Nedeljni horoskop 22-28. mart/ozujak 2010.

U poslednjoj smo dekadi marta - proverite hoce li to, i u kojoj meri, astroloski gledano za Vas biti povoljan period...

Ova nedelja će proteći u znaku razmirica sa starijim članovima porodice. Dugo niste razgovarali o svojim potezima i sada se nagomilalo dosta nejasnoća i nerazumevanja. Zato se stvar može rešiti samo ako im objasnite svoje namere i probleme sa kojima se susrećete. Vaše obraćanje će im imponovati.


Dobićete nekim bočnim kanalima vrlo važne informacije o tome šta se valja iza brda. U početku ćete biti sumnjičavi u njihovu verodostojnost, ali ćete se brzo uveriti da su one tačne. Rezultat svega toga je da ćete korigovati neke svoje stavove i shvatiti da već neko vreme idete u pogrešnom pravcu.


Trudite se da proniknete u suštinu stvari koje vam se dešavaju. Pri tome se oslanjate često na rekla-kazala informacije i nije onda čudo što ste shvatili da vi ustvari ne znate pravo stanje stvari. Pažljivo birajte izvore svojih informacija i nemojte ništa primati zdravo za gotovo jer ćete i dalje živeti u zabludama.


Rešili ste da se promenite i to je dobro. Međutim vi te promene shvatate vrlo površno i mislite da je dovoljna samo vaša želja za promenama pa da se one same od sebe dešavaju. I dalje ste u pasivnom položaju, a kada to shvatite pokušaćete da radikalizujete stvari, da bi ste nadoknadili propušteno. Promenite taktiku.


Imate teškoće u komunikaciji sa svojom okolinom. To je zato što se stalno trudite da druge ubedite u ispravnost svojih stavova, a trebalo bi da pokušate da shvatite o čemu to oni govore. Više i pažljivije slušajte ljude oko sebe, a manje vremena trošite za svoju ličnu promociju. Iako ste Lav, niste najjpametniji.


Ove nedelje će se odigrati neki događaji koji će poremetiti vašu svakodnevnu rutinu. Vi najbolje radite kada vam se niko ne meša u posao i kada je atmosfera oko vas mirna. Zato će predstojeći događaji napraviti pometnju i izazvati pravi zastoj. Nemojte se ljutiti zbog toga nego se uklopite u ono što je neminovno.


Ne žurite sa donošenjem zaključaka. Neće biti prvi put da se zbog žurbe prevarite. Ove nedelje ćete biti stavljeni na probu, a da toga nećete biti ni svesni. Brzopleti zaključci bi mogli da vam prouzrokuju nevolje u narednom periodu. Budite hladnokrvni i samo radite svoj posao. Ovoga puta prepustite drugima da misle i donose zaključke.


Vi kao da ste ispali iz igre. Do skoro ste imali glavnu ulogu, a sada vas nema nigde. Zaprepašteno gledate kako se drugi kite vašim perjem i beru lovorike. Iako ste sa pravom ozlojeđeni, ipak ste vi dosta krivi za situaciju u kojoj se nalazite. Shvatite da nije bitnije ko kako radi, već koliko ko zna da se nametne drugima, naročito pretpostavljenima.


Čuvajte se zlih jezika. Po svojoj prirodi vi mnogo više cenite dela nego reči, pa zato umanjujete značaj verbalizma. Međutim, neki zli jezici vam nanose veću štetu od koristi koju stičete svojim trudom. Zato ih ne potcenjujte i izbegavajte na sve načine da postanete predmet i meta njihovog interesovanja.


Radite i dalje tiho u svoju korist. Taktika koju od nedavno primenjujete je više nego dobra. Shvatili ste na vreme da vas mnogi samo zamajavaju i da zbog njih gubite vreme i nerve. Okrenuli ste se sebi i svojim obavezama, a komunikaciju sa okolinom ste smanjili na minimum. Ipak pazite da ne preterate u tome.


Svako razočaranje je neprijatno i teško. Vi ćete doći u situaciju da se razočarate u jednog prijatelja kome ste dosta verovali. Ne znate da li vam je teže što ste bili u zabludi ili zato što će vas sve to koštati. Ali iskustvo koje ćete izvući iz celog slučaja je korist i nauk za ubuduće. Ovoga puta ćete platiti školu vrlo jeftino.


Imate probleme u saradnji sa kolegama, ali to držite u sebi. Ne želite nikog da uvredite, ali ste zabrinuti jer posao ne napreduje nego nazaduje. Ukoliko ne želite da sve propadne pozovite ih za okrugli sto i o svemu porazgovarajte. Možda su u pitanju samo nesporazumi koji se još uvek mogu otkloniti.

beogradcafe
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар