Nedeljni horoskop za 13-19. jul 2009.

U kojoj su Vam meri zvezde naklonjene tokom ove julske nedelje? Procitajte u horoskopu za period od 13-19. jula 2009. Posao, zdravlje, ljubav... i neizostavni savet nedelje.

Ovan
Ovan
21.03 - 20.04

U optimističkoj ste fazi. Iskreno verujete da će se ono u šta ste dugo ulagali višestruko isplatiti. I hoće, ne brinite.

Posao: Mnogi Ovnovi će imati javne nastupe u kojima će njihov jedinstven talenat doći do izražaja. Uspešni poslovni poduhvati.
Zdravlje: Uglavnom dobro. Kad ste srećni i zadovoljni - zdravi ste. Po ko zna koji put se uveravate u to da sve vaše bolesti idu iz glave.
Ljubav: Lav i Strelac vas do te mere fasciniraju da ne znate za koga da se opredelite. Idealna varijanta su oba znaka.
Savet: Morate se čuvati oholog i drskog ponašanja. Ako ste uspešni, ne morate biti i uobraženi.

Bik
Bik
21.04 - 20.05

Sledećih dana ćete uživati u konkretnim stvarima i čulnim zadovoljstvima. Pravi je trenutak da se bacite na provod i nadoknadite propušteno.

Posao: Kretaivniji ste nego inače, što znači da ćete imati uspeha u svim poslovima vezanim za umetnost. Biće i onog do čega najviše držite - para.
Zdravlje: Bolesti venerijanskog tipa mogu i ne moraju da se ispolje. Ukoliko ne budete preterivali sa slatkišima i drugim opasnostima, neće biti problema.
Ljubav: Mnogi pripadnici znaka su izgubili glavu i pomišljaju na brak. Sa partnerom ćete biti na skupu na kome vas očekuje iznenađenje.
Savet: Budite ekonomičniji i manje razvratni. Postoji opasnost od neželjene trudnoće, pa razmišljajte o merama zaštite.

Blizanci
Blizanci
21.05 - 20.06

Preosetljivi ste i razmaženi. Eto kako se može protumačiti vaše trenutno stanje.

Posao: Niste zadovoljni poslom, pa razmišljate o dodatnom radu. Para trenutno nema na vidiku, ali ih možete očekivati; od njih se, međutim, teško rastajete.
Zdravlje: Mogući su problemi sa bubrezima ili mentalna konfuzija. I jedno i drugo zahteva ozbiljniji tretman.
Ljubav: Sa Vagom ste u totalnom raskoraku. Ona hoće da izlazi i da troši, a vi biste da sedite u četiri zida i brojite pare. Svađa je posledica različitih pogleda.
Savet: Samo strpljenjem možete prevazići trenutnu krizu koja vas iz dana u dan prati. Ono na šta treba dodatno obratiti pažnju jesu laži i skandali. Čuvajte se rastanaka.

Rak
Rak
21.06 - 20.07

Svesni ste da morate da menjate stari način života, jer to zahtevaju okolnosti. Pošto se stvaraju prilike za napredovanje, imaćete sreće.

Posao: Uspeh možete očekivati samo u oblastima koje su vezane za psihologiju, analizu i duhovni rad. Na materijalnom planu - ne cveta cveće.
Zdravlje: Mogući su problemi s urinarnim traktom u vidu infekcije. Ništa ozbiljno, ali morate biti uporni ako želite da sanirate stanje.
Ljubav: Sa Škorpijom može i ne mora doći do ozbiljnije veze. Strasti su naglašene, pa se možete nadati vezi praćenoj burnim seksom.
Savet: Strpljivo prihvatite sve stvari, i dobre i loše, mada je agresija izražena. Pokušajte da date sve od sebe kako biste je sveli na razumnu meru.

Lav
Lav
21.07 - 21.08

Razmišljate o putovanju ili o koristi koja vas očekuje, a koja je vezana za inostranstvo. Još uvek se ne zna na čemu ste.

Posao: Promena stanja, i to nabolje. Taman ste digli ruke od jednog poduhvata, kad shvatate da će on biti uspešan. Zakasneli finansijski dobitak.
Zdravlje: Stomačni problemi vezani za žučnu kesu. Ukoliko ste sportista, mogući su bolovi u kolenu, nastali kao posledica istegnutih ligamenata.
Ljubav: Već duže vreme ste sa Jarcem na istim talasnim dužinama. Iako iz te veze niko neće profitirati, biće kratko, ali slatko zadovoljstvo. Ludo i nezaboravno!
Savet: Neka vam ne odvlače pažnju ideje od kojih nemate koristi. Izbegavajte komplikovane veze sa više osoba istovremeno. Zar se ne plašite polnih i veneričnih bolesti?

Devica
Devica
22.08 - 22.09

Odluka koju donesete ovih dana će biti od izuzetne važnosti i u mnogome će uticati na dalji razvoj događaja. Iskoristite svoju analitičnost i povucite pravi potez.

Posao: Mnoge stvari ćete rešiti kao od šale. Zvezde su vam naklonjene, a i vi umete da ih šarmirate. Razum u kombinaciji sa radom čini čuda.
Zdravlje: Moguće su psihosomatske bolesti, nastale kao posledica konfliktnih međuljudskih odnosa. Budite oprezni u saobraćaju i drugim vidovima komunikacije.
Ljubav: Sve se okomilo na vas. Spoljašnje okolnosti narušavaju vezu sa osobom do koje vam je stalo. Roditelji se mešaju. Odolite uplivima sa strane.
Savet: Pokušajte da unutrašlji konflikt prevaziđete radom. Vreme će učiniti da sve stvari dođu na svoje mesto.

Vaga
Vaga
23.09 - 22.10

Narednih dana okončavate stvari koje zahtevaju puno truda. Pošto se ne plašite odgovornosti i rada, sve će se dešavati po planu.

Posao: Potrebno je puno diplomatičnosti, upornosti i odmerenosti, što vam nije strano. Zovete se Vaga jer stalno nešto odmeravate. Kolebljivost je u vašoj prirodi.
Zdravlje: Zdravstvena situacija se popravlja i polako se stišavate. Morate da promenite pristup problemima i izbegavati nerviranje zbog gluposti.
Ljubav: Mirenje sa partnerom čini vas zadovoljnim. Ukoliko ste slobodni, kolebate se između dve simpatije. Ovan je u prednosti. Prepuštate se njegovim čarima.
Savet: Čuvajte se impulsivnosti i tvrdoglavosti, jer samo lepa reč gvozdena vrata otvara.

Skorpija
Škorpija
23.10 - 22.11

Prednost dajete uživanju u svim ovozemaljskim stvarima. Umetnički ste orijentisani sa naglašenom boemskom crtom.

Posao: Teško vam je da počnete da radite, ali kad vi nešto odlučite, nema te sile koja vas može zaustaviti. Tvrdoglavi ste, ali i uspešni.
Zdravlje: Sve bolesti vezane za preterivanja. Ukoliko se budete više odmarali i pravilnije hranili, neće biti problema.
Ljubav: Na život gledate kao na gozbu, a na partnera kao na dobar zalogaj. Pazite se da ga ne pojedete. I pored svega evidentni su ljubomora i posesivnost.
Savet: Potrebno je da uspostavite kontakt sa prirodom, da pravilnije živite i pokušate da sa samim sobom sklopite mir.

Strelac
Strelac
23.11 - 20.12

Maštate o putovanju u tople krajeve i egzotične predele. Samo da je više para, to biste sproveli u delo već sutra.

Posao: Uspešan period u svakom pogledu. Posebno se treba fokusirati na obilje umetničkog talenta i ne dozvoliti da on uludo propada. Pišite.
Zdravlje: Oporavljate se od bolesti. Stanje se u svakom pogledu popravlja. Dišete punim plućima, srećni, zadovoljni i zdravi.
Ljubav: Sa partnerom šapućete na jastuku. Lepo je biti voljen kao što ste vi. Lav vas naprosto obožava, a Devica razume. Kad ih udružite...
Savet: Budite oprezni kad su aktivnosti u pitanju. Ne trošite uzalud energiju. Treba biti umeren. Preosetljivost prikrivate bez potrebe.

Jarac
Jarac
21.12 - 19.01

Skloni ste snevanjima na javi i zatvaranju u svoj fiktivni svet. Bez konkretne akcije nemate šanse da uspete u ovoj surovoj stvarnosti.

Posao: Na poslu ste pasivni, osetljivi, skloni da svoje probleme prebacite na druge. U tom kontekstu izmišljate sitne laži.
Zdravlje: Sve psihosomatske bolesti su posledice nerealizovanih maštanja. Tu spadaju astma, alergije, artritis i tome slično.
Ljubav: O ljubavi maštate, a osobu pored vas idealizujete. Nikako vam ne polazi za rukom da uživate sad i odmah u zagrljaju voljenog bića, ali biće i toga.
Savet: Mislite da ste žrtva sudbine. Pa kad hoćete da tako bude, neka bude, mada činjenice govore suprotno. Trgnite se i krenite u akciju.

Vodolija
Vodolija
20.01 - 18.02

Strpljivo pružate pomoć prijatelju u nevolji. Prava ste Vodolija, nesebični i odgovorni u ozbiljnim situacijama.

Posao: Poslovno-finansijski kolaps već je za vama, a taman vam je i ponestalo snage da se borite sa preprekama.
Zdravlje: Prehlade, bronhitis i akutne bolesti mogu brzo da se pojave, ali da se na isti način i povuku.
Ljubav: Sa partnerom, umesto što se svađate, pokušajte da se mazite. U teškoj ste dilemi, jer je on, po vašem mišljenju, rasipnik. Čuvajte se skandala i tračeva.
Savet: Pokušajte da se distancirate od osoba koje vas energetski iscrpljuju i na vama istresaju svoje komplekse. Niste krivi za tuđe promašaje.

Ribe
Ribe
19.02 - 20.03

Napokon ste shvatili kako se valja ponašati narednih dana. Potali ste samouvereni, energični i sigurni u samog sebe. Bravo!

Posao: Iako niste trenutno zadovoljni onim čime se bavite, uskoro dolaze nove poslovne mogućnosti. Budite spremni za rad kad drugi idu na odmor.
Zdravlje: Snagom volje ste prebrodili krizu. Zdravlje je uglavnom dobro, izuzev slabe tačke Riba - psihosomatskih bolesti. Sa njima ste se saživeli.
Ljubav: Slepa zaljubljenost u Lava nikako da vas ubedi u to da je on pogrešna osoba. Od njega zavisite samo seksualno. Opčinjavate ga snagom strasti, ali na kratko.
Savet: Treba biti oprezan u rukovanju električnim aparatima, čuvati se požara, ali i gubitka samokontrole. Učite se strpljenju, polako, ali sigurno.


Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар