VELIKI ZEMLJANI TRIGON: Iskoristite vreme pojačanih osećanja i intuicije

Veliki zemljani trigon od 14. do 17. aprila - Merkur u Biku, Jupiter u Devici i Pluton u Jarcu. Bićemo veoma prizemni i povezani sa planetom Zemljom. Intuicija će biti povišena, kreativni poslovi će ići bez muke, u prvom planu će biti naši umetnički darovi, veštine i talenat.

geralt / Pixabay


Saturn i Jupiter su trenutno retrogradni, a Mars se nalazi u retrogradnoj senci i vratiće se u Strelca 17. aprila.

Nakon ovoga očekuje nas neverovatno buran period koji će se igrati našim emocijama, ali i pružiti snagu da izađemo na kraj sa svim životnim neodlučnostima.

Prva četvrtina Meseca u Raku počela je 14. aprila (Mesec je pu 22. aprila). To nas može navesti da se ponovo sretnemo sa energijom koju je Erin donela 12. aprila. Erin je patuljasta planeta nazvana po grčkoj boginji nesloge koja vlada Vodolijom – znakom suprotnosti i neodlučnosti.

Pitaćemo se da li smo isuviše agresivni ili siloviti u svakodnevnim odnosima sa ljudima, ili je situacija potpuno suprotna. Možda ćemo se osećati obesnaženo, besmisleno i beznačajno. Bez obzira na to koja osećanja su dominantna, ona će biti pojačana kako bismo dobili priliku da se fokusiramo na njih, racionalizujemo ih i vratimo emotivni balans.

Veliki zemljani trigon 14. do 17. aprila - Merkur u Biku, Jupiter u Devici i Pluton u Jarcu. Tokom ovog perioda bićemo veoma prizemni i povezani sa planetom Zemljom. Naša intuicija će biti povišena, kreativni poslovi će nam ići bez ikakve muke, u prvom planu će biti naši umetnički darovi, veštine i talenat.

Polako ćemo početi da vidimo “širu sliku” jer će sve na šta se budemo fokusirali biti otkrivano sa lakoćom. Ovo je savršen period za planiranje i sprovođenje tih planova u delo, posebno ako su u pitanju stvari za koje ranije nismo imali dovoljno samopouzdanja.

Autor: Elephantjournal.com/ 24sata.rs
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар