Mekur u Biku do 6. juna, na šta obratiti pažnju

Merkur, planeta komunikacija i biznisa, ušla je 16. maja u Bika, znak u kojem je njegov uticaj oslabljen i tu će se zadržati do 6. juna. 

 Pixabay Njegovi aspekti, konjunkcija sa Uranom iz Ovna i trigon sa Saturnom iz Strelca, ove nedelje odgovaraju onima koji posluju sa strancima, ali istovremeno upozoravaju na oprez, naročito ukoliko zbog posla često putujete.

Osim na finansije, gde su mogući neplanirani izdaci, obratite posebnu pažnju na dokumenta i ugovore, na šta upozorava kvadrat između Marsa u Blizancima i Neptuna u Ribama, planeta sukoba i prevara. 


"Spoj" Merkura i Urana upozorava da čuvate vredne predmete i klonite se rasprave sa kolegama i saradnicima, a vozače da budu oprezniji za volanom.

Ukoliko se premišljate i odmeravate svaku situaciju, pazite da ne propustite nove poslovne šanse, a ako ste skloni brzom donošenju odluka, dobro razmislite ili se prvo posavetujte s osobama od poverenja. 

Konjukcija Merkura i Urana utiče na nervni sistem, naročito ako ste Blizanac, Devica ili Škorpija ili vam je natalni Merkur u tim znacima.  

Pogledajte OVDE i uticaj ove planetarne konstelacije na pojedinačne horoskopske znakove.
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар