Ljubavni nedeljni horoskop: 7 - 14. mart 2016.

Vreme je da ponovo oslušnemo glas zvezda, u korenspodenciji sa našim emocijama. Dakle - novo izdanje ljubavnog horoskopa, za ovih sedam martovskih dana...


Photo by Idea go / FreeDigitalPhotos.net

 
Da najpre podvučemo... Od pre par dana, tačnije od 5. marta, Sunce pravi nepovoljne aspekte sa Jupiterom i Saturnom, što će potrajati do 11. marta, podrazumevajući svojevrsno  iskušavanje naše vere - za jedne suočavanja sa sobom, a za druge pokušaj da se ignorišu stečeni problemi.

Pritom je 5. marta Merkur uplovio u znak Riba, inicirajući svojevrsnu "plovidbu u tišini", kada samoća leči. Njemu se pridružuje Venera 12. marta, koja bi rado da svakome pruži utehu, buket ljubavi i rame za plakanje. Potreba da budemo uz partnera, da mu zacelimo rane i spasemo od čega god je potrebno  sad se ne postavlja u pitanje. Oni koji su sami sada će najintenzivnije maštati o idealnoj ljubavi...

I Mars 6. marta menja znak - savest će nam biti iznad glave i čekati da pogrešimo, a onda sami sebe i kaznimo.

9. marta je Mlad Mesec i totalno pomračenje Sunca u znaku Riba. Pomračenje i Mlad Mesec će biti u tačnoj opoziciji sa Jupiterom pa će i efekat biti pojačan. Kako je znak Riba 12. polje i predstavlja prvenstveno našu podsvest, možemo reći da će najjače dejstvo biti baš na sam naš način razmišljanja. Sa nekim stvarima ili ljudima koji su nas „trovali“ na bilo koji način sada možemo završiti, jer ćemo naći snagu sami u sebi da izađemo iz začaranog kruga.

12.  marta Venera ulazi u znak Riba, donoseći  nam veliki emotivni zanos, romantiku, čulnost, seksualnost.

Pogledajmo, u nastavku, i konkretne poruke Alo! ljubavnog horoskopa za  za ovaj nedeljni period.OVAN 21. III - 20. IV

Na ljubavnom planu bi trebalo da budete trezveni, da shvatite da konfliktne situacije ne možete tek tako prevazići. Imali ste loše momente i još nije vreme da se neke stvari iz prošlosti pokreću. Posvetite se partneru, jer to je jedini način da izgladite već zategnute odnose. Među vama je prava ljubav i to će vam pomoći da napokon shvatite jedno drugo. Znate da ste sami krivi za ovakva dešavanja i trebalo bi da ćutite i da istrpite sve kritike koje stižu od partnera. Slobodni Ovnovi nailaze na veliku prepreku u životu, a to je neshvatanje okoline jer su odabrali baš tu osobu za partnera. Nemojte se osvrtati na komentare i kritike. Ono što je najvažnije je da poslušate svoje srce. Šta vas dvoje osećate i kakve planove napravite, to i treba da sprovodite u delo. Možda vam ove nedelje nije sve potaman što se ljubavi tiče, ali kako vreme bude prolazilo, vi ćete se bolje razumeti.

BIK 21. IV - 21. V

Kod vas se na ljubavnom planu sve menja. Ukoliko ste u braku ili vezi, shvatate da je došlo vreme da se okrene drugi list, u smislu drugačijeg pogleda na budućnost. Došlo je vreme da donesete ključne odluke koje do sada niste smeli ni da pominjete. Ne radi se o prekidu veze ili braka, već o nekim velikim dogovorima za budućnost. Moguće je preseljenje zbog loše komunikacije sa familijom, bilo bližom ili daljom. Vi ćete biti pokretač svih ovih velikih promena, pa zbog toga povedite računa šta predlažete i u šta se upuštate. Najvažnije je da kod partnera, a i kod vas, postoji pozitivna energija, a i volja da se sve situacije reše na obostrano zadovoljstvo. Slobodni Bikovi su non-stop na društvenim mrežama i mogu očekivati ove nedelje da se upoznaju sa izuzetno atraktivnom osobom. Savet koji je neophodan u ovakvim poznanstvima je da budete izuzetno oprezni i dosta rezervisani, bar u početku, dok se sve karte ne otvore. Lako ćete posle.

BLIZANCI 22. V - 22. VI

U partnerskim odnosima, Blizanci ove nedelje imaju probleme koji će se uglavnom odnositi na uzajamno nerazumevanje i nepoštovanje. Najjednostavnije je reći da su vam energije različite, pa ćete se sukobljavati svaki dan. Radiće se o sitnicama, ali i o krupnijim stvarima o kojima nikako ne možete da se dogovorite. Sačekajte narednu nedelju, kad će se odnosi popraviti i kada ćete rešiti sve bez problema. Među vama je duga ljubav u kojoj ni ovakvi malo teži periodi ne mogu pokvariti one prave vrednosti. Umete vas dvoje kompromisima sve da rešite. Slobodni Blizanci čekaju priliku svog života, ali ništa ne rade, već sede. Pokrenite se, idite, izlazite, družite se i videćete da ćete nekog posebno zapaziti ili ćete biti zapaženi, u svakom slučaju, očekuje vas lepo i romantično poznanstvo. Možda na početku neće tako izgledati, ali kasnije će se stvari iskristalisati i sve će doći na svoje mesto.

RAK 23. VI - 23. VII

Rakovi veruju i žive za ljubav. Nemojte samo sedeti i čekati veliku ljubav, već živite život punim plućima, zabavljajte se, tražite svog partnera i naći ćete svoju ljubavnu luku. Čeznete za nekim idealima, ali već je vreme da shvatite da idealno ne postoji. Slobodnim Rakovima se po mislima vrzma jedna određena osoba i stalno se pitate da li je to ono pravo. Jeste, to je osoba koja vam odgovara po svemu i slobodno krenite u neku zajedničku priču, jer vas dvoje ćete biti kao jedno biće, razumećete se, razmišljaćete isto i iste odluke ćete donositi. Shvatite već jednom da je to prava sreća - miran, stabilan život. Rakovi koji su u vezi ili braku popravljaju svoje narušene odnose i pronalaze način da se istrgnu iz ovog zaista napornog perioda, kada se uopšte nisu razumeli i kad su jedno drugom prebacivali različite stvari. Doći će do pomirenja i onda možete da nastavite ka vašoj sreći. Sve što je potrebno je malo strpljenja i dobre volje. Morate verovati i u sebe i u partnera.

LAV 24. VII - 23. VIII

Slobodni Lavovi su dosta neaktivni po pitanju pronalaženja srodne duše. Ponekad imate želju da pronađete odgovarajućeg partnera, a ponekad ste nezainteresovani da bilo šta promenite u svom životu. Pošto ste u takvom raspoloženju, ništa vam se neće ni dešavati na ljubavnom planu. Razmislite da izađete iz te svoje ljušture i da se posvetite pronalaženju partnera, jer u stvari i ne volite da budete sami. Zbog toga ste mrzovoljni, a ne shvatate šta je u pitanju. Sad znate šta je i pokrenite se. Zauzeti Lavovi imaju mogućnost da provedu lep period sa partnerom. Možete otići na lepo putovanje, ali samo pod uslovom da budete sami, da budete maksimalno posvećeni jedno drugom i da isplanirate svoj budući život. Proširenje porodice vam je u planu već neko vreme, pa je sad odličan trenutak da se posvetite vašim lepim planovima, koji će vam doneti veliku sreću na koju dugo oboje čekate. Izgleda da je stiglo vaših pet minuta.

DEVICA 24. VIII - 23. IX

Slobodne Device će ove nedelje napokon shvatiti da su već duže vreme u kontaktu sa dragom osobom. Sa tom osobom ćete uploviti u divnu vezu, koja će imati tendenciju da se završi brakom. Nemate razloga za bilo kakvo razmišljanje jer je to prava osoba za vas. Sami ćete doći do tog zaključka, jer već duže vreme razmišljate o toj osobi jer je plemenita, harizmatična i lepa. To vas je i privuklo. Zauzeti Device već duže vreme rade na stabilizaciji svojih odnosa sa partnerom i to je dobro, jer idete ka učvršćivanju svojih odnosa, razumevanju i istinskoj ljubavi. Budite nesebični, romantični i duhoviti jer partner to kod vas ceni, pa se tako potrudite da odete na kraći odmor kako biste mogli malo da se prepustite uživanju i da se posvetite jedno drugom. Mnogo će vam to značiti za ukazivanje sve većeg poverenja jedno drugom. Očekujte da ste već na dobro putu ka zaista lepoj, dugoj i srećnoj vezi.

VAGA 24. IX - 23. X

Usamljene Vage ove nedelje imaju izuzetno dobru situaciju da se pokažu u svom pravom svetlu. Osvajački nastrojeni, zračićete pozitivnom energijom i ostavljaćete osobe suprotnog pola bez daha. Zračićete pozitivnom energijom i svojom seksualnošću, pa to iskoristite i osvojite srce drage osobe. Pružićete svoj maksimum i očekivaćete da dobijete isto. Neće to biti tako lako kako zamišljate, ali uživajte u ovim lepim ljubavnim igrama. Zauzete Vage u svom odnosu sa partnerom će tokom ove nedelje imati dosta trzavica, nervoze, uzajamnog nerazumevanja i to će vas dosta kočiti. Važan vam je odnos sa partnerom, tako da bi trebalo da se potrudite i da ovu nervoznu situaciju zajednički prebrodite. Pokušajte da iznenadite partnera nekom sitnicom, odlaskom na kafu i na prijateljski razgovor. Sve ćete moći da izgladite druženjem, razumevanjem, a i u krevetu.

ŠKORPIJA 24. X - 22. XI

Škorpijama koje su odskora u vezi, ova nedelja donosi prepreke u emotivnim odnosima. Još niste uspostavili komunikaciju koja bi rešavala vaše zajedničke probleme. Radite na tome da izgladite poremećene odnose, da naučite kako ćete dalje da komunicirate i da se dogovarate. Pustite da vreme donese više druženja, otvorenije razgovore i odnos poverenja među vama. Ukoliko ste u braku, postoji mogućnost razdvajanja na neki kraći period, koji će vam oboma dobro doći da razmišljate o svojim postupcima. Niko nije kriv i ne bi trebalo to da potencirate. Važno je da prevaziđete ovu situaciju kako god znate, jer posle toga nailazi period lepih odnosa, kao što je i ranije bio među vama. Imate jedno drugo i toga budite svesni pre nego što napravite bilo kakav rez u životu. Usamljene Škorpije ne bi trebalo ništa da rade ove nedelje, jer definitivno ovo nije njihova nedelja.

STRELAC 23. XI - 21. XII

Pripadnici ovog horoskopskog znaka žele pošto-poto da uđu u ozbiljnu vezu, međutim, to im ide teško. Želju imaju, ali realnost je sasvim drugačija. Partner nije spreman na nestabilan odnos koji trenutno ima, već očekuje ozbiljnost sa obe strane. Vi mislite - nema veze, ući ćemo u brak, pa ćemo posle da vidimo šta ćemo. Potrebno je sa partnerom da donesete zajedničke odluke, naravno, da budete malo romantičniji nego do sada, da to bude odnos pun ljubavi. Tek tada možete krenuti u neku ozbiljniju priču. Strelci koji su u bračnim vodama osećaju se zapostavljeno, jer im nedostaje voljena osoba. Osećate partnerovu nezainteresovanost, i to vam smeta. Družite se, razgovarajte, idite na kraći odmor i tako možete povratiti poverenje i nastaviti tamo gde ste stali. Među vama postoji ljubav i to ne smete zaboraviti, pa se zato se potrudite da negujete tu ljubav.

JARAC 22. XII - 20. I

Odnosi sa partnerom ove nedelje vam donose lošu komunikaciju. To će vam stvoriti nervozu, nezadovoljstvo, a i sopstveno preispitivanjeu čemu grešite u odnosu sa voljenom osobom. Shvatate da se sve više razilazite u mišljenju i to vas čini depresivnim. Osećaćete se kao da ste promašili na ljubavnom planu. Nije ništa zabrinjavajuće, ovo je samo malo teži period, koji će već naredne nedelje proći. Biće vremena da prevaziđete ovu konfliktnu situaciju u svom životu, jer ćete biti više posvećeni jedno drugom i uvidećete da ste oboje pogrešili. Neki prekidaju vezu koja ionako nije išla kako treba. Na pomolu vam je nova, iskrena i trajna veza koja može da se završi brakom. Ukoliko shvatite da vam je iskrenost najjači adut, možete brzo uploviti u bračne vode. Doživećete lepu romantičnu ljubav, koja će vam pružiti sve ono za čim tragate. Napokon se ni vi nećete osećati usamljeno. Ljubav kuca na vrata.

VODOLIJA 21. I - 19. II

Bračni odnosi Vodolijama donose netrpeljivost, jer je trenutak da se malo razdvojite i da shvatite da mnogo značite jedno drugom. Bolje je da se razdvojite na neko vreme nego da se odnosi toliko pogoršaju da se više ne mogu popraviti. Radite na uzajamnom poverenju, na usaglašavanju mišljenja, jer u poslednje vreme niti čujete jedno drugo, niti razumete jedno drugo. Uspećete ove nedelje da zajedničkim snagama pregurate ovaj otežani period i da već naredne nedelje krenete onako kako vas dvoje umete, uz mnogo ljubavi i razumevanja. Slobodne Vodolije još lutaju u potrazi za srodnom dušom, a to je sve zbog toga što idealizuju odnose i što smatraju da nema odgovarajuće osobe za njih. Očekujete previše na samom početku, a to što želite, to možete dobiti tek kad steknete poverenje kod drage osobe. Shvatite da je sve razvojni proces do kojeg treba dosta vremena da prođe. Niko nije stekao poverenje i bliskost preko noći. Budite strpljivi, dajte i sebi i parteneru šansu.

RIBE 20. II - 20. III

Ova nedelja je u znaku tolerancije prema voljenoj osobi. Partner je nervozan, a vi sada treba da pokažete koliko vam je stalo i koliko ste u stanju da razumete voljenu osobu. I sami znate da ste imali neke flert situacije van veze, braka. Sada morate da ćutite i da istrpite sve ono za šta vas partner optužuje. Ovo će sve proći i zaboraviti se, jer mnogo je ljubavi između vas. Napokon ste svesni šta vam je flert doneo u partnerske odnose, samo lošu i zategnutu situaciju. Očekuje vas stabilizacija odnosa, a postoji i mogućnost da krenete ispočetka i da napokon izgradite temelje bračnih odnosa kako treba. Slobodne Ribe ulaze krajem nedelje u više flertova, iz kojih se ništa neće izroditi jer se ponašaju površno, nezainteresovano, a u stvari samo privlače pažnju suprotnog pola. Nemojte misliti da možete ovako u nedogled, jer i vas očekuje osoba sa kojom ćete se napokon smiriti.
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар