Numeroloski horoskop za septembar, oktobar i novembar 2009.

Numerolog Kornelija Šen napravila je presek događaja jesenje mesece - septembar, oktobar i novembar 2009. za sve brojeve od jedan do devet.

Naravno, najpre morate da znate koji je vaš sudbinski broj. Saberite sve cifre iz vašeg datuma rođenja i konačan zbir svedite na jednocifreni broj. Na primer, osoba rođena 26. 11. 1975. svoj sudbinski broj dobija ovako: 2+6+1+1+1+9+7+5=32; 3+2=5. Dakle, njen sudbinski broj je broj 5.

1

Septembar
Predstoji vam ozbiljan razgovor s partnerom. Ako budete mnogo zanovetali i ponašali se kao da ste najpametniji na svetu, znajte da vas to nikud neće odvesti. Ukoliko mu pak dozvolite da kaže šta mu je na duši, bićete mnogo bliži rešenju vašeg problema. Na poslu će situacija biti mnogo bolja. Obaveze ćete završavati s lakoćom, a očekujte i povišicu.

Oktobar
Ovog meseca radićete više nego inače. Vaš trud biće nagrađen i dobićete sjajnu poslovnu ponudu koju svakako treba da prihvatite. Ako ste planirali da renovirate dom, trenutak je pravi. Trudite se da ne trošite previše jer biste mogli da se uvalite u dugove. Više vremena provodite s porodicom, potrebni ste im.

Novembar

Konačno ćete morati da rešite porodične probleme koji vas muče već duže vreme. Biće i svađa i rasprava, ali se trudite da ne uvredite nikoga. Nerviraćete se više nego obično, ali ako prihvatite stvari onakve kakve jesu, biće vam mnogo lakše. Krajem meseca konačno ćete odahnuti pošto počinje lep i miran


2

Septembar
Nerviraće vas kolega čije pametovanje i neznanje nećete moći da podnesete. Bićete u iskušenju da mu kažete svašta, ali budite oprezni da se kasnije ne kajete.
Porodična situacija biće mnogo bolja, pa ćete uz podršku svojih najmilijih mnogo lakše pregurati probleme na poslu. Novčana situacija biće povoljna.
Oktobar
Imaćete mnogo poslovnih obaveza i manjka vremena za svoje najmilije. Zbog toga će situacija u vašoj porodici biti prilično napeta. Čućete i da se stariji član vaše porodice razboleo, pa ćete morati u potpunosti da mu se posvetite. Bićete iscrpljeni, te se trudite da svaki slobodan trenutak iskoristite za opuštanje.
Novembar
Porodični problemi zakomplikovaće vaš odnos s partnerom. U ovom periodu svađaćete se više nego obično. Trudite se da se ne upuštate u velike rasprave jer je sasvim izvesno da ćete time još više pogoršati situaciju.
Na poslu nećete imati problema, te ćete konačno malo predahnuti. Ne pozajmljujte novac pošto je sasvim moguće da zauvek ostanete bez njega.

3

Septembar
Imaćete posla preko glave, ali rad će vas inspirisati i nadređenima ćete predložiti sjajne poslovne ideje. Ipak, trudite se da zbog poslovnih obaveze ne zanemarujete članove svoje porodice jer će vam oni to mnogo zameriti. Ukoliko dobijete novu poslovnu ponudu, ne budite brzopleti, već odluku donesite zajedno s partnerom.
Oktobar
Ako ste sami, očekuje vas susret sa zanimljivim muškarcem s kojim ćete započeti ozbiljnu vezu. Trudite se da slobodno vreme provodite s prijateljima koje ste zbog poslovnih obaveza često zapostavljali. Oni će vam biti više nego zahvalni. I dalje ćete imati mnogo uspeha na poslu. Čuvajte se ljubomorne koleginice koja želi da vam napakosti.
Novembar
Bićete veoma privlačni suprotnom polu, pa se nemojte iznenaditi što vam na svakom koraku udeljuju komplimente. Međutim, to će prilično zasmetati vašem partneru, koji će biti ljubomorniji nego inače. Nemojte se ljutiti na njega, već se zapitajte kako biste se vi osećali da je situacija obrnuta. Očekuje vas iznenadi novčani dobitak.

4

Septembar
Bićete preosetljivi i imaćete osećaj da ste potpuno sami na ovom svetu. Sećaćete se nekih lepih trenutaka iz prošlosti i bićete veoma tužni. Ne očajavajte. To je samo loša faza, kroz koju svako prolazi. Na poslu vas čeka unapređenje. Ako ste nezapo­sleni, krajem meseca dobićete odličnu poslovnu ponudu. Finansijska situacija biće stabilna.
Oktobar
Ako nemate partnera, sredinom meseca upoznaćete osobu koja će u vama probuditi najlepša osećanja. Zaljubićete se do ušiju. Ipak, razmišljajte glavom, a ne srcem. Bićete realniji i moći ćete na vreme da sagledate sve vrline i mane vašeg novog partnera. Ne bi bilo loše kada biste počeli da štedite.

Novembar
Imaćete osećaj da se ceo svet okrenuo protiv vas. Bićete neraspoloženi i veoma grubi prema drugima. Budite oprezni jer biste mogli da izgubite i najbliže prijatelje. Nije vreme ni za nove ljubavne avanture. Bolje radite bilo šta što će vam bar malo skrenuti misli. Očekuje vas iznenadna povišica, koja će vam malo popraviti raspoloženje.

5

Septembar
Bićete mnogo napeti zbog problema na poslu i često ćete preispitivati sopstvene sposobnosti. Ne budite baš toliko strogi prema sebi i ne gubite samopouzdanje. Znajte da ste radili najbolje što ste mogli i da je problem nije u vama, nego u tome što vaši nadređeni ne znaju da cene sav vaš trud i zalaganje. U ljubavi nećete imati problema.

Oktobar
Imaćete osećaj da vas partner vara, pa ćete želeti da mu se osvetite na isti način. Takvo ponašanje ne vodi ničemu dobrom. Napravićete fatalnu grešku, zbog koje ćete se kajati čitavog života. Prilično će vas uznemiriti problemi na poslu. Nemojte mnogo da se nervirate, već prihvatite situaciju takvom kakva jeste.
Novembar
Ovog meseca konačno ćete se opustiti. Situacija na poslu će se smiriti, a moguće je i da ćete dobiti zanimljivu poslovnu ponudu. Prihvatite je zato što ne­mate šta da izgubite. Početkom meseca bićete u manjoj finansijskoj krizi, ali će se krajem meseca situacija popraviti. Partneru je potrebna vaša pažnja.

6

Septembar
Bićete preosetljivi i smetaće vam svaka sitnica. Zbuniće vas i partnerovo ponašanje, pa ćete pomisliti da vas vara. Pre nego što se suočite s njim, bilo bi poželjno da proanalizirate sebe. Možda greška nije samo u njemu nego i u vama. Posavetujte se s prijateljicom i prihvatite njeno mišljenje, svidelo se vama ili ne.

Oktobar
Na poslu će se dogoditi promene koje se vama nikako neće dopasti. Bićete pretrpani obavezama, pa ćete morati mnogo više da radite. Zbog toga će vas mučiti bolovi u želucu ili nesanica. Da biste izbegli moguće probleme, pokušajte da se opustite. Družite se s ljudima koji vam prijaju i smejte se što više.
Novembar
Poslovna ponuda koju će vaš partner dobiti biće veoma primamljiva. Ipak, zbog njegovih obaveza moraćete da se razdvojite na izvesno vreme. Pošto nećete imati mnogo izbora, bilo bi dobro da se pomirite s tim. Ako nemate partnera, ne očekujte ga ni u narednom periodu. Zvezde će vam biti naklonjenije tek za dva meseca.

7

Septembar
Iako ste do sada bili samo posmatrač, moraćete da se umešate u opasne svađe u vašoj firmi. Sasvim slučajno bićete upetljani u spletke u kojima uopšte niste učestvovali, pa će se kolege naljuti na vas. Nemojte da brinete zato što će krajem meseca sve doći na svoje. Porodična situacija biće mnogo bolja. Partner će vam pružati podršku, pa ćete mnogo lakše pregurati ovaj period.
Oktobar
Ovog meseca želećete da ulepšate svoj dom. Bićete više nego zadovoljni postignutim rezultatima. Ipak, nemojte biti svojeglavi, posavetujte se i s partnerom. Prihvatite njegovo mišljenje i izbeći ćete konflikte. Starije dete će vam zadavati glavobolje. Nemojte da se svađate, već sve rešavajte mirnim razgovorom.
Novembar
Sasvim iznenada srešćete osobu koja je pre mnogo godina želela da vam uništi život. To će pokušati da učini ponovo, ali ćete uz pomoć partnera uspeti da pobedite njenu zlobu. Na poslu će sve biti u savršenom redu, a i novčana situacija biće više nego stabilna. Ako ste u prilici, provedite nekoliko dana kod rođaka koje dugo niste posetili.

8

Septembar
Bićete zabrinuti zbog loše finansijske situacije. Ipak, imajte vere u sebe jer ćete se početkom sledećeg meseca rešiti svih dugova.
Ako ste sami, iznenadni susret mogao bi da vam promeni život iz korena. Uživajte u svakom trenutku koji provedete s tom osobom. Naravno, nemojte da zanemarite ostale obaveze, naročito ne one poslovne.
Oktobar
Novčana situacija će se poboljšati, ali budite oprezni i ne trošite pare na gluposti. Moguće su svađe sa starijom ženskom osobom, a na vama je da pokušate da ih izbegnete. Budite obazrivi da ne biste rekli nešto zbog čega biste kasnije mogli da se kajete. Budite oprezni u saobraćaju. Ako imate mogućnosti, otputujte.

Novembar
Ovo je mesec u kojem ćete blistati. Ako ste planirali da ozakonite vezu, onda je novembar pravo vreme za to. Uživaćete u pripremama i sve će vam ići od ruke. Na poslu vas čeka unapređenje. Sav trud koji ste godinama ulagali konačno će vam se isplatiti. Ako nemate posao, sredinom meseca dobićete sjajnu ponudu.


9

Septembar
Ako neko od članova vaše porodice odlaže posetu lekaru, savetujte mu da to učini što pre. Očekuju vas i neplanirani izdaci, zbog kojih ćete upasti u finansijsku krizu. Na sreću, uspećete da se izvučete uz pomoć prijateljice. Na poslu ćete imati problema jer šef neće biti zadovoljan vašim mesečnim učinkom. Pokušajte da budete vredniji.

Oktobar
U ovom periodu imaćete posla preko glave, ali uspećete da završite sve obaveze na vreme. Zdravlje će vam zbog posla biti na drugom mestu. Ukoliko ste planirali da se selite, bilo bi bolje da sačekate neki povoljniji period, jer biste u ovom trenutku potrošili više novca nego što ste planirali.
Novembar
Očekuju vas porodični problemi, koje nikako ne smete da rešavate sami. Obavezno se konsultujte s partnerom, ne preuzimajte sve na sebe, jer bi to moglo negativno da utiče na vaše zdravlje. Na poslu nećete imati problema, ali su mogući neplanirani novčani izdaci.
Izbor: Blic Zena
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар