. Pre nego što se to dogodi, vi ste kao u nekoj vrsti transa, pomalo izgubljeni, čak i uplašeni što nije primereno vašem znaku jer je Mars u znaku svog pada. Tako će i ovog puta sve do 14. septembra dok ne bude ušao na prve stepene Škorpije, boraviti u Vagi i vaša taktika će se pokazati kao dobra. Bićete ljubazni i predusretljivi, za mnoge sumnjivo požrtvovani i „pitomi“, da biste ulaskom Mara u vaš znak pokazali ko ste i šta smerate. Ne podnosite poraze a kako je Mars dugo bio u retrogradnom hodu, mnogo toga se izdešavalo što sada treba da se finalizuje. Ako budete mudri, bićete u stanju da naplatite svakome ono što vam duguje ali ako ne budete dovoljno spretni, neko može da vam se žestoko suprotstavi. Mlad Mesec u Devici 7.septembra donosi vam pomoć uticajnih prijatelja, mlađih od vas koji će biti spremni da se zajedno sa vama bore za zajedničke interese. Za vas je ovo izuzetno stresan period, posebno prva polovina sve do 12.septembra.Što se novca tiče, uglavnom dobro stojite i nije vam prioritetno finansijsko pitanje, osim ako niste veoma mladi ili na početku kariere, braka pa vam je novac potreban za zajednički život, kućite kuću ili započinjete privatan biznis.

Ljubav - Ovo bi mogao biti veoma romantičan period ako budete ustanju da iskoristite sve ono o čemu drugi mogu samo da maštaju. Veliki broj predstanika vašg znaka ima neku svoju tajnu čežnju, neku svoju fantaziju u pogledu osobe koja nije slobodna ilikoju dobro ne poznajete. Ako vi niste slobodni, imate više šanse da se odate nego ako je ona druga strana zauzta. Čuvajte se takvih ljubavnih varijanti jer ma kako da ste spretni da se kao Škorpija uvek izvučete iz neprilika, stalni partner motri na vas. Slobodne Škorpije imaju priliku da se zaljube ali što su mlađe to je situacija komplikovanija. Iz nekog razloga, moguće zbog neke inrige koju će napraviti neko iz vašeg društva, možete čekati na svojih pet minuta predugo. Pazite neka Devica ili Blizanci, moguće i Rak da vas ne preteknu i ne osvoje naklonost osobe koja vam se dopada. Ipak, ulazak Marsa u vaš znak, omogući će vam da nastupite direktno, tako da vaše vreme nastupa posle 12. a tek posle 14. septembra malo ko će moći da vam bude oziljna konkurenicija, naročito ako ste rođeni krajem oktobra. Rođeni krajem znaka, najverovatnije planiraju zajednički put u inostranstvo sa osobom koja im je draga. Ukoliko želite obnovu veze sa nekadašnjom simpatijom, učinite prvi korak 7. septembra, verovatno će doći do pomirenja.

Zdravlje – Dobro se osećate.



STRELAC (23. 11. -21. 12. )


Posao - Želeli biste da započnete neki nov posao ali vam situacija ne ide naruku zbog retrogradnog Merkura, vladaoca astrološke kuće partnerskih odnosa i karijere. To konkretno znači da ćete morati da se borite za svoje mesto pod suncem a konkurencija će vam biti neko koga smatrate nedoraslim vama. I pored naglašenog ponosa, bićete u stanju da prepoznate u čemu je vaš interes i najverovatnije oko 4. 8. i 9. septembra bićete spremni na kompromis. Moraćete, da bez obzira na sve budete maksimalno efikasni a da pri tom ne stanete na put nikome. To neće biti baš tako lako jer vreme va ne ide u prilog. Mars se približava astrološkoj kući tajnih neprijatelja u koju će da uđe 14. septembra i zato bi bilo dobro da završite sve što se od vas očekuje što pre.Ono što vi želite, žele i drugi i čak iako ste veoma moćni, pazite se, neko se sprema da vam zada udarac u leđa. Vi znate ko je to i mislite da ste spemni. Ipak, kada je Merkur retrogradan u vašoj astrološkoj kući karijere neka sitnica može da bude ključna, neka manja greška može da bude povod da se odmota klupko svih događaja koje biste najradije ostavili iza sebe.Saradnja sa strancima i dobrostojećim firmama za vas je pravo rešenje.

Ljubav - Skoro sve vreme ovog perioda, Mars, vladalac astrološke kuće zanosa i tajnih ljubavi biće u vama naklonenjenom znaku Vage zbog čega će društveni život igrati veliku ulogu i u vašem ljubavnom životu, naročito ako ste slobodni. Kako će sve vreme upravo ova planeta simbol strasti, biti u konjukciji sa Venerom, planetom ljubavi, postoji mogućnost da se, naročito ako ste muškarac, zaljubite u izrazito atraktivnu damu a ako ste vi dama Strelac da vas zaintrigira neka Vaga Ovan oko kojih mnoge obleću. Ma kakav da vam je status, povremeno možete biti izrazito nesigurni u sebe i prilično posesivni. Strelci koji su u dužoj vezi ili braku mogu biti takođe predmet partnerove kritike. Sa Uranom, planetom iznenadnih događaja u tajanstvenim Ribama gde se ova planeta vratila nakon kraćeg boravka u direktnom Ovnu, malo ko pretpostavlja na šta ste sve spremni. najradije biste napravili nekakvu promenu u svom životu, naravno kvalitativno nabolje ali ne znate kako da to izvedete a da nikoga ne povredite. Ipak, moraćete da budete iskreni, svidelo se to partneru ili ne. Ako ste u vezi sa Vodolijom ili Blizancima, naoružajte se strpljenjem a ako vam se svidi drugi Strelac, Vaga ili Ovan, na početku ste ozbiljne veze koja može da se završi brakom.

Zdravlje – Pazite se moguće povrede.



JARAC (22. 12. - 20. 1. )


Posao - Mladi, ambiciozni Jarci koji spremaju ispite su na najvećoj muci . Pošto ste postali izraziti perfekiconista i manje više nezadovoljni sobom ma koliko da vas drugi hvale da možete sami sebi zagorčati život očekujući od sebe da u svakom poslu date maksimu. Ako treba nešto da polažete, učićete do iscrpljivanja i koncentracija vam neće biti sjajna sve do 12. septembra. Moguće su trzavice na poslu, čak i na onim rutinskim poslovima koji su vam oduvek išli od ruke.Ukoliko vaš posao zahteva manuelnu veštinu, muzikalnost ili sposobnost dobre komunikacije, znanje stranih jezika, možete biti nesigurni u sebe i prilično mrzovoljni što se situacija ne odvija kako ste planirali. Mnogi će vas ometati, stalno će tražiti od vas savete i vaša koncentracija neće biti baš sjajna.Vaša potreba za perfekcijom stvoriće vam neprijatelje i tamo gde to nije potrebno.Reći ćete nešto zbog čega možete imati velikih problema a za sve je kriv retrogradni Merkur. Pazite se on može simbolizovati mladog, prepotentnog i provokativnog saradnika kome je cilj da vas destabilizuje. Previše padate u oči i previše ste cenjeni da biste prošli neprimećeni. Ma čime da se bavite, vama predstoji uspon jer imate moćne prijetelje koji će vam pritrčati u pomoć sredinom septembra. Astrološkom kućom vaših prijatelja vlada Mars, planeta koja je najjača u Škorpiji u koju će ući pred kraj perioda i vi ćete veliki deo svojih planova ostvariti uz pomoć Ovna, Škorpije, Vage ili Bika.

Ljubav - Ovo bi mogao biti vrlo prijatan period ako ne budete previše uzdržani, već naprotiv, ako budete spremni da se prepustite čarima društvenog života. Naglašen znak Vage za vas znači brojne pozive u društvo ali retrogradni Merkur u Devici za vas zanči uzdržanost u izjavama ljubavi. Ne samo da ćete vi biti prilično nespretni da priznate šta osećate, već će to biti i druga strana. I tako , često ćete se verovatno viđati ali od konverzacije- ništa. Kada najzad Merkur bude krenuo direktnim hodom 12.septembra a Mars, planeta strasti bude izašao iz Vage gde je slab i čini vas stidljivim, počećete da se ponašate onako kako se od vas i očekuje. Gospoda Jarčevi biće vrlo popularni kod suprotnog pola, naročito ako često putuju ili se bave nekim krupnim biznisom, umetnošću, dok će dame rođene u ovom znaku biti za nijansu autoritativnije nego što je poželjno, naročito posle 14. septembra. Ako ste jedna od njih, koristite prefinjen položaj Marsa i Venere u Vagi da biste osvojili nekoga na koga dugo već intenzivno mislite.Ako ste u braku i planirate put, pokušajte da partneru ne prebacujete da vas zanemaruje i da mu je sve zanimljivije od vas.

Zdravlje - Bavite se rekreacijom.



VODOLIJA (21. 1. - 19. 2. )


Posao - Ulazite u period velikih dešavanja. Astrološko polje konkurencije naglašenije je nego što vaš nervni sistem to može da izdrži pa ako ste studnet, pazite da se ne obrukate. To se odnosi i na umetnike, one koji rade u medijima. Ne ulazite u sumnjive finansijske transakcije. Ne samo da će vas atmosfera na poslu nervirati, nego ćete hteli ne hteli morati da budete deo nekog tima koji vam po mnogo čemu ne odgovara. Nemojte dopustiti da vas bilo ko izbaci iz takta, a to lako može poći za rukom nekoj drugoj Vodoliji, Blizancima ili Devici.Već prva tri dana perioda možete biti skloni da nesmotreno uđete u posao koji vam se baš i neće isplatiti ili ćete posle 14. septembra nekome morati da polažete račune šta ste uradili od onoga što ste obećali. Dobro ćete se snalaziti u sportu osim ako se ne radi o borilačkim veštinama, što se biznisa tiče, možete napraviti pogrešnu procenu, posebno u radu sa strancima. Sve važnije odluke bilo bi dobro da odložite za period kada budet dobili podršku jednog Ovna ili Škorpije a to se može dogoditi posle 14. septembra, samo ako zadovoljite sve njihove kriterijume.

Ljubav - Spremni ste da uđete u ozbiljnu vezu, drugu, ili u drugi brak. Ipak, astrološko polje ljubomore, posesivnosti, neprijatelja braka i mnogo toga što vas ometa da sa partnerom budete srećni, u prilinoj meri će vam zagorčavati život. Mogu se pojaviti i neke osobe sa kojima ste svojevremeno bili u nekom neobaveznom ali ipak strastvenom odnosu i mogu vas podsetiti na te momente pre vašim trenutnim partnerom do koga vam je veoma stalo.Sumnjaćete i vi u osobu koja vam je draga jer je verovatno veoma atraktivana i privlači pažnju. Ipak, postoji neki nesklad između vas i partnera, bilo u pogledu godina, ambicija, pogleda na život.Osećaćate se da ste ipak na naki način uvučeni u neku zamku i da ste pristali na nešto što baš i nije bio vaš izbor. Slobodne Vodolije imaju sve šanse da brzopleto uđu u vezu koja nema neku naročitu perspektivu, naročito ako je partner dosta mlađi od vas.Lav, Blizanci, Devica i Škorpija mogu biti prilino naporni a u vreme mladog Meseca 7. septembra, možete biti predmet kritike i partnera i njeogove porodice. Ako vam se sviđaju Ovan ili Strelac koji su maksimalno posvećeni karijeri, možete očekivati mnogo prijatnih zajedničkih momenata.

Zdravlje – Smanjite obroke.



RIBE (20. 2. -20. 3. )
Posao - Tokom ovog perioda vaš najveći problem može biti kako da nađete dovoljno vremena da biste završili sve poslove ili da biste obavili sve potrebne pripreme i razgovore u vezi sa onim što vas čeka. A u stvari, da ne biste čekali ni na čiju pomoć bićete spremni da date sve od sebe da uspete da sve okončate na vreme, iako će vas to koštati nerava. Poslovni partneri će vam se činiti nepouzdnim ili ćete sumnjati da rade i za konkurencju. Pun Mesec u vašem znaku na samom početku i kraju perioda donosi vam sjajne šanse u vezi sa zaradom ili u vezi sa promenom posla. Imate veliku podršku uglednih osoba koje će želeti da rade sa vama. Bilo bi dobro da se maksimalno posvetite karijeri u ovom periodu jer se može desiti neočekviano povoljan obrt po vas. Svaki posao koji podrazumeva rad sa osobama na najvišem nivou, sa strancima i mogućnost putovanja može biti pravo rešenje za vas.Budite oprezni 5. i 6. septembra da ne napravite ključnu grešku u proceni neke situacije koja će se iskristalisati tek oko 14.septembra. U vreme mladog Meseca 7. septembra, moguća je poslovna ponuda za rad u medijima ili nekoj izdavčkoj kući, medicinskoj ustanovi a posel 14.septembra za rad sa uniformisanim licima ili u stranoj banci.

Ljubav - Iako je Merkur, planeta komunikacije, vladalac vašeg astrološkog polja partnerskih odnosa retrogradan, vama može da bude sasvim lepo sa partnerom tokom ovog perioda jer će on biti pod vašim velikim uticajem. Niste ni svesni kako vas ljudi doživljavaju i sa koliko lakoće biste mogli da mnoge osvojite. To se u podjednakoj meri odnosi i na mlade i na sredovečne Ribe oba pola. Na mnoge delujete očaravajuće a vi ste verovatno opsednuti nekim ko je već afirmisan i veoma autoritativan, na nekoj vrsti položaja. Ukoilko ste slobodni, predstoji vam poznanstvo sa takvom osobm. Možete biti veoma uspešni u zavođenju jednog Bika, Vage, Ovna, Jarca a od druge polovine septembra i jedne Škorpije. Ukoliko ste u dužoj vezi ili braku, bićete spremni da sa partnerom podelite sve njegove probleme i čak da mu se konkretno nađete pri ruci u vezi sa njegovom dokumentacijom. I on će vama mnogo toga učiniti zauzvrat što možda i ne očekujete. Umetnički parovi ili oni koji zajednički rade ne nakom projektu mogu imati najuspešniji ljubavni životom tokom ovog perioda, mnogo uzbuđenja i neočekvanih događaja.

Zdravlje – Pazite se u saobraćaju.
Izvor: conopljanews.net
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар