Otmice vanzemaljaca - Šokantna ispovest (VIDEO)

Popularna italijanska televizija Italia Uno emitovala razgovor sa zenom koja tvrdi da je vanzemaljci otimaju 37 godina. Prikazani i sokantni prizori (fetus, implatanti), reakcije gledalaca brojne i podeljene

U emisiji jedne od najpopularnijih italijanskih televizija, 41-godišnja Giovanna Podda ispricala je svoju neobicnu zivotnu pricu kako je vanzemaljci otimaju još od četvrte godine, mada je tek sada pristala na intervju kako bi o svemu obavestila javnost. Jer, kako kaze, sve je manje vremena pre nego sto se dese neke preozbilje stvari...



"Ljudska je rasa vanzemaljcima potrebna jer smo mi bioloski kompatibilni. Sluzimo im kako kako bi se mogli reprodukovati, ali i zato što naša antitela lječe brojne njihove bolesti" - ispricala je Giovanna i dodala kako "vanzemaljci stvaraju hibridnu rasu i planiraju preuzeti kontrolu nad Zemljom, pa makar i silom!"
Kontraverzni razgovor sa Giovannom naisao je na veliki publicitet u Italiji, ali - s obzirom da je postavljen na globalne servise tipa YouTube - i sirom sveta, izazvavsi broujne rasprave, posebno povodom sokantnih snimaka u emisiji (prikazani fetus i implatanti).



"Do sada sam osamnaest puta vestacki oplođena, ali nikada nisam rodila. Naime, vanzemaljci vade fetus iz utrobe nakon dva meseca te ga potom nastavljaju razvijati izvan materice (jedan je navodni fetus sačuvala i videćete ga u videu)".
Giovanna je dalje rekla:
"Postoje dvije vrste aliena. Jedni su sivi, velikih očiju, te nemaju osećanja. Ne razlikuju šta je dobro, a šta loše. Ponašaju se ponašaju poput robota. Njih je oko 80%, no postoje i humanoidi. Lako ih je zameniti za čoveka".
Giovanna Podda u nastavku prica da vanzemaljci imaju baze na našoj planeti, te ističe "kako su nam preostale još samo dve godine", u kontekstu želje aliena da preuzmu kontrolu nad Zemljom.
Prepričava kako su je otimali, pomoću kojih su rekvizita i kako izvodili hirurške zahvate, te pokazuje implantat u mozgu.
U svakom slučaju, očito bi bilo dobro da - laže. Mada, jedna od ex-yu Internet anketa ciji su ispitanici upitani veruju li Giovanni Podda, pokazuje da joj tacno polovina (od skoro 6.000 onih koji su se na anketu javili tokom nepune nedelje dana) - veruje!
Uostalom, svako ima pravo na svoj izbor... kako je to rekao djavo sedajuci u koprive...
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар