Mesečeve mene i lunarne faze u 2018. godini: Mesečev kalendar

Mesečeve mene i lunarne faze u 2018. godini: Ovaj tabelarni godišnji pregled koristiće svima koji se odluče za popularnu mesečevu dijetu. Mnoge religije propisuju post kao korisnu dopunu zdravom načinu života, a potvrđuje je i savremena i alternativna medicina. Generalno, kada čovek počne da se pridržava određenih lunarnih ritmova, njegovo zdravlje i interakcija za prirodom i njenom isceljujućom harmonjom se poboljšavaju.

Ponciano / Pixabay


Savremena naučna saznanja su potvrdila da Mesec ispoljava snažan uticaj na život na planeti, na čoveka i na sve aspekte njegovog života. Najuočljiviji uticaj je gravitacioni, plima i oseka u okeanima. Finiji uticaji, na psihičke procese nisu tako uočljivi, ali su, takođe očevidni.

Poznajući energetski uticaj svakog lunarnog dana, možemo prema njima korigovati svoj život i efikasnije iskoristi mogućnosti koje nam se pružaju i usmeravati energiju Meseca na pravilno rešenje životne situacije.


Pixabay
Naučno je dokazano da mesečeve mene ne utiču samo na reke, mora i okeane već i na nivo vode u našem organizmu. U 24 sata, koliko mene traju, ljudski organizam se lakše oslobađa viška tečnosti, masti i toksina koji se nakupljaju kao posledica nezdrave ishrane, ilošeg varenja i stresa.

Tablica mesečevih mena koristiće, na primer, svakome ko se odluči za popularnu mesečevu dijetu koja nikako ne izlazi iz mode. Mnoge religije propisuju post kao korisnu dopunu zdravom načinu života, a potvrđuje je i sauvremena i alternativna medicina. Mesečeva dijeta pritom služi ne samo mršavljenju već i čišćenju tela od svih otrova.



Da biste naterali prirodu da radi za vas, potrebno je da se pridržavate osnovnih pravila ove dijete. Mesec prolazi kroz lunarne faze četiri puta mesečno, pa ćete, ako držite ovu dijetu izgubiti i do šest kilograma.

Zato smo vam pripemili i novi, Kalendar faza Meseca za 2018. godinu, uz koji možete da odredite recimo, tačan period početka mesečeve dijete, ali može poslužiti u druge svrhe.

NAPOMENA: Mesečeve mene i lunarne faze u ovom pregledu se odnose za glavni grad Srbije, Beograd, odnosno na prostore GMT +1 vremenske zone što obuhvata Srbiju, Crnu Goru, Hrvatsku, Makedoniju, Nemačku, Madjarsku, Holandiju, Sloveniju, Švedsku, Švajcarsku…

Pritom je u kalendar je već uračunat prelaz sa zimskog na letnjeg računanje vremena i obrnuto, tako da nije potrebno praviti korekcije te vrste.

Ukoliko se nalazite u nekoj drugoj vremenskoj zoni, ili želite još podataka i za druge vremenske periode, kompletan prilagodljivi kalendar mesečevih mena možete pogledati na ovom linku.

Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар