Nedeljni horoskop 19-26. oktobar / listopad 2014.

Da najpre podsetimo da ovih dana, i to prvi put posle 12 godina, Venera, Sunce i Merkur u Vagi obrazuju sjajan aspekt sa Jupiterom u Lavu, što najavljuje velike poslovne šanse i uspeh umetnicima, sportistima, diplomatama, advokatima, piscima, novinarima.

U isto vreme, opozicija između Venere i Urana u Ovnu, može da uzdrma mnoge brakove, mogući su iznenadni raskidi i saradnja sa strancima. Opasnosti prete na putovanjima, a veća je i sklonost ka rizičnim finansijskim transakcijama i nepotrebnim troškovima. Ova konstelacija, takođe, upozorava na veći oprez prilikom sklapanja poslovnih dogovora i potpisivanja ugovora.

Zbog kvadrata sa Plutonom, izbegavajte rasprave sa partnerom, naročito ako ste u braku ili dužoj vezi.

OVAN

Ona: Do kraja nedelje treba da iskorstite odličnu poziciju Marsa za kontakte sa inostranstvom i planiranje putovanja. Kra sedmice ukazuje na ulazak Marsa u Jarca što će vam doneti više tenzija na radnom mestu i razne dileme. Imaćete otežane odnose sa Jarcem, kao i Devicama i Vagama. Posredstvom Škorpije možete dodatno da zaradite. U ljubavi ćete osetiti snažnu privlačnost prema osobi vodenog znaka.

On: Poriv za kretanjem i dalekim putovanjima držaće vas od kraja nedelje kada ulazite o ozbiljniji period za posao. Od kraja nedelje moraćete mnogo više da se koncentrišete na dešavanja na poslu. U odnosu na sadašnju opuštenost i avanturizam moraćete da budete odgovorniji što će vam smetati. Škorpija vam predstavlja veliki izazov u ljubavi. Mnogi Ovnovi započeće veze iz strasti.

BIK

Ona: Ulazak Venere u Škorpiju donosi vam zanimljivu poziciju kada ćete biti veoma zapaženi u svemu što radite. Bićete predmet razgovora mnogih muških osoba. Nedelja koja je pred vama je značajna za posao jer možete da ostvarite novo poslovno partnerstvo. Finansijska situacija je i dalje ktitična. Bićete prava ljubavna meta za osobe suprotnog pola.

On: Ulazak Venere u sedmo polje ukazuje da će vam partnerstvo biti značajno u narednom periodu. Možete da ostvarite emotivnu povezanost sa osobom vodenog znaka. Brojne planete u šestom polju pokazuju da radite mnogo više nego inače i da vam prija kreativan rad. Period koje je pred vama je bolju za početak nove ljubavne veze.

BLIZANCI

Ona: Pošto Merkur sve vreme ide unazad, nije dobar momenat da donosite važne životne odluke. Tenzije u odnosima sa bliskim osobama koje osećate će prestati do kraja nedelje jer Mars ulazi u Jarca. Probjate da budet strpljivi i istrajete u svojim odlukama. Ulazite u povoljan period za posao, a možete da očekujete dobru saradnju sa Škorpijama i Vagama.

On: Nepovoljno kretanje Merkura remeti vaše planove, pa ste rasejani. Imate česte promene raspoloženja, a drugi misle da ste neozbiljni. Teško vam je bilo čemu da se posvetite, pa radije izbegavate odgovornost. Poslušajte svate Škorpije na poslu. Mogućnost nove saradnje ili ponude za posao. Ako ste u braku ili dužoj vezi, do kraja nedelje imaćete tenzije jer vam Mars stvara konflikte.

RAK

Ona: Do kraja nedelje imaćete i dalje dinamičan period na poslu, pa ćete biti iscrpljeni. Preporučuje se da više pažnje posvetite svom zdravlju. Venera u petom plju donosi vam nove mogućnosti u ljubavi od drugog dela sedmice. Period je i dalje nepovoljan za pregovore, kao i završvanje papirologije. Potrebno je više da se posvetite porodici.

On: Ulazak Venere u peto polje učiniće ovaj period zanimljivijim za vas jer lako možete da se zaljubite. Zauzeti Rakovi će razmišljati o proširenju porodice. Do kraja nedelje ćete i dalje biti rastrzani između posla i porodice što vam smeta i oduzima energiju. Od vas se očekuje velika odgovornost, što vam dodatno oduzima energiju. Vodite računa šta potpisujete.

LAV

Ona: Ulazak planete u četvrto polje ukazuje da ćete se u narednom periodu mnogo više baviti porodičnim i stambenim pitanjima. To je ujedno i životna prekretnica u kojoj je potrebno da donesete važne odluke. Mnogi Lavovi će biti nervozni i tvrdoglavi po pitanju svojih stavova. Retrogradan Merkur sve vreme otežano utiče na finansijsku situaciju. U ljubavi vas očekuje pozitivan razvoj događaja.

On: Sunce i Venera u četvrtom polju podrazumevaju da ulazite u mirniju fazu kada će vam prijati da se sedite u kućnom ambijentu. To ujedno znači i više obaveza oko porodice i stana. Krajem sedmice Mars utiče na pojačana dešavanja na poslu, kao i rasprave sa Ovnovima i Jarčevima. Budite oprezni sa novčanim ulaganjima jer je period negativan za finansije.

DEVICA

Ona: Nazadno kretanje Merkur otežava vam svakodnevno funkcionisanje pa ste sluđeni i neraspoloženi. Sunce i Venera doneće vam lepe pozive do kraja nedelje. Prihvatite savet Škorpije ili Bika. Ne bi bilo loše da otputujete na kratko ako vam se ukaže prilika. Do kraja nedelje prestaće da vas muče porodične tenzije, a vi ćete osetiti povratak tolerancije za druge ljude.

On: Do samog petka treba biti veoma strpljiv dok vam Mars stvara pritiske u odnosima sa osobama koje su vam bliske. Još uvek nije pravi momenat da donosite važne živone odluke. Imaćete nekoliko značajnih razgovora do kraja nedelje sa osobama vodenog znaka. Možda je vreme da poslušate racionalan savet u vezi dileme koju imate. U ljubavi ste emotivno nestabilni, ali ćete biti raspoloženi za pisanje romantičnih SMS poruka.

VAGA

Ona: Ulazak Venere u Škorpiju nagoveštava odličan period za novac. Krajem nedelje Mars ulazi u Jarca što će izazvati kontravezne situacije unutar porodice, kao i rasprave. U emotivnom smislu će vam biti teže da razumete partnerove poteze. Na poslu ulazite u period kada ćete biti kreativniji i imati priliku više da zaradite.

On: Pomeranje Venere u Škorpiju podrazumeva da će vam finansije biti prioritet. Takođe, imaćee priliku dodatno da zaradite. Retrograda Merkur može da utiče na loše procene koje imate. Kraj nedelje donosi vam zategnute odnose sa osobama sa kojima živite. Vaš partner će više biti koncentrisan na posao i karijeru, što može da izazove nerazumevanje.

ŠKORPIJA

Ona: Ulazak planeta u vaš znak donosi vam povratak energije, tako da ćete se od drugog dela nedelje mnogo bolje osećati. Ovo će znatno uticati na povratak vašeg samopouzdanja i pozitivne energije. Kako se Mars bliži ka Jarcu imaćete potrebu direktno da raspravljate o svemu šta mislite, kao da uđete u diskusiju. Imaćete novog udvarača.

On: Bolji raspored planeta znatno će uticati na vaše raspoloženje, pa ćete od drugog dela nedelje biti mnogo opušteniji i rasterećeniji. Sa lakoćom ćete završavati ono što planirate, a neće vam teško padati razgovori koje ste dosad izbegavali. Sredina nedelje donosi vam lep period za ljubav.

STRELAC

Ona: Venera u odnosu sa Neptunom donosi vam novu poslovnu priliku. To će biti od strane osobe vodenog znaka. Pošto planeta ulaze u dvanaesto polje bićete tajnoviti po pitanju emocija. Treba da vodite računa u kakve veze se upuštate jer lako možete da budete u zabludi. I dalje vas iritira neodlučnost jedne muške osobe koja vam se sviđa.

On: Predstojeće nedelje Mars aizlazi iz vašeg znaka tako da ćete ući u miriniju fazu gde će vam prijati odmor. Planete u polju tajni utiču na vaše emotivna stanja pa ćete biti osetljvijiji. Verovano niste sprmeni nikome da priznate kako se tačno osećate.

JARAC

Ona: Retrogradan Merkur i dalje nepovoljno deluje na situaciju na poslu. Ne treba da rizikujete sa donošenjem pogrešnih zaključaka. Usled ulaska planeta u Škorpiju bićete druželjubivi i ostvarićete nove kontakte. Ljubav može lako da vam se dogodi iz prijateljstva.

On: Kako se Mars bliži vašem znaku vi ćete osećati sve veću energiju. Krajem nedelje ulazite u fazu kada ćete mnogo više inicijative ulagati u bilo koju oblast žvota. Sa poslom i dalje treba da budete oprezni jer vam Merkur remeti planove. U ljubavi ćete početi od prijateljstva.

VODOLIJA

Ona: Planete u Škorpiji predstavljaju novi izazov na poslu, pa možete da očekujete više stresa na radnom mestu. Teško ćete podnositi obaveze i bilo kakve sugestije. Ako sarađujete sa Škorpijom, imaćete nesporazume. Vaš ljubavi život će verovatno trpeti zbog drugih prioriteta.

On: Haostična planetarna pozicija najviše vam smeta na poslu, pa teško dolazite do realizacije ciljeva. Moraćete mnogo više da se anagžujete oko odnosa sa saradnicima ako mislite da ostvarite ono što ste naumili. Ljubav vam je na drugom mestu.

RIBE

Ona: Iskoristite predstojeći period za planiranje putovanja. Retrogradan Merkur ne utiče povoljno na odnose sa partnerom jer imate utisak da ne možete da se oslonite na njega. Jupiter povoljno delujete na odnose na poslu pa ćete uspeti da realizujete ono što ste planirali.

On: Pozicija planeta donosi vam pozitivan rasplet događaja, pa ćete imati čarobne momente. Nedelju koja dolazi treba da iskoristite za putovanja, kontakte sa inostranstvom ali i da usavršite svoje znanje. Idealan je period za školovanje ili dodatne kurseve. Ribe koje su u braku ili dužim vezama imaće probleme sa partnerovom nestabilnošću.

Izvor: Novosti / Press
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар