Ljubavni nedeljni horoskop: 26. mart - 2. april 2018.

Ljubavni nedeljni horoskop: 26. mart - 2. april 2018. godine: Vaše enocije i ljubavni život na prelazu između marta i aprila - evo šta na tu temu ima da vam kaže sedmični ljubavni horoskop.

Pexels


OVAN 
Vladalac polja partnerskih odnosa, Venera, 31. marta, ulazi u vašu astrološku kuću ljubavi i odmah počinje da obrazuje harmoničan aspekt sa vašim vladaocem Marsom, planetom seksualnosti, zbog čega ćete najverovatnije privući pažnju neke Vage. Jedan Strelac misli na vas, a Lav vam šalje SMS.

BIK 
Ulaskom vašeg vladaoca Venere u vaš znak, krajem perioda, postajete omiljeniji i popularniji, naročito u društvu suprotnog pola. U vreme punog Meseca, oko 31. marta, vašu pažnju može da privuče neki Rak sa kojim će da vas upozna neki kolega ili saradnik.

BLIZANCI 
Početkom nedelje, možete da impresionirate nekog Ovna ili Vodoliju, ako ste zbog posla prisutni u medijima ili se bavite umetnošću ili sportom. Sredinom perioda, moguća je obnova veze sa nekim ko vam je nekada mnogo značio. Pun Mesec, oko 31. marta, na nekom skupu ili kraćem putu, donosi vam susret sa Lavom.

RAK 
U drugoj polovini nedelje, pozicija Venere, planete ljubavi, povoljno utiče na vaš odnos sa Bikom ili Vagom. Ako ste slobodni, 31. marta, kada je vladalac vašeg znaka Mesec pun, očekuje vas susret sa Rakom ili Ribama. Pokažite više razumevanja za partnera, ako ste u braku ili dužoj vezi.

LAV 
U drugoj polovini perioda, mogli biste da uđete u vezu sa nekim čije zanimanje ima veze sa čestim putovanjima u inostranstvo, ako ste žena. Venera, vladalac polja posla, 31. marta ulazi u znak Bika, kada na nekom poslovnom sastanku možete da upoznate šarmantnu osobu. Jedna Vodolija misli na vas, Ovan vam šalje SMS.

DEVICA 
U prvoj polovini perioda, partner očekuje da mu posvetite više pažnje i vremena. Venera, planeta ljubavi i novca, 31. marta, ulazi u vaše devetu kuću pa preko posla možete da upoznate nekoga ko često putuje ili živi u inostranstvu. Jedan Rak misli na vas, a Devica vam šalje SMS.

VAGA
Oko 31. marta, kada je Mesec pun, veće su šanse da uđete u tajnu vezu sa šarmantnom osobom koja se zbog posla češće pojavljuje u javnosti. Vaš vladalac Venera, krajem perioda, ulazi u Bika, zbog čega vas očekuje strastveni susret sa nekim ko se bavi umetnošću ili sportom. Povedite više računa kako ne biste narušili odnos sa jednom Devicom.

ŠKORPIJA 
Venera, planeta ljubavi koja upravlja vašom astrološkom kućom ljubavi, krajem nedelje ulazi u znak Bika, obrazujući trigon sa vašim vladaocem Marsom, pa partner može da vas iznenadi strastvenim izlivom emocija ili pozivom za odlazak na zajednički put. Jedna Vodolija misli na vas, a Jarac vam šalje SMS.

STRELAC 
Napet aspekt između vašeg vladaoca Jupitera i Venere, planeta ljubavi, hedonizma, putovanja i inostranstva, krajem perioda, donosi mogućnost ulaska u vezu sa zauzetom osobom. Krajem nedelje, sasvim neočekivano, može da vas privuče neko ko nije vaš tip ali će vas osvojiti svojom neposrednošću i načinom razmišljanja.

JARAC 
Pozicija jednog od vaših vladalaca, Urana, najavljuje iznenadno razdvajanje od partnera, zbog više sile. Venera, planeta ljubavi, krajem perioda, ulazi u polje ljubavi donoseći vam susret sa jednim Bikom. Oko 31. marta, kada je Mesec pun, trebalo bi da povedete više računa o partnerovim željama.

VODOLIJA 
Oko 31. marta, kada je Mesec pun, očekuje vas strastveni susret sa harizmatičnom osobom, moguće nekim Bikom ili Škorpijom. U prvoj polovini perioda, jednom Ovnu ili Strelcu, može poći za rukom da vas šarmira već na prvi pogled. Krajem nedelje, partner može da bude razočaran, zbog vašeg ponašanja prema njemu.

RIBE  
Već početkom nedelje, očekuje vas romantičan susret sa jednom Škorpijom o kojoj razmišljate već neko vreme, naročito ako ste žena. Na kraćem putu u inostranstvu ili nekom seminaru, možete da upoznatete osobu koja radi u turizmu, marketingu ili medijima. Jarac misli na vas, a Rak vam šalje SMS.
Novosti.rs
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар