NEDELJNI HOROSKOP od 19. do 26. septembra

Saznajte preciznu astro prognozu i sugestije za treće dekadu septembra i početak jeseni 2023. godine.

Pixabay

Izazovan položaj planeta na nebu uz retrogradni Merkur koji se vraća u Devicu donosi nam sedmicu u kojoj mnogo toga neće delovati jasno, a svi dogovori zapravo će se prolongirati do 2. oktobra. Retrogradni Jupiter, Saturn, Pluton i Neptun donose nam usporavanje realizacije planova, a opet ćemo morati da naučimo stare lekcije iz prošlosti

OVAN
Posao - Sunce i Venera u Devici donose vam period u kojem treba da pazite na detalje na radnom mestu. Rertogradni Merkur se vraća u vaše polje rada, pa ćete biti prinuđeni da rešavate stare probleme iz prošlosti. Ono što budete pokušavali da realizujete sledeće nedelje moraće da sačeka 2. oktobar kada Merkur izađe iz retrogradnog hoda.

Ljubav - Venera u šestom polju donosi vam flert na radnom mestu. Neko koga poznajete preko poslovnih kontakata će vam zapasti za oko. Mnogi Ovnovi imaće romansu sa nekim sa kim sarađuju. Ipak, izazovan aspekt Marsa i Venera donose i rasprave, ali i ljubomorne ispade.

Zdravlje - Slabije.



BIK
Posao - Venera u Devici donosi vam priliku da radite nešto kreativno. Ovo može da nagovasti novu poslovnu ponudu. Nije isključeno da ćete razviti biznis od nečega što vam je dosad bio hobi. Vi ste jedan od znakova koji je pretrpeo najveće promene tokom ove godine, pa ste već navikli da menjate život iz korena.

Ljubav - Retrogradni Merkur se vraća u Devicu, pa vam donosi povratak stare ljubavi. Imaćete više prilike za ljubavne susrete. U ovom periodu ćete dobiti puno poziva za zabave. Vaš društveni život će postati bogatiji, a prijaće vam više zabave. Bikovi koji su u braku mogu da rade na proširenju porodice.

Zdravlje - Dobro.


BLIZANCI
Posao - Mars u vašem znaku je počeo da pokazuje "zube", pa se nalazite na tankom ledu na poslu i prolazite kroz krizne situacije. Bićete prinuđeni da radite prekovremeno ali se i bavite projektima koji nisu vaša obaveza. U svakom slučaju stresan period u kojem je bitno što manje da preuveličavate probleme kako biste sačuvali energiju.

Ljubav - Zbog Marsa ste raspoloženi za rasprave, pa govorite stvari koje ne mislite, a partner ne razume vaše ponašanje. U ovom periodu imate puno porodičnih briga koje su vezane za pitanja stana i porodice. Pojedini pripadnici vašeg znaka će razmatrati mogučnost preseljenja.

Zdravlje - Slabije.


RAK
Posao - Naglašeno treće polje donosi vam nove pregovore i pozive koji će uticati na vaše buduće odluke. Ipak, Merkur se vraća u Devicu, pa će vas baciti u dilemu i zbog toga neće moći jasno da sagledate stvari koje čujete. Prijaće vam dinamičnija atmosfera na radnom mestu i kraća putovanja.

Ljubav - Ovo je nedelja koja donosi flert i romantične poruke. Prijaju vam dopisivanja i razgovoro o emocijama. Očekuju vas novi dogovori o ljubavnim susretima. Idealan je period da otputujete na kraći izlet.

Zdravlje - Dobro.


LAV
Posao - Planete u Devici donose vam nove šanse za zaradu novca. Imaćete više od jednog priliva novca sledeće nedelje, pa ćete biti zadovoljni. Ovo je pirlika da dobijete bolje plaćen posao. Retrogradni Merkur se vraća u Devicu ali vam to neće zadati velike finansijske muke.

Ljubav - Jupiter ide nazad u Ovnu, pa će vam se osoba iz prošlosti javiti sa putovanja. Ovo je prilika da popravite odnos sa nekim ko vam je bio važan u prošlosti. Mars u Blizancima donosi vam i zanimljiv susret sa prijateljima.

Zdravlje - Odlično.


DEVICA
Posao - Retrogradni Merkur vas koči, pa ćete biti veoma neodlučni i rasejani u danima koji su pred vama. Pravićete pogreše procene, a vaša moć analize će biti umanjena. Iako ćete imati razne ideje koje želite da sprovedete u delo, shvatićete da ništa ne ide po planu i da morate da usporite do 2. oktobra. Mars iz Blizanaca vam donosi dodatne obaveze.

Ljubav - Venera u vašem znaku vas čini privlačnim i neodoljivim. Iako ste sluđeni zbog retrogradnog Merkura uspećete da ostvariti nove kontakte. Pojedini pripadnici vašeg znaka mogu da se zaljube ali će ujedno biti i neodlučni.

Zdravlje - Slabije.


VAGA
Posao - Planete u dvanaestom polju doprinose da nemate mnogo volje za završavanje bilo kakvih obaveza, pa niste motivisani, a ni fokusirani na ono što radite. U ovom periodu se mnogo toga dešava iza vaših leđa, što ukazuje da lako možete da saznate ko su vam tajni neprijatelji na poslu. Period u kojem se nalazite treba da iskoristite za dodatno usavršavanje.

Ljubav - Mras i Venera u lošem aspektu donose vam krizu. U vašem odnosu sa partnerom će isplivati tajne koje mogu da pokvare emotivni status. Treba da vodite računa kome poklanjate poverenje.

Zdravlje - Psihosomatski problemi.


ŠKORPIJA
Posao - U ovom periodu imate velika očekivanja i nade kada je u pitanju ne samo posao, nego i druge oblasti vašeg života. Prijatelji će odigrati ključnu ulogu u ovom peridu, jer ćete preko bitnih kontakata ostvariti svoje ciljeve u karijeri. Period je dobar za veću zaradu novca.

Ljubav - Mars i Venera u lošem aspektu doprinose tenzijama i nerazumevanju. Imaćete problem da razumete partnerove potrebe. Ukoliko ste slobodni, jedno dugogodišnje prijateljstvo može da se pretvori u ljubavnu romansu.

Zdravlje - Dobro.



STRELAC
Posao - Planete u Devici ukazuju da vam je pozicija u karijeri najvažnija u ovom periodu. Međutim, kako se retrogradni Merkur vraća u Devicu, to podrazumeva da će određeni pregovori da se prolongiraju. Međutim, iako ćete malo da sačekate da biste ostvarili svoje planove, nećete odustati od zacrtanih ciljeva. Mars u Blizancima donosi vam stresne situacije ukoliko imate poslovnog partnera.

Ljubav - Retrogradni Merkur i Jupiter vraćaju vas na staru ljubav, pa će vam se javiti osoba iz prošlosti. To je neko sa kim imate nejasan i nedovršen odnos, a moguće je da će želeti da se pomirite. Povratak na prošlost nije rešenje, jer će od 2. oktobra sve izgledati potpuno drugačije.

Zdravlje - Osetljivo.


JARAC
Posao - Mars u Blizancima stvara vam stresne situacije na poslu. Imaćete neslaganje sa kolegama oko načina na koji posao treba da se obavlja. Iako smatrate da obavljate i deo posla koji nije vaš, Mars u šestom polju stavlja vas na test izdržljivosti. Odličan je period za saradnju sa inostranim firmamam, ali i daleka putovanja.

Ljubav - Venera u Devici donosi vam ljubav na putovanju. Ne bi bilo loše da promenite ambijent kako bi vam odnos bio bolji. Zbog retrogradnog Saturna jedna osoba iz prošlosti vam se mota po glavi.

Zdravlje - Pazite na ishranu.


VODOLIJA
Posao - Mars u Blizancima vam odgovara, pa vam daje energiju da se izborite sa svakodnevnim problemima. Sedmica koja je pred vama je uspešna. Naročito, jer ste u poztivnom periodu za sponzorstva i sticanje novca. Možete lako da dođete do velikog novca.

Ljubav - Sunce u Devici ukazuje da vam je partner proračunat i traži "dlaku u jajetu". U ovom periodu može da bude trzavica oko novca, jer partner ima probleme sa zaradom i zbog toga će vas opterećivati. Ukoliko ste slobodni, upoznaćete jednu razvedenu osobu.

Zdravlje - Dobro.


RIBE
Posao - Pokušavate javno da promovišete posao koji radite ali to ne ide bez komplikacija. Mars u Blizancima vam smeta, pa nailazite svakodveno na prepreke ali i kritike na račun svog rada. Vaša nadređeni pažljivo prati vaše postupke na radnom mestu i zbog toga ćete biti pod ptitiskom. Nemojte da donosite važne odluke u afektu.

Ljubav - Retrogradni Merkur donosi vam poziv iz prošlosti. To je neko ko je poznat u svom poslu, ali imate nejasnu komunikaciju. Pomirenje sa starim partnerom ne može da vam donese neki boljitak, tako da bi bilo najbolje da sačekate do oktobra da shvatite kako se osećate.

Zdravlje - Slabije.
  • Informer
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар