NEDELJNI HOROSKOP: 18 - 25. decembar 2017.

NEDELJNI HOROSKOP: 18 - 25. decembar 2017. godine 🎄  I evo nas u drugoj polovini decembra, u susret praznicima. Da li im se već sada radujete? Hoćete li prethodno završiti sa svim obavezama koje ste planirali da ne ostavljate za sledeću godinu, a i da želite sa nekima to ne smete da uradite...

Pixabay

OVAN


LJUBAV: Šarenilo koje sad živite odražava se na vaše emotivne odnose takođe raznoliko. Možete bežati, možete trpeti, možete se ironično smejati. Vi ćete verovatno prolaziti sve te reakcije, ali vaša snaga biće uvek prisutna u svemu.

KARIJERA: Pokušavaćete da obnovite neke stare kontakte koji obećavaju. To će zapravo biti najbolji deo radne nedelje. Sve ostalo biće vam pomalo dosadno. Najbolje će biti onima koji su na odmoru. Oni će istinski uživati bez puno briga.

ZDRAVLJE&SAVET: Idite tamo gde vam je dobro i opustite se.

BIK


LJUBAV: Malo veće strasti i emocije biće obeležje vašeg privatnog života. Stalno će vam se događati nešto lepo i prijatno. Mnogi će zapamtiti ove dane po kvalitetnijem erotskom životu. Osobe suprotnog pola rado će vas pozivati u svoje društvo.

KARIJERA: Možda ćete morati da se još malo pomučite i borite za neke stvari, ali to će vam ići od ruke. Samo se nemojte dati jalovim razmatranjima. Jednostavno se prihvatite onog što sad možete da uradite i ne očekujte ništa više od toga.

ZDRAVLJE&SAVET: Strpljen, spašen. U svakom pogledu.


BLIZANCI


LJUBAV: Gde god izašli osećaćete se prijatno. Zabave će biti baš po vašoj meri. Oni koji su još možda sami neka prihvate svaki poziv, pa makar u početku i ne izgledao obećavajući. Ubrzo će shvatiti da im lepa reč širom otvara svoja vrata.

KARIJERA: Napredovanje u karijeri biće izgledno, a nije zanemarljiva ni finansijska stabilnost. Potrebna je još kvalitetnija organizacija, kako planova, tako i samog operativnog dela posla. Tu ćete baš vi biti na dobitku.

IZRADA NATALNE KARTE: Aplikacija koja vam besplatno izrađuje kompletnu natalnu kartu

ZDRAVLJE&SAVET: Nađite svaki dan pola sata samo za sebe i svoj mir.

RAK


LJUBAV: Ovih dana kombinovaćete dva privatna stila: jedan je atraktivan, senzacionalan, s puno ljudi, a drugi je tih, povučen, običan, svakodnevan. Ponekad ćete biti zvezda večeri, a već drugi dan običan čovek iz prodavnice. Srce će biti malo sivo.

KARIJERA: Gledaćete da što bolje iskoristite priliku koja je pred vama. Neki će zbog toga raditi i prekovremeno. Biće i onih koji će biti pozvani da se jave na posao i vikendom zbog neodložnog projekta ili da spasu celu stvar.

ZDRAVLJE&SAVET: Bićete hrabri i borbeni.


LAV


LJUBAV: Tokom narednih dana vi ćete ući u nešto diskretniju ljubavnu fazu. Potreba za povlačenjem će ojačati. Oni koji su još sami neće insistirati na izlascima, dok će oni u vezama sve više vremena provoditi kod kuće u društvu partnera.

KARIJERA: Stići će potrebne informacije i sad ćete moći da radite punim plućima. Cela situacija postaće vidno jasnija. Okolnosti će vam ići na ruku, a pravac u kom će se razvijati vaši poslovi biće sve stabilniji. Bićete zadovoljni i mirni.

ZDRAVLJE&SAVET: Uzmite sve što možete.


DEVICA


LJUBAV: Kako nedelja bude prolazila, primetićete da sve bolje komunicirate se osobama suprotnog pola. Pored toga, bićete i preduzimljivi. U takvim okolnostima možete pridobiti mnoge. Ako ste sami, izađite. Oni u vezama biće sasvim dobro.

KARIJERA: Dolaze odgovori koje ste čekali i sad nastavljate svoju borbu do kraja, odnosno do konačne pobede. Ove promene će vas toliko zaokupiti da katkada nećete videti ništa drugo. Ono što postignete na ovaj način biće stabilno.

ZDRAVLJE&SAVET: Istražujete i sve bolje razumete duhovni svet.

VAGA


LJUBAV: Ako ste još sami, malo bolje pogledajte osobe s kojim poslovno sarađujete. Jedan poziv na kafu mogao bi vam doneti vrlo lepo poznanstvo, a kasnije možda i nešto više. Oni koji već jesu u vezama uživaće u sasvim običnim stvarima.

KARIJERA: Napokon ćete dobiti potrebne informacije na osnovu kojih mogu proceniti vaše zasluge. Neki će dobiti lepe pohvale, a na vidiku bi moglo biti i unapređenje. Sada možete potegnuti još više i još bolje. Svesni ste svojih vrednosti.

ZDRAVLJE&SAVET: Idite na izlet u prirodu i uživajte.

ŠKORPIJA


LJUBAV: Iz dana u dan vi ćete se ipak osećati sve bolje u društvu voljene osobe. Neki će obnoviti bliskost koju već dugo nisu osetili, drugi će krenuti ne lep izlet udvoje, a treći, koji su možda još sami, počeće da izlazi češće i s više nade za ljubav.

KARIJERA: Dobićete nove smernice kako da radite. Biće to nešto zanimljivo, a uključivaće i određene transformacije. S promenama ćete se nositi dobro. Odavaćete utisak sigurnosti i stabilnosti. Važno je samo da se ne uspavate.

ZDRAVLJE&SAVET: Idite u teretanu. Dobro bi vam došla.

STRELAC


LJUBAV: Mašta i stvarnost mešaće vam se u ljubavnom životu gotovo svakodnevno. Možda ćete idealizovati voljenu osobu pripisujući joj osobine koje u realnosti nema ili ćete pak tražiti nemoguće. Kako god bilo, bićete srećni i voljeni.

KARIJERA: Primetićete da se umarate i da vam treba dvput više vremena da obavite stvari koje inače obavljate brže. Zbog toga je potrebno da pažljivo isplanirate radne sate i ekonomišete sa svojim snagama. Tako ćete biti efikasniji.

ZDRAVLJE&SAVET: Štedite se i obnavljajte meditacijom.

JARAC


LJUBAV: Zbog povećane aktivnosti na drugim područjima života malo ćete zapostaviti privatni život. Ali to će zapravo biti dobro, jer je vaša trenutna motivacija za ljubav mala. Oni u vezama uglavnom će održavati solidan status quo.

KARIJERA: Učvrstićete stečene pozicije i zasluženo se ponašati kao da ste glavni, potpuno svesni svojih sposobnosti. Shvatate da je vredelo potruditi se i sad mirno možete nastaviti dalje. Posebno dobro ići će onima koji su zaposleni na šefovskim pozicijama.

ZDRAVLJE&SAVET: Više uživajte u životu.

VODOLIJA

LJUBAV: Ovih dana polako ćete početi da se distancirate od voljene osobe ili će vaše ljubavno raspoloženje malo splasnuti. Ali ostaćete raspoloženi za zabave, pa će izlazaka biti. Ipak, odnosi koje ćete stvarati ostaće na površnom nivou.

KARIJERA: Verovatno će vas svako malo nadgledati, ali vi ćete imati snage i nećete obraćati pažnju na to. Ova vrsta kontrole nije uvek prijatna, ali će se zapravo okrenuti u vašu korist. Stoga ne treba previšeda  brinete. Vi radite svoje.

ZDRAVLJE&SAVET: Sve se više zanimate za muziku kao sredstvo opuštanja.

RIBE


LJUBAV: Tokom ove sedmice vi ćete se verovatno malo ohladiti. Sve će vas više zanimati neke druge teme osim ljubavi. Voljena osoba primetiće ovu malu distancu, a kako vas ne bi pogrešno shvatila, potrudite se da sve izgladite nekim malim poklonom.

KARIJERA: Nakon što ste postavili dobre temelje, nastavićete da gradite dalje. Mnogi će se ovih dana vrlo aktivno angažovati kroz saradnju sa šefom ili će od nadređenih dobiti posebne zahteve. Ponekad će vam nedostajati energije za sve. Zato se dobro organizujte.

ZDRAVLJE&SAVET: Bićete pomalo u svemu.

Izvor: Ehoroskop
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар