Venera i Merkur u Strelcu donose promene na ljubavnom planu!

Venera, planeta ljubavi i novca, ušla je 1. decembra  u Strelca, znak putovanja i kontakata sa strancima, preko kojeg će prelaziti do 25. decembra. Za vreme tranzita preko devetog zodijačkog znaka, Venera obrazuje harmoničan aspekt sa tranzitnim Merkurom, ali i napete aspekte sa Uranom i Plutonom.

Stokpic / Pexels

Polusekstil sa Merkurom, simbolom biznisa, na poslednjim stepenima Strelca, pogoduje vam ako zbog posla često putujete, očekujete stipendiju ili odlazak na stručno usavršavanje u inostranstvo. I na ljubavnom planu možete da očekujete promene, naročito ako ste mladi ili studirate, jer ćete na nekom kraćem putovanju ili preko neke društvene mreže najverovatnije upoznati privlačnu, šarmantnu osobu.

Inkonjunkcija sa Uranom, planetom neočekivanih okolnosti, upozorava da su mogući nagli raskidi, ali i iste takve obnove veza ili razdvajanje zbog partnerovih profesionalnih obaveza.

Polukvadrat sa Plutonom, simbolom moći i bogatstva, može da vam donese poslovnu ponudu koja će delovati vrlo primamljivo, ali, ipak, trebalo bi da budete budite oprezniji kada se radi o rizičnim finansijskim transakcijama, investicijama u nove poslove ili podizanju kredita.


novosti.rs
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар