TREĆE OKO 2018: Predviđanja najboljih astrologa i vidovnjaka za 2018. godinu

Časopis Treće oko nastavlja tradiciju da pri kraju godine izađe pred čitaoce sa svojim specijalnim izdanjem sa predviđanjima astrologa,vidovnjaka, numerologa i tarot-tumača  za narednih 12 meseci. Šta su ovog puta poručili? Prognoze za 2018. godinu ovde prenosimo u dajdžest izdanju:

Magistar bele magije Lav Geršman predviđa da u 2108. godini “predstoje novi skandali, postoji mogućnost da u saobraćajnim nesrećama stradaju poznate ličnosti!”

Astrolog Suzana Ban: “Godina pred nama biće najteža za radnike i poljoprivrednike!”

Astrolog Mihailo Čukić: “Imamo još samo dve godine, sprema se veliki rasplet svetske situacije.”

Astrolog Predrag Petković:” Saturn izlazi iz Strelca, gde je dugo gušio optimizam, radost entuzijazam i sreću, to je dobar znak za narednu godinu.”

Zvezdoslovac Dragan Đinđić Stanković: “Situacija na nebu je slična onoj pred Drugi svetski rat, pa istorija na neki način može i da se ponovi!”

Astronumerolog Zorica Cvetković: “Mart i april donose pokretanje, u maju otvaranje novih fabrika, a u junu novi propisi – u korist radnika.”

Astrolog Dragan Janković: “Pritisci velikih sila neće popustiti, politička scena se neće mnogo izmeniti, ali do pomaka će ipak doći…”

Tarot tumač Zorica Matijević: “Rat će nas zaobići; u maju će biti finansijskih problema, a od septembra je moguć porast standarda stanovništva.”

Vizionar Merdan Agović: “Teroristi će napasti mnoge gradove!”

Astronumerolog Ružica Kralj: “Turska “osvaja” Balkan, a Srbija će trpeti sve jače pritiske…”

Specijalno izdanje časopisa Treće oko "Predviđanja najboljih astrologa i vidovnjaka za 2018. godinu" možete nabaviti na kioscima.

Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 коментара:

  1. Preporucujem vam ovu gospodju(VANGINA UNUKA) koja radi vec 30 godina i koja je jako uspesna njena baba je pokojna VANGA koja je svima pomagala njena topla rec i taj dar ce vam pomoci i vratiti vam voljene osobe.. spasiti brakove.. skinuti uroke i crnu magiju. javite se !!! viber what ap 00381637149829 verujte meni je pomogla da spasim brak

    ОдговориИзбриши