Kako se horoskopski znakovi ponašaju kad su ljubomorni?

Svaki horoskopski znak ima svoje jedinstvene tendencije i načine izražavanja ljubomore, a u nastavku teksta saznajte koji su to.  Device kritikuju; Rakovi i Bikovi postaju posesivni, a Jarčevi zahtevni...

Foto: Pixabay


Ovan

Ovnovi su vatreni i strastveni, a ljubomora je često izražena direktno i otvoreno. Ne boje se konflikta i vrlo su iskreni kada osećaju ljubomoru. Ako se ljubomora pojavi, Ovnovi će je izraziti direktno, bez okolišanja.


Bik

Bikovi su poznati po svojoj tvrdoglavosti i upornosti. Kad su ljubomorni, mogu da postanu posesivni i zaštitnički nastrojeni. Bikovi su takođe skloni introspekciji i mogu duže vreme da se nose s negativnim emocijama.


Blizanci

Blizanci su obično vrlo društveni i komunikativni. Kada osećaju ljubomoru, mogu da postanu vrlo nestrpljivi i nemirni. Mogu pokušati da sakriju svoja prava osećanja, ali njihova nelagoda često izlazi na površinu kroz njihovu komunikaciju.


Rak

Rakovi su emotivni i osetljivi, a njihova ljubomora često se izražava kroz emotivne reakcije. Mogu da postanu vrlo zaštitnički nastrojeni i posesivni kad su ljubomorni. Ljubomora kod Rakova često je duboko ukorenjena i može potrajati.


Lav

Lavovi su ponosni i dominantni. Kada osećaju ljubomoru, mogu da postanu vrlo dramatični i zahtevni. Ljubomora kod Lavova često je povezana s njihovom potrebom za pažnjom i priznanjem.


Devica

Device su analitične i pažljive. Kada su ljubomorne, počinju da kritikuju. Ljubomora kod Devica često se izražava kroz prekomernu analizu i preispitivanje.


Vaga

Vage su mirne i uravnotežene, ali kad osećaju ljubomoru, mogu da postanu nesigurne i neodlučne. Obično pokušavaju da izbegnu konflikte, pa će ljubomoru često izraziti na suptilan način, skrivajući svoja prava osećanja.


Škorpija

Škorpije su intenzivne i strastvene, a kad su ljubomorne, to se može izraziti kroz snažne emocionalne reakcije, a ponekad i kroz manipulaciju. Ljubomora kod Škorpije može da bude duboko ukorenjena i teško će je pustiti.


Strelac

Strelčevi su optimistični, ali kada su ljubomorni, mogu da postanu vrlo nestrpljivi i brzopleti. Kako bi izbegli suočavanje s ljubomorom, tražiće zabavu kroz razne avanture.


Jarac

Jarčevi su disciplinovani i odgovorni. Kada su ljubomorni, mogu da postanu vrlo ozbiljni i zahtevni. Ljubomora kod Jaraca često se izražava kroz povećanu potrebu za kontrolom i stabilnosti.


Vodolija

Vodolije su nezavisne, a kada su ljubomorne, mogu da postanu distancirane i nepredvidive. Vodolije često pokušavaju racionalizovati svoju ljubomoru, ali to može realizovati emocionalnom hladnoćom.


Ribe

Ribe su empatične i osetljive. Kada su ljubomorne, mogu da postanu vrlo nesigurne. S ljubomorom se nose kroz sanjarenje ili fantaziranje, a ponekad i kroz samosažaljenje.

  • Izvor: index.hr 

Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар