Godišnji horoskop za 2015. godinu

Prošlo je 12 godina i Jupiter je ponovo u Lavu. A ovo je planeta sreće, koja donosi uvećanje prihoda, iznenadna putovanja, slavu i proširenje porodice. Lav je, pak, znak kreativnosti, sporta i ambicije. Ovaj uticaj, koji je počeo 16. jula 2014. i traje sve do 11. avgusta 2015. godine, najviše će osetiti martovski Ovnovi, julski Lavovi i januarske Vodolije, kojima se može ukazati više mogućnosti za napredovanje u karijeri, naročito ako se bave umetnošću ili sportom.




Svakako, boravak Jupitera, najveće planeta u našem Sunčevom sistemu kojoj je potrebno oko godinu dana da pređe jedan horoskopski znak u znaku Lava, osetiće svi, a posebno vatreni i vazdušni znaci, već pomenuti Ovnovi, Blizanci, Lavovi, Vage, Strelci i Vodolije. Na primer, ako vam je ascendent, osa četvrte, sedme ili desete astrološke kuće u znaku Lava, narednih godinu dana očekuje vas ulazak u brak, uvećanje porodice, profesionalna satisfakcija.


NOVO: Pogledajte i GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2016. GODINU


Jupiter nam donosi veru i optimizam, pozitivne mogućnosti, ali se ne smemo „ušuškati“ u lakoću kojom zna da nas obasipa. Do veće sreće će dolaziti kada Jupiter napravi trigon sa Uranom u Ovnu, kada će se ostvarivati iznenada, neočekivano, kroz neke jedinstvene prilike za pozitivne promene. Dolaziće do nagle sreće ili iznenadnog podviga, a napredak očekujte od septembra 2014. godine i ponovo, od juna 2015. godine. Jupiter će uzdići one koji imaju neki talenat, kvalitet, koji nose u sebi nešto što je veliko, a što uzdiže i donosi mogućnost za sticanje većeg uvažavanja i priznavanja. Ne treba zaboravti ni da loši aspekti ove planete uvećavaju egocentrizam, lenjost, snobizam, a donose i opasnost od prevara, posebno finansijskih.
U opštem smislu - koliko smo pod Jupiterom u Raku (voda) imali problema sa poplavama, toliko sa ovom planetom u Lavu treba obratiti pažnju na moguće požare.

Ako bi trebalo napraviti neki kroki rezime, mogli bismo reći kako bi tranzit Jupitera u znaku Lava najviše srećnih okolnosti trebao da donese samim Lavovima. Devici dolazi period razočaranja i nesigurnosti, Vagama više prijatelja, Škorpiji više poslovnog uspeha, Strelcu više putovanja u inostranstvo, Jarcu više zaduženja, Vodolije se mogu odlučiti na brak ili vanbračnu vezu, Ribe će imati više posla, Ovnovi će se zaljubiti, Bikovi će razmišljati o sređivanju doma, Blizanci će kupiti auto,mobilni telefon ili upisati na kakav kurs, a Rakovi će srediti svoju finansijsku situaciju. No, ovo je samo generalni pregled, za detalje će biti više prilika i povoda.<

Jupiter kreće u retrogradni hod krajem 2014. godine, preczinije 8. decembra pa će ubrzo doneti i dva pozitivna aspekta bez obzira na kretanje - srećan položaj tranzitnog Sunca i Jupitera u trigonu će nam na pravi način dati osećaj slobode, optimizma, vere, i Jupiter će nam vratiti lekcijom deo koji trebamo popraviti, iskoristiti, dok će tranzitni Merkur napraviti trigon sa Jupiterom u Lavu, što može biti poztivnbo za učenje, karijeru, pisanje, putovanja, bitne razgovore.

Podsećamo, prethodni put je Jupiter bio u Lavu od 1.avgusta 2002. do 27.avgusta 2003, pa se ne bi trebali izmnanadi ni ako dodje do izvesne podudarnosti tog perioda sa nekim događajima narednih godinu dana.

U horoskopu koji je pred vama, najpre možete pročitati (u prvom pasusu za svaki zodijački znak) astro prognozu za vreme boravka Jupitera u Lavu, odnosno do jula/srpnja 2015. godine, a zatim, u drugom pasusu, generalnu prognozu za 2015. godinu, kao i astro prognoze za poslovni i ljubavni život.




Ovan

Teško je zamisliti da bi nečiji život mogao biti još užurbaniji i zaposleniji u 2015. godini. To je zaista težak zadatak, ali vatreni Ovan je sasvim druga priča. Ovnovima 2015. obećava godinu uzbuđenja i, što je jednako važno, neće morati uložiti ogroman napor kako bi postali uspešni. Jednostavno se osećate srećnim. Kome bi trebali zahvaliti na tome? Zahvalnost dugujete svom zaštitniku Jupiteru. U prvoj polovini 2015. godine Jupiter ima pozitivan uticaj koji će vam omogućiti punu iskorišćenost vašeg potencijala! Sva vrata će vam se otvoriti i sve želje će vam se ostvariti. Igrajte velikim ulozima. U prvoj polovini 2015. godine sreća je na vašoj strani! Nema sumnje u to! Za to vreme ćete biti motivisani postići svoje ciljeve i osvojiti visine o kojima niste ni sanjali. I imajte na umu da će sve raditi za vas! Požar koji će Jupiter započeti u Ovnu biće nemoguće ugasiti. Pasivnost je jednostavno nemoguća u ovom trenutku. Potreba za promenama će ložiti vatru unutar Ovna koja će ga s punim poverenjem voditi prema boljoj budućnosti. Žudjet ćete za promenama i, kao i obično, želite sve i sada. Da! Sve, svuda i uvek! S dolaskom prolećnih dana, u potpunosti će vas preuzeti ta opojna euforija! Ova nevidljiva sila zahteva, moli i tera Ovnove tamo gde se do sada nisu usudili ići, primorava ih da iskuse ono što još nisu doživeli i rade stvari zbog kojih će kasnije zažaliti, ali ipak odlučite živeti u trenutku uživajući u životu kao nikada do sada! Nemojte slušati one koji veruju kako je to nemoguće. Moguće je! Uskoro ćete se u to i sami uveriti.

Umesto rada, u prvoj polovini 2015. Ovnovi trebaju odmarati, obnavljati energiju, prikupljati nove ideje i raditi planove za budućnost. Učinite ih ambiciozno i dovoljno hrabri da svakome oduzmu dah. Sva putovanja u inostranstvo ili kratki izleti tokom vikenda će vam činiti samo dobro. Te lagane aktivnosti će vam konačno omogućiti da vidite ono što vam je toliko dugo izmicalo. Osetićete ravnotežu u sebi za kojom ste tako dugo tragali. To će vas inspirisati, oduševiti vas, dati vam nove mogućnosti i prilike kako bi doživeli nove stvari bez potrebe da ikada gledate unazad.

Možete samo žaliti zbog činjenice što Jupiterova energija ne može trajati večno. Bilo bi jednostavno divno osećati se tako u svakom trenutku, paliti baklje i dopustiti da vaš neobuzdani plamen osvjetljava one ravnodušne duše koje vas okružuju. Kako bilo, u nekom trenutku dolazi vreme za trežnjenje i otvaranje očiju, a to je kada shvatite posledice prošlih dela. Povucite se tiho, bez ostavljanja tragova iza sebe: nema telefonskih brojeva, nema kontakt podataka. Sada ne možete ni zamisliti koliko projekata možete pokrenuti početkom 2015. godine zaboravljajući na činjenicu da se ti projekti trebaju pratiti, nadzirati i dovesti do logičnog završetka. Pa, ko se normalan zamara sa takvim sitnicama !? Nažalost, nećete moći opovrgnuti sve što se dogodilo na početku 2015. godine. Svi poduhvati iz prve polovine 2015. godine će morati biti ostvareni tokom druge polovine, čak i ako vaš entuzijazam malo splasne. Doći ćete do zaključka kako rezultati neće doći samo zbog vaše odlučnosti. Za njih morate i raditi.

Leto 2015. je presudno za vaš horoskopski znak jer ono što ćete raditi nema apsolutno ništa zajedničko sa uobičajenom rutinom. Uživaćete u svojim aktivnostima tokom godine. A najvažnije od svega je da ćete rezultate videti odmah nakon prelaska na novi projekat. Samo treba započeti, a stvari će se odvijati same od sebe. Korisni ljudi, dobre veze i novac će kao čarolijom sami naći put do vas.

Ovnovi rođen između 21. ožujka i 26 mart će pokazati iznenađujuću moć fokusiranja i odlučnost u 2015. godini. Požar koji je započeo Jupiter održavaće Saturn. Shvatićete da je mnogo toga u vašem životu postalo jasnije, lako protumačeno i shvatljivo. Imaćete jasnu sliku o tome šta stvarno želite i znaćete kako to dobiti. Okolina će primetiti promenu u vama. Postaćete ozbiljniji i racionalniji. To su kvalitete koje će vam pomoći da izbegnete bilo kakve greške jer će vaše poteze učiniti kristalno jasno i lako provodljive. Začudo, ovi Ovnovi će razviti plan akcije kojeg će se držati. A to će biti upravo ono što će u velikoj meri odrediti vaš uspeh. Zaboravite na strahove i sledite svoje snove, bez obzira koliko bili smeli!

Ovnovi rođeni između 2. travnja i 10 april će morati uvesti mnoge promene u svoj život. Da budemo precizniji, izgleda kao da će Ovnovi rođeni u ovom periodu osetiti najveći deo promena. Mnogo toga će se u vašim životima okrenuti naglavačke. Samo nemojte biti zabrinuti oko ovakvih prognoza. U stvarnosti, stvari nisu tako strašne kao što zvuči. Mnoge promene su jednostavno neophodne za vas jer bez njih bi neko vreme stajali na mestu i svaka promena bi bila potpuno beskorisna. U tom slučaju, ne bismo mogli govoriti o povoljnim rezultatima.

Tokom 2015. vaš um će proći kroz svojevrsnu podsvesnu revoluciju. Osećaćete kako se menja apsolutno sve oko vas. Nećete oklevati ni sekunde bez obzira na to što promene mogu doneti. Dobro za vas! Zašto se držati onoga što je davno izgubilo važnost. Bolje je sve to spaliti na vatri uspomena i nada koje nisu uspele, i osloboditi prostor za sve novo što kreće prema vama. Nemojte se bojati promena i eksperimenata. Šta su vaši planovi ambiciozniji, to bolje.

U 2015. godini dve planete koji nemaju mesta za kompromise, Uran i Pluton, biće dominantni u vašem horoskopu u nadi da će vas prosvetliti. Ti planeti žele da počnete ispočetka i ostavite iza sebe sve što stoji na putu novog načina života, stvaranja i napredovanja. Otvorite se i duboko dišite! To je sloboda! Shvatite nadolazeće promene svojim umom i osetite ih svojim srcem. Poenta je u tome da je dobra sreća na vašoj strani. Omogućite nadolazećim promenama da vam pokažu put. "Sloboda" nije prazna reč u vašem horoskopu, ona je simbol ostavljanja prošlosti iza sebe. To važi za sve Ovnove, ali je najvažnije za Ovnove rođene u ovom periodu!




Bik

Oduvek su ljudi hteli shvatiti smisao života! Neki su se nadali da će odgovore dobiti kroz religije, neki su ih tražili u ljubavi ili kreativnom izražavanju. Ali, odgovor će uvek biti van našeg domašaja. Uprkos svim naporima, ovaj pojam je previše nestabilan da bi se definisao granicama ljudskog morala. Čak i kada neko pomisli kako je napokon sve otkrio, već sledećeg momenta shvata koliko su bezvredni njegovi pokušaji da shvati ono van naših kognitivnih sposobnosti. Među svim ostalim znakovima, Bik će biti taj koji će tražiti smisao života.

Bikovi će u 2015. godini pokušati shvatiti sebe, svet i svoje mesto pod Suncem. Ove godine će se mnogo toga događati u vašem životu što neće imati nikakvu direktnu važnost za ono što smo upravo govorili, ali ćete se uvek rado vraćati ovoj temi u svemu što radite, planirate ili zamišljate tokom godine. Celu 2015. godinu Bikovi će biti u potrazi, tražeći, gubeći i stvarajući kako bi otkrili jednu pravu česticu, skriveno značenje, svoj sveti gral koji može njihov život transformisati u nešto drugo, nešto još uvek van njihovog shvatanja! Mislite li da ćete biti u mogućnosti to učiniti? Hoće li vam biti dopušteno ovaj put čuti nebesa? Zaista, zašto to mora biti tako komplikovano?

Mora se reći kako su stvari od većeg značaja uvek interesantne uzvišenom Biku, ali život ide dalje i ako je, kako kažu, vrag u detaljima, trebamo gledati druge aspekte u 2015. godini. Takođe treba napomenuti da će, osim večne potrage koja je urođena vašem znaku, 2015. godina dati različite rezultate u različitim sferama života.

U prvoj polovini 2015. Primetićete kako su sporost i odmeren ritam života toliko prijatni da ćete biti spremni zauvek ostati ovako. Ako je moguće, svakako iskoristite priliku i dobro se odmorite. Otiđite van mesta stanovanja. Ne samo da ćete razbistriti glavu, već ćete izbeći neke konfliktne situacije koje bi mogle nastati kod kuće. Osim toga, uskoro nećete imati priliku za odmor. Događaji iz prvih prolećnih meseci će zahtevati vašu direktnu uključenost i situacija će biti toliko intenzivna da će vam lenjost biti poslednja stvar na pameti.

Mnogi Bikovi će u toku 2015. rešiti svoje nestabilno stambeno pitanje. Oni koji nemaju svoj dom imaće priliku kupiti ga. Ako već jeste sretni vlasnik imovine, osećaćete potrebu popraviti stvari. Možda ćete razmišljati o kupovini veće kuće ili ćete započeti ambiciozno renoviranje. Želite svoj dom učiniti još lepšim i lepšim. Imajte na umu da ne treba čuvati stare stvari, zastareli nameštaj i sve ostalo što ne koristite. Imaćete priliku kupiti nove stvari stoga napravite mesta za njih izbacivanjem svega što je staro i beskorisno.

U leto 2015., kada se Saturn prebaci u Škorpiona, vaš entuzijazam može malo splasnuti. To neće dugo trajati. Ako se tokom letnjih meseci stari problemi ponovo pojave, to će samo značiti kako morate dovršiti nedovršeni posao. Ako odlučite ostaviti sve onako kako je, za nekoliko godina će vam ti isti problemi zadavati glavobolje. Tokom leta uradite najbolje što možete kako bi rešili sve što vas sputava. Čak i ako je to nešto drago vašem srcu, neki stari odnos, malo dugovanje prijatelju ili tajna koju ste obećali čuvati. Drugim rečima, ako u vašem životu postoji nešto zbog čega osećate nelagodnost ili vam ne da napred, oslobodite se toga. To će sigurno biti teško, i psihički i fizički. A što ste očekivali? Deleći svoje probleme sa vama, drugi čine svoj život jednostavnijim. Čim ste doneli konačnu odluku da ste dovoljno nosili nečiji teret, odmah ćete se osećati kako vam je teško breme odgovornosti uklonjeno s ramena i možete lakše disati.

Tokom ostalih meseci Bikovi će rešavati pitanja vezana uz finansije, hipoteke i kredite. Možda se nađete u situaciji da si niste u mogućnosti da priušte nešto što želite. Biće vam problematično posuditi novac jer kako bi dobili kredit treba uložiti znatne napore, podneti sve vrste papirologije i psihički biti spremni dugo otplaćivati dug.

Ako ne planirate kupovinu na kredit, onda ste zaista srećni! U tom slučaju, kraj 2015. će biti oslobođen histerije i značajnih previranja.

Bikovi rođen između 26. aprila i 30. aprila će primetiti povećan interes za kreativne aktivnosti. Ako na ovaj ili onaj način imate veze s područjem umetnosti i kreativnosti, tokom 2015. ćete stvoriti svoje glavno remek delo. Bikovi koji nikada nisu imali kreativnu stranu mogu odjednom pokazati interes za muziku, fotografiju, umetnost i stare zanate. Osećaćete potrebu sopstvenim rukama stvoriti nešto jedinstveno. Možda ćete biti puni kreativnog potencijala dostojnog muzičara, umetnika ili dizajnera, i imate priliku iskoristiti ga u potpunosti.

Bikovi rođeni u periodu maj 4-12 će primetiti pojačan interes za druge ljude. Neki od vas će imati prekrasnu priliku za brak. A oni u braku će primetiti povećani interes za supružnika.

Bikove rođene 3-6 maj očekuje pregršt različitih događanja. To samo pokazuje kako će drastične promene protresti njihovu okolini. Dobit će jedinstvenu priliku uvesti jednako jedinstvene pozitivne promene u svoj život. Ove godine možda shvatite kako više niste zadovoljni životom kakvim ste živeli do sada. Ovaj trenutak može se smatrati tačkom bez povratka. Sve što se dešava nakon toga biće nepovratno. Ako ne osećate potrebu za promenama, život bi ih mogao provesti umesto vas. Život vas može prisiliti na promene! Do promena će doći hteli vi to ili ne. Teško ćete se prilagoditi promenama koje niste pokrenuli. Pokušaću ćete se uhvati za prošlost koja je zauvek izgubljena.




Blizanci

2015. godina se kod vas može podeliti u dva jednaka dela. Prva polovina je burna i energična, a druga je mirna i opuštena. Uprkos različitoj prirodi ova dva perioda, sasvim je moguće da je upravo to razlog zašto će 2015. biti za vas tako dobra u duhovnom i fizičkom smislu.

Prva polovina godine će se činiti suludom, čak i za vas, ali će biti puna uzbuđenja i pozitivnih promena. Tada je Jupiter još uvek u Lavu. Bićete sve više zainteresovani za promenu lokacije. Iznenada ćete osećati kako potpuno pokazujete sve svoje podvojene kvaliteta: agilnost, komunikativnost i visok nivo energije. U ovom trenutku, imaćete priliku da idem na putovanje o kakvom nikada pre niste ni sanjali. Ako ste mladi, u tom periodu ćete se vrlo verovatno dovesti u nevolje koje će vam zauvek obeležiti ugled. Dakako, nije tajna kako su Blizanci navikli ići protiv vetra. Pitanje je samo da li je prolazna slabost vredna dugotrajne muke? Pa, mladi predstavnici ovog znaka moraju se suočiti sa ovom dilemom i sami doći do zaključka.

U prvoj polovini će rešavati problem sopstvenog prevoznog sredstva. To će uglavnom uticati na one koji iz ovog ili onog razloga nisu bili u mogućnosti da ispuni svoju potrebu za dalekim putovanjima i novim znamenitostima. Barem će vaša porodica biti srećna kada shvati kako se umesto putovanja na ivicu sveta odlučite putovati na kraće udaljenosti u sopstvenom automobilu. Blizanci koji sanjaju o sopstvenom automobilu konačno će si ga ove godine moći da priušte. Ovaj put ćete imati i novac i želju da to uradite. Ljubitelji automobila će hteti zameniti svoje staro vozilo na nešto novo. Uostalom, izleti trebaju biti prijatni! Do avgusta 2015. ćete imati prekrasnu priliku za kupovinu novog limenog ljubimca.

U drugoj polovini 2015., kada Blizancima dosadi uzbuđenje putovanja, odjednom će se poželeti da uživaju u tišini i ugodnoj atmosferi kod kuće. Treba dodati kako niko ne očekuje takav sled događaja! Pomak prema porodičnim vrednostima i udobnosti sopstvenog doma nimalo ne liči na vas, pogotovo nakon eksplozivnog početka godine. Ipak, mnogi će vas ljudi, sa velikim oprezom, dočekati raširenih ruku. Tokom ovog perioda Blizanci će značajno poboljšati odnose sa svojim društvenim krugom, supružnikom, roditeljima, braćom i sestrama.

Ugodna i opuštena atmosfera druge polovine godine neguje porodične vrednosti i uživanje u krugu najbližih. Mnogi Blizanci, koji još nemaju vlastiti dom, poželeće saviti svoje gnezdo i počet će istraživati različite opcije. Oni koji već poseduju dom želeće ga poboljšati, renovirati, kupiti nove uređaje ili osvežiti enterijer. Svaki će Blizanac na svoj način realizovati svoje ideje i snove. U drugoj polovini 2015. godine možete očekivati povećanje porodice.

Ako ste rođeni između 27. i 30 maj vaša će sudbina biti nepredvidiva zato što na vas utiče misteriozni planet Neptun. Tokom 2015. ćete biti skloni promenljivim raspoloženjima, sanjarenju i samoposmatranju. Društveni krug će vam se značajno promeniti. Nećete samo upoznati nove ljude. Neki od njih će biti toliko uticajni da vaš život može drastično promeniti smer.

Blizanci rođeni između 3. i 10 jun će osećati uranovim energiju. Promene koje će u vašem životu inicirati ovaj planet će biti presudne i neočekivane, ali iznad svega povoljne. Nemojte se bojati novih početaka. U 2015. se čak i najhrabriji snovi mogu ostvariti. Krug prijatelja i poznanika će se promeniti. Istovremeno, druga grupa Blizanaca rođena između 3. i 10 jun će naći dovoljno hrabrosti kako bi pokrenula sopstveni posao. To će biti pravi korak koji će vam pomoći da iz temelja promeniti svoju finansijsku situaciju na bolje.

Blizanci rođeni juni 04-11 donosiće važne odluke vezane uz bračne odnose. Ako još niste formalizirao vezu s partnerom, velika je verovatnoća da ćete to učiniti u drugoj polovini 2015. godine. Oni u braku će u prvoj polovini godine razmišljati o njegovom kraju. No, bez obzira na kojoj se strani nalazite, nemojte u 2015. pokretati nikakve sudske procese jer je verovatnoća od gubitka prevelika.

Ostatak Blizanaca će se morati uhvatiti u koštac sa problemima vezanim za saradnju i odnose sa suprotnim polom.

Blizancima preduzetnicima 2015. godina biti prilično teška. Moraće sami razmotriti koncept poslovnog razvoja. Osim promena u odnosima, Blizanci će morati da reši pitanja vezana uz samospoznaju i probleme na poslu.




Rak

Za vas će 2015. godina biti neverovatna i bajkovita. Čekaju vas promene o kojima drugi mogu samo sanjati! Ali, samo ako ste spremni odgovoriti na pitanje zašto strah ledi vaše srce. Čega se bojite? Ima li išta vrednije od toplog zagrljaja voljene osobe? Šta ste spremni učiniti kako bi ovu nevidljivu vezu održali netaknutom? Jeste li učinili sve što je u vašoj moći kako bi sprečili loše stvari? Jeste li iskreni prema sebi? Jeste li sigurni kako ne obmanjujete svoj ego i ljude oko sebe?

2015. će Rakovima postaviti mnoga teška pitanja na koja, zbog nekih razloga, nisu bili u mogućnosti da odgovori u prethodnim godinama. Dakle, 2015. se može opisati kao istinski presudna godina u vašem životu. Ili ćete se nastaviti pretvarati, ili ćete konačno razbiti začarani krug i sami sebi iskreno odgovoriti na nezgodna pitanja. U 2015. godini imate priliku osloboditi se dogmi i spoljnih uticaja. Život vam daje priliku, a sloboda je na dohvat ruke! Svaki napor koji uložite u tom smeru će se višestruko isplatiti.

Društveni život će lagano teći osim ako ne računamo vaše sumnje u ličnu važnost. Čeka vas realizacija planova, finansijska stabilnost i napredak u karijeri. S obzirom da su Rakovi pre svega porodični ljudi, odnosi s bližnjima će ostati prioritet. Nemojte potratiti mogućnosti koje vam život pruža! Ne treba usredsrediti sve svoje napore i pažnju na rešavanje unutrašnjih problema.

Tokom prve polovine godine imaćete dobru priliku postaviti solidne finansijske temelje koji će trajati narednih deset godina, pod uslovom da uložite barem neki napor u poboljšanje tog aspekta života. Iskoristite prilike koje vam život nosi! Nema potrebe za traženjem novih načina za generisanje prihoda. Sve će biti lako i ići će svojim tokom kao da nikada niste ni učestvovali u tom procesu. Oni koji žele dobiti novi posao apsolutno trebaju pokušati pronaći dobro plaćeno mesto. Oni koji se žele popeti na karijernoj lestvici trebaju pokazati svoju strast i spremnost na osvajanje novih visina.

Počev od druge polovine 2015. godine, pitanja vezana uz rad i materijalne vrednosti će pasti u drugi plan, a možda čak osetite žaljenje za izgubljenim prilika. Ali, ne možete uhvatiti voz koji je odavno otišao. Imajte to na umu i uradite najbolje što možete kako bi bili sigurni da u budućnosti neće biti žaljenja za propuštenim prilikama. Od avgusta 2015. mnogi Rakovi će dug za izletima i putovanjima. Želećete posetiti rođake koji žive u drugom gradu i koje niste videli neko vreme. U vama će se probuditi žar za putovanjima kada nova mesta i promena okoline ostave pozitivne utiske i emocije.

Ako sanjate o kupovini vozila ili dobijanju vozačke dozvole, u drugoj polovini ćete to lako ostvariti. Svakako želite udobno i prostrano vozilo. Ako uradite sve kako treba iu prvoj polovini 2015. osigurate razumne prihode, možete sigurno računati na kupovinu željenog automobila.

Rakovi rođeni između 27. juna i 1. jula mogu očekivati povećan interes za kreativnost. Možda ćete upisati kurs dizajna ili ćete početi proučavati psihologiju. Privući će vas sve što je jedinstveno. Snovi koje ćete sanjati tokom 2015. će se pokazati prorocanska. Intuicija će ojačati, a vi ćete povući prave poteze kada napokon počnete slušati svoj unutrašnji glas.

Rođeni 04-11 juli će biti pod snažnim uticajem Plutona i Urana. Trebalo bi obratiti posebnu pažnju na lični i društveni život. Rakovi iz ove grupe će najverovatnije morati doneti važnu i tešku odluku koja će iz temelja promeniti tok njihovog života. Uran i Pluton će ispitivati vašu snagu i fleksibilnost, au isto vreme će iz vašeg života ukloniti sve što je staro, beskorisno i zastarelo. Nemojte se pokušati odupreti nadolazećim promenama jer će to biti kontraproduktivno. Bolje neka sve započne iznova. Verujte kako vas sreća čeka iza sledećeg ugla. Oslobodite se svega što sprečava dolazak do tog ugla.

Zvezde ne obećavaju nikakve globalne promene za vas ostale, ali pružaju mogućnosti za realizaciju planova, ideja i projekata. Nadajmo se da će Rakovi povući pravi potez kada je reč o njihovim planovima i ciljevima i, što je još važnije, biti u stanju da pronađe pravi put prema boljoj budućnosti.




Lav

U 2015. se Lavovi mogu smatrati pravim sretnicima! Sve o čemu ste samo sanjali može se ostvariti i biti još bolje nego što ste mislili. Jupiter, planetu velikih dostignuća i mogućnosti, ostaje u vašem znaku do avgusta. I drugi planeti će se pridružiti sa brojnim iznenađujućim mogućnostima. Uostalom, od svih ljudi na zemlji i među svim zvezdama na nebu teško da postoji plemenitiji horoskopski znak od Lava. Samo vi možete učiniti plemenitu gestu s takvom veličinom i ne uzeti vlastite interese u obzir. Kao i uvek, iu 2015. ništa nećete dobiti bez borbe, ali ono što osvojite u iskrenoj borbi biće posebno vredno jer ćete to dobiti po svojim uslovima!

U prvoj polovini godine ćete primetiti kako ste postali manje rezervisani, hrabriji i odlučniji, spremni za borbu sa svim nevoljama koje vam život može doneti. U nekom trenutku možete primetiti kako ste češće u centru pažnje, idete na više formalnih događaja i posećujete zabavnija mesta. Želeli biste sjajiti kao najsjajnija zvezda koju niko ne može nadmašiti. Bez obzira na način na koji se manifestuje, vaša popularnost će brzo rasti. Tako brzo da ćete se sledeće jutro probuditi u svom krevetu, osećajući se kao nova osobu, kao da ste ponovo rođeni.

Oni koji su do sada živeli u senci, skromno i asketski, iznenada će se osećati uzvišeni. Možemo reći da su Lavovi u 2015. dvije potpuno različite osobe. Ljudi oko vas će primetiti promene. Postaćete dobronamerni i velikodušni. Ove novootkrivene odlike će vam obezbediti ugled i autoritet. Na početku 2015. mnogi od vas će se odlučiti za drastične promene izgleda.

Treba spomenuti kako Lavovi koji se bave kreativnim zanimanjima imaju priliku biti prepoznati po tome što rade i postati poznati. Mogu tako da zaglavi pod uticajem popularnosti da će učiniti nešto neprimereno ili će postati jako samouvereni. Trebalo bi imati na umu kako je skromnost vrlina i uvek postoji opasnost da sve izgubi.

U drugoj polovini 2015., kada Jupiter uđe u znak Device, Lavovi će se više baviti materijalnom dobrobiti i finansijskom stabilnošću. Možete očekivati rad na zanimljivom projektu, uzbudljiv i dobro plaćen posao.

Posebnu pažnju treba posvetiti letnjim mesecima kada Saturn ima negativan uticaj na vaše porodične odnose. Pre svega treba biti uz svoje članove porodice, pokazati inicijativu, komunicirati sa njima, te im pomoći u rešavanju njihovih problema. Čak i ako poriču postojanje problematičnih situacija, i dalje očajnički trebaju vašu podršku. Tokom letnjeg perioda pokušajte provoditi više vremena sa svojom porodicom. Porodični odmor će pomoći očuvati mir i harmoniju u vašem domu.

Ako od juna do avgusta razmišljate o adaptaciji stambenog prostora, trebali biste to odmah učiniti. Ideje o uređenju prostora se mogu toliko drastično razlikovati da neslaganje može izazvati ozbiljne probleme sa partnerom. Tokom tog vremena prodaja ili kupovina nekretnine nije preporučljiva. Trebalo bi to odložiti do jeseni kada ćete imati više mogućnosti za realizaciju svoje ideje.

Rođeni između 4. i 11. avgusta mogu u potpunosti računati na bezuslovnu podršku zvezda. Lavovi iz ove grupe mogu u 2015. primetiti mnoge neobične promene koje će ubrzati rešavanje mnogih problema koji se povlače već neko vreme.

Osim Jupiterovog povoljnog uticaja na vaš horoskopski znak, u 2015. će Uran imati značajan uticaj, koji će pre svega podstaknuti poslovni uspeh. Kada su u pitanju Lavovi koji se bave politikom, kreativnim zanimanjima, umetnošću ili ostalim javnim aktivnostima, uticaj planeta će biti posebno uočljiv i polučit će zanimljiv rezultat. Mnogi Lavovi koji se bave navedenim zanimanjima će postati slavni. Smeši vam se uspeh na internetu i na TV-u, čak i ako nikada niste razmišljali o popularnosti. Oni koji traže popularnost trebaju posegnuti za najnekonvencionalnijim načinima kako bi postigli željeni cilj. Štaviše, Uran može značajno promeniti vaš društveni statusa. Možda ćete odlučiti promeniti svoj život - jednom za svagda. Prijatelji i porodica mogli biti šokirani takvim razvojem događaja, ali nemojte obraćati pažnju na njih. Sve što planirate će se svakako obistiniti. Uživaćete u blagostanju i novim mogućnostima.




Devica

Ima li nešto u vašem životu zbog čega izgubite živce kada je praktično sve savršeno? Nedostaje li vam nešto? Je li to novac? Novca nikada dosta, ali prihodi koje ostvarujete su sasvim pristojni. U čemu je onda problem? Na početku 2015. svako od vas može imati odgovor na ovo pitanje, ali sve u svemu glavni razlog će biti u nadolazećim promenama. 2015. godina se za Device može opisati kao godina iščekivanja i pripreme. Može se podeliti u 2 dela: prva polovina je vreme odmora i štednje energije, a druga polovina je period novih pokreta.

U prvoj polovini 2015. Device neće biti zainteresovane za društvo. Dat će prednost mirnoj atmosferi i spokoju. Bićete skloni osamljivanju i često ćete birati samoću. Ali, nećete se osećati napušteni i usamljeni. Naprotiv, uživaćete u svom mirnu. Primetićete kako sve manje i manje vremena provodite sa prijateljima, a većinu vremena sedite u fotelji sa omiljenom knjigom u rukama. Ovo će biti vreme kontemplacije, analiziranja prošlosti i grešaka. Drugim rečima, početkom 2015. će Device sanjati, kovati planove i nove ideje. Ali, ljudi oko vas i vi sami ćete primetiti kako projekti, planovi i ideje stagniraju, ne napreduju i nisu realizovani! Nemojte se iznenaditi ako vas u tom trenutku okolina pokuša da motiviše. Istina je kako nemate nikakve osnove za brige ili zabrinutost. To vam samo život daje priliku da još jednom proverite stvari kako bi izbegli eventualne greške.

U prvoj polovini 2015. imaćete više razumevanja za tuđe tuge. Sentimentalnost je delom karakteristična za vaš horoskopski znak, ali ova će osećajna strana utišati zdrav razum. Budite oprezni kada je pomaganje drugima u pitanju (posebno tokom proleća 2015.) jer lako možete biti prevareni. Vaša dobrota može vas učiniti žrtvom.

Prva polovina godine je idealna obnovu duše i tela. Kvalitetan odmor u ovom periodu će vam dobro doći. 2015. vam neće biti laka pa će vam u prvih nekoliko meseci zatrebati svi raspoloživi resursi.

U drugoj polovini godine, nakon što povratite snagu, počećete preduzimati aktivne korake kako bi s oduševljenjem realizovali već formulisane planove i ideje. Avgust 2015. će označiti početak aktivnog perioda kada se vaši uspesi primećuju, a popularnost vam raste. Na tom talasu uspeha imate sve što vam treba za predstavljanje ambicija i pokazivanje za što ste stvarno sposobni.

U drugoj polovini godine postoji velika verovatnoća za poseta inostranstvu. Sasvim je moguće da ćete ostvariti saradnju sa stranim partnerima koja može prerasti u veliki poslovni projekat kojim ćete započeti poslovanje u inostranstvu, a neki će tamo pronaći ljubav svog života. Nakon posete određenoj obrazovnoj ustanovi, možda poželite dobiti novu specijalizaciju ili se upisati na inostrano univerzitet. U svakom slučaju, iskoristite obrazovne mogućnosti jer će doneti pozitivne rezultate u budućnosti.

Device rođene od 29. avgusta do 2. septembru biti sentimentalne i osetljive, posebno u leto 2015. Primetićete kako ste postali blaži, imate više poverenja i često ste zamišljeni. Vaše promene raspoloženja mogu biti tako divlje i nepredvidljive da će bližnji početi sumnjati u vaš zdrav razum. Emocionalni ispadi će biti deo vašeg života cele godine. Postoji opasnost od iskorišćavanja i zato ne verujte strancima.

Device rođene između 6. i 8. septembru primetiti drastične promene koje se odvijaju u njihovim životima. Videćete mnoge stvari u drugačijem svetlu. Vaše vrednosti će se promeniti, ai vi sami i to iznutra i spolja. Očekujte pozitivne promene, prilike za novi početak i oslobađanje od tereta prošlosti. Možda se odlučite promeniti ne samo svoj posao, već i zanimanje.

Device rođene između 6. i 13 septembar osećaće uticaj planeta Chirona. Tokom godine obratite najveću pažnju partnerskim odnosima, u poslovnom i ličnom životu. Mogući su razvodi i nesporazumi. Ako ste još uvek sami, postoji verovatnoća da ćete se venčati. Budite posebno oprezni prilikom potpisivanja važnih dokumenata i ugovora. Ne preporučuje vam se upuštanje u pravne sporove. Nemojte se bojati napraviti korak prema vlastitoj sudbini, jer sve promene u 2015., izuzev ličnih odnosa, imaju dobar predznak. Žudite za drastičnim promenama.




Vaga
 

2015. je jednostavno stvorena za vas! Niste imali ovako uspešnu godinu već neko vreme, tako da se pouzdano može reći kako vas u 2015. godini čekaju mnoge pozitivne promene o kojima ste sanjali. Ali, pod jednim uslovom. Ako ste spremni za promenu, ako ste zreli i dovoljno jaki da se suočite s nadolazećim promenama. Uprkos dvojnost, Vage su vrlo jake osobe! Vaša jedina slabost su misli kojima se i koje vas mogu skrenuti sa pravog puta. Nekada je ono čega se najviše bojite upravo ono što vam treba!

U prvoj polovini godine Vage očekuju promene u njihovom okruženju. Postaćete društveniji i više zainteresovani za zbivanja oko sebe. Za to vreme će vaš društveni krug značajno rasti. Primetićete kako ste zainteresovani za apsolutno sve, a želite znati još više. U prvoj polovini godine možete sresti svoje buduće bliske prijatelje. Postoji verovatnoća da vas u istom periodu izda bliska osoba. No, uprkos negativnoj strani te situacije, ne bi trebali biti zabrinuti! To samo znači da vam je život oduzeo neželjene i beskorisne odnose, a bolji će zauzeti njihovo mesto.

Početak 2015. je vreme velikih promena. Biće to aktivno razdoblje koje će dovesti do porasta vaše popularnosti. Možda ćete s pravom očekivati rast prihoda i velike novčane prilike. Možete krenuti napred i početi sprovoditi svoje vlastite projekte ili sopstveni posao. Imaćete dovoljno energije i mogućnosti za to. Možda je glavni uslov za vaš potpuni uspeh u 2015. godini prirodan tok stvari i splet dobre sreće. U životu uvek tražimo stvari, pripremamo se za njih i dobijemo ih. Budite spremni jer će vas sreća pronaći!

Mnoge Vage će u 2015. promeniti mesto stanovanja. Imaćete na umu drugu kuću ili neki drugi grad. Vaša želja za promenom pejzaža će biti tako jaka, tako neodoljiva da ćete teško ostati na jednom mestu. 2015. godina je povoljna za kupovinu i prodaju prevoznih sredstava.

Vage trebaju obratiti posebnu pažnju na odnose sa rođacima. Možete osetiti dašak otuđenja od bližnjih. Možda ćete osećati kako vas ne razumeju ili vas ne žele podržati. Istina je kako je u određenoj meri to tačno. Ne uzimajte to toliko lično jer oni još uvek pokušavaju da prihvati promene kroz koje prolazite. Trebaju vremena kako bi se uverili da dobro napredujete.

U letnjim mesecima se fokusirate na finansijska pitanja. Uprkos dobrim prihodima, troškovi će u drugoj polovini godine rasti, a to može da signalizira finansijske poteškoće. Morate ograničiti potrošnju, posebno u periodu jun-sep, kako biste imali dovoljno sredstava za realizaciju svojih projekata i ostvarili svoje ciljeve.

Kada završi vreme aktivnih promena, Vage će biti umorne od odgovornosti koju su preuzele u prvoj polovini godine. Odvojite više vremena za odmor. Isplanirajte odmor na jesen i zimu, jer ćete brzo shvatiti koliko je mir važan za obnovu uma i tela.

Rođeni između 6. i 12 oktobar će biti pod uticajem Urana i Plutona. Čeka vas dosta teška godina koja će doneti mnoge promene u vašem životu. Bez sumnje, u 2015. godini će se sve Vage suočiti s promenama. Ali za razliku ostalih, Vage rođenje u ovom periodu će proći kroz drastične transformacije koje će njihov svet okrenuti naopačke. Promene nećete moći izbeći. U 2015. predobro više neće biti dovoljno dobro. Uprkos svemu, pokušajte ostati optimistični i prihvatite nadolazeće promene.

Ostale Vage će se prvenstveno suočiti sa svojim tajnim strahovima i neprijateljima. Budite pametniji i lukaviji. Ne žurite i delujte samo ako ste 100% sigurni u sebe. Zapamtite da je bolje izgubiti bitku, ali dobiti rat.




Škorpija

U 2015. će Škorpioni nastaviti svoj pobednički marš koji je počeo pre godinu dana. Pozitivne promene iz druge polovine godine će obezbediti povoljne podsticaje za događaje koji će se odviti sve do kraja 2015. godine. Pred vama je trenutak istine, trenutak vašeg ličnog trijumfa i priznanje. 2015. će vam dati istinski kraljevske darove i mogućnost postizanja ciljeva! Bilo bi glupo ignorisati darove sudbine. Uostalom, nije vam problem uraditi nešto što je nemoguće!

U prvoj polovini godine Škorpione čeka porast društvenih obaveza, popularnost i slava. To će se odraziti u mnogim sferama vašeg života, ali profesionalni aspekt i sve povezano sa poslovanjem i karijerom će posebno snažno uticati na vas. Postaćete ambiciozniji i želećete priznanje. Imajući to na umu, usredsredite se na svoju karijeru i profesionalni razvoj. Ali, neće svima poći za rukom privlačenje pažnju na uspeh. Možda ćete čak i biti skloni preteranoj samohvali. Budite oprezni jer neprimereno hvalisanje može umanjiti vaše talente i vrline.

Ipak, šanse za uspeh su vrlo velike za većinu Škorpiona jer će početkom godine mnogi od njih imati više samopouzdanja. Imate priliku da privuku pažnju i zaraditi poštovanje svojim profesionalnim dostignućima. U prvoj polovini 2015. ćete imati veliku priliku postati poznati i na kraju preuzeti dugo očekivanu poziciju.

Ako, uprkos povoljnim uslovima, još uvek osećate nervozu, imate poteškoće u komunikaciji i vaše ideje nisu prihvaćene, i dalje ne biste trebali očajavati. To je sve zbog Jupiterove besne energije u Škorpionu. S jedne strane će vam ovaj planet sreće pružiti mogućnosti. S druge strane, ono što vas hrani energijom u nekim slučajevima može poprimiti ružan oblik ako ne znate pustiti ono što nije za vas. Kako bi izdržali takav negativan efekat, preporučuje se usmeriti energiju prema profesionalnom razvoju i obrazovanju. Znanje koje usvojite dobro će vam doći kada krenete u osvajanje novih poslovnih visina i pređete na bolje radno mesto.

Treba napomenuti da će u prvoj polovini godine sva pitanja povezana sa potpisivanjem važnih dokumenata biti glatko odrađena. Možda će vaš novi položaj ili novi status podstaći drugačiji razvoj događaja. Kako god bilo, dobićete priliku da dokaže svoje tvrdnje. Tokom ovog perioda može doći do razgovora i potpisivanja ugovora koji bi mogli da vam otvoriti mnoga vrata na društvenom i poslovnom planu. Kao rezultat toga, u 2015. godini možete očekivati povećanje prihoda od profesionalnih delatnosti.

U drugoj polovini godine, Škorpioni trebaju obratiti posebnu pažnju na ideje, planove, projekte i sve što čekaju dugi niz godina. Imaćete priliku da vodi veliki projekat i pokrenuti sopstveni posao. Tokom tog perioda biće vrlo važno vaše učešće u prijateljstvima, društvenim pitanjima i događanjima. Imaćete aktivan društveni život, započet ćete nove odnose i proširiti društveni krug koji bi vam u budućnosti mogao dobro doći. U letnjim mesecima treba obratiti posebnu pažnju na imidž, samopoštovanje i ono što ljudi misle o vama. Uprkos pozitivnim promenama u životu, mnogi Škorpioni će biti skloni melanholiji, depresiji i razdražljivosti. Pokušajte da ne planirati ništa ozbiljno od juna do avgusta.

Do jeseni možete postati neformalni vođa, neko ko može nadahnuti ljude da slede svoje snove. Budite oprezni, pogotovo ako do sada niste imali priliku da utiču na misli i radnje drugih ljudi. Učinak dolaze zajedno sa odgovornostima. Nemojte se zanositi igrajući se Boga! Imajte na umu kako ste samo čovek i ne možete objasniti svaki detalj! Šta ako neko koga nadahnete učini neoprostivu grešku? Hoćete li to moći oprostiti sebi?

Škorpioni rođeni između 29 oktobar i novembar 1 će primetiti kako im jača estetska percepcija. U vama će se iznenada probudi gurman, poznavalac muzike i umetnosti. Češće ćete odlaziti u pozorište i na razne izložbe. Vaša intuicija će ojačati, pa ako želite, možete dobiti pristup nekom tajnom znanju.

Rođeni u periodu novembar 6-8 će poželeti drastično promeniti život. Promene koje ćete pokrenuti tokom godine imaće povoljan uticaj na vašu budućnost. Čak i ako se spolja neće ništa videti, doživećete mnoge nove emocije i želje koje će podstaći preduzimanje nekih koraka.

Ako ste rođeni u između 6. i 14. novembra primetićete kako će partnerski odnosi za vas biti od izuzetne važnosti. Ako još uvek niste u braku, u 2015. godini ćete osećati snažnu potrebu i želju za brakom. A ako još uvek niste nikoga pronašli, usmeriće ćete svu svoju energiju na potragu za partnerom. Oni koji su već u braku želeće više romantike, stabilnosti i poverenja. Učiniće sve kako bi ojačali svoje veze.




Strelac

2015. može biti puna iznenađenja. Ali, iznenađenja mogu biti potpuno drugačija od onoga što očekujete. Na početku 2015. ćete osetiti kako teret depresije i lošeg raspoloženja konačno nestaje, a vaš život ponovo postaje veseo. Period neuspeha i tromosti završava sa dolaskom 2015. Bez obzira na to koliko ćete se želeti opustiti ili podeliti teret odgovornosti sa nekim drugim, u 2015. ćete morati krčiti svoj put kroz život izgrađujući ga ciglu po ciglu kao da je čvrsta kuća . Vaša odlučnost, upornost, trud i zdrave ambicije će obezbediti uspeh. Da, dobro ste shvatili! Vreme kada ste se oslanjali na naporan rad ili sreću je iza vas. Morate preuzeti odgovornost za svoj život. Sve u vašem životu zavisi o vama i prilikama koje sami stvarate! U 2015. ćete morati napraviti planove i strogo se pridržavati zadatih rokova. Jedino tako ćete izbeći greške i postići rezultate.

U 2015. će mnoge od vas privlačiti daleka zemlje. Teško vam je ostati na jednom mestu jer vaša duša želi nova iskustva. Šta ekstremnija, to bolje. Naravno, neće svi imati priliku da zadovolji tu žudnju za putovanjima. Samo će neki od vas moći ostaviti sve iza sebe. Interakcija sa strancima, jedinstvenim mestima, pa čak i kratka poslovna putovanja u inostranstvo će vam dati talas energije. Ipak, imajte na umu da se, uprkos privremenoj odsutnosti, i dalje morate vratiti kući. Ako i uspete na kratko pobegnu od problema, doći će vreme kada ćete se s njima morati uhvatiti u koštac. Pauza koju vam zvezde daju ne služi odgađanju neizbežnog već kako bi poboljšali svoje sposobnosti i bili bolje pripremljeni za nove promene. Samo budala može potratiti ovu priliku! Mudar čovek će svakako iskoristiti pauzu i nova iskustvo stečena u inostranstvu. Štaviše, novi dojmovi su takođe dobar izvor svežih ideja. I u 2015. godini ih neće nedostajati. Da se ne utopite u obilju raspoloživih opcija moraćete iskoristiti svoju praktičnost i odbaciti nerealnost.

Prva polovina godine je povoljna za rešavanje pitanja povezanih sa obrazovanjem, poslediplomskim studijama i kursevima. Oni s diplomom u ruci mogu početi razmišljati o promeni fokusa i drugačijom nišom na tržištu rada. Ako još uvek niste završili formalno obrazovanje, shvatićete njegovu važnost, a želećete i proširiti svoje znanje. U drugoj polovini godine, kada ste puni energije, odlučnosti i samopouzdanja, trebali biste hrabro rešiti pitanje karijere. Povećavaju se mogućnosti za dobijanje menadžerske pozicije ili ćete jednostavno postati popularniji u svom društvenom krugu. Kraj godine će se pokazati posebno povoljan za one sa kreativnim zanimanjima jer će u to vreme javnost vrlo verovatno ceniti i prepoznati vaše talente.

Strelci rođeni 28 novembar-decembar 2 trebaju posebnu pažnju posvetiti svom zdravstvenom stanju. Vaše telo može reagovati na stresove iz prošlosti. Shvatite to ozbiljno i sledite lekarske uputstva. Izbegnite samolečenje.

Rođeni između 5 decembar i 11 decembar uvidjeti kako određeni događaji u 2015. menjaju njihovu tipičnu rutinu. To mogu biti neočekivane okolnosti, nove prilike, putovanja i novi prijatelji. Tokom godine ćete imati priliku drastično promeniti svoj život na bolje! Za razliku od drugih Strelaca, rođeni u ovom periodu će u 2015. godini biti skloni pomalo upitnim i gotovo ilegalnim aktivnostima. Možda ćete učestvovati u nekoj avanturi koja će iz temelja promeniti vaše mišljenje o sopstvenim sposobnostima. Samo će vreme pokazati da li je ova transformacija korisna ili možda učini više zla nego dobra. Takve avanture učiniće vas jačima, ali hoće li inače dobra osoba moći povratiti svoj ugled i sprati ljagu sa sebe? To ostaje veliko pitanje!

Strelci rođeni između 6. i 13 decembar će morati donositi odluke vezane uz ljubavne partnere i preuzeti odgovornost. Neki od vas će proći kroz razvod, drugi će se poželeti venčati. U svakom slučaju, treba izbegavati sudske sporove i imovinske sporove sa porodicom.

Postoji mala verovatnoća da ćete odlučiti kako vam je dosta istih starih stvari. Hoćete li biti dovoljno hrabri i pridružite se malobrojnima koji misle da je bolje da uživaju u trenutku slobode umesto da žive u stalnom strahu od gubitka toplog mesta pod suncem?




Jarac

Godina se može činiti siva, dosadna i bez radosti ako ne uložite ni najmanji napor kako bi se malo odmakli od posla. Mnogi od vas će osećati teret odgovornosti koji su sami sebi nametnuli te ga nose bez obzira na sve. To je kao da svet sa svom raznolikošću i čudima nikada nije postojao van vašeg vidokruga. Pokušaj rešavanja tuđih problema nije više dovoljan, niti ono što se dešava oko vas!

Beznađe i nesigurnost vas toliko ugnjetavaju i ne možete čak naći reči kojima biste to opisali. To je sve zbog toga što jednostavno nemate odgovor na glavno pitanje koje je vas muči: zašto ste ovde? Zašto ste osoba kakva jeste? Koja je svrha sve te muke? Koji je smisao vašeg života i što je njegova svrha? Duboko u sebi, na podsvesnom nivou, znate kako mora postojati sveobuhvatna moć koja ujedinjuje sva živa bića i spaja vas sa svetom, pa čak i sa bićima iz prošlosti. Možete videti kako je ova moć bezvremenska kao i svet. Može pretvoriti tamu u svetlo, naći istinu u laži i širiti život tamo gde je pre bila smrt! No, iz nekog neobičnog razloga ne možete učiniti najjednostavniju stvar. A to je priznati sebi da ste deo tog kruga života, da ste, kao i sve oko vas, deo većeg sveta.

Vaš planet zaštitnik Saturn će početkom 2015. preći u Strelca. Bićete izolovani i manje društveno aktivni. Može se čak reći da ćete doći do tačke kada će biti potrebna analiza proteklih godina, donošenje određenih zaključaka i stvaranje novih planova. To će zahtevati vreme i samoću. Tek tada ćete moći pronaći prave odgovore na pitanja jer svako pitanje mora dobiti dostojan odgovor!

Nije jasno na šta će Jarci trošiti najviše vremena: samoanalizu, shvatanje sebe, pronalaženje unutrašnjeg mira ili jednostavno na posao. Jedno je sigurno. U 2015. godini ćete sebi apsolutno morati dopustiti malo zabave, slobodnog vremena i dane kad ćete moći zaboraviti na svakodnevnu gužvu i dosadnu rutinu. Ove godine ćete biti toliko zauzeti rutinskim poslovima da ćete potpuno zaboraviti na sebe.

No, život ide dalje. Osim aktivne duše, u prvoj polovini godine ćete morati da reši finansijske probleme povezane sa kreditnim, isplatama ili dugovima. Nekonvencionalan pristup će garantovati uspeh. Ono što ćete verovatno morati učiniti je pronaći način za redovne prihode. U prvoj polovini godine možete doći do kredita. Odgovorno postupanje prema finansijama neće negativno uticati na vaš lični budžet. Nemojte gledati na svaki svoj novčić, udovoljite si!

U drugoj polovini 2015., kada se Jupiter preseli u znak Device, konačno će vam biti dosta svakodnevnih poslova. Žudjet ćete za novim iskustvima: putovanjima u inostranstvo, hodočašćima i putovanjima koje ćete sami organizovati. To će vam obezbediti puno pozitivnih dojmova. Neki od vas će se u drugoj polovini godine morati uhvatiti u koštac sa obrazovanjem. Osećaćete snažnu želju za novim informacijama. Pravi put za to su kursevi, postdiplomske studije ili doktorat. Nova znanja će vam obezbediti profesionalne napretke u budućnosti. Nemojte reći da niste dobili priliku.

Ako ste rođeni između 27. i 31. decembar primetićete kako vaš kreativni žar postaje sve izraženiji. Talenti koji su bili uspavani dugi niz godina iznenada će izbiti na površinu i to na najneobičnije načine. Nemojte obuzdavati ono što pokušava da izbije na površinu i traži realizaciju. Imajte na umu kako nikada nije kasno za početak. To će dodati više boja i uzbuđenja vašim monotonim danima i dati vam priliku da probudite svoj talent i ko zna, možda čak i postanete slavni.

Rođeni januar 03-09 će osećati uticaj Urana, planete reformi, inovacija i promena. Imajući na umu vaš karakter i nespremnost na promene možete bolno odgovoriti na sve promene koje će Uran doneti. Ako se nećete opirati novim stvarima koje vam dolaze u život, uvidećete da su to sve promene na bolje.

Jarci rođeni januar 04-11 imaju priliku uspešno organizovati svoj lični život. Ako ste sanjali o pronalasku partnera i pravoj porodičnoj sreći, nemojte propustiti priliku. Pokažite inicijativu! Jarci u braku će primetiti kako im odnos sa partnerom postaje topliji, intimniji i romantičniji.

Ostali Jarci će uživati u kovanju planova za budućnost i doživeti najlepše emocije u svakom smislu te reči.




Vodolija

2015. će se pokazati vrlo sadržajnom godinom za Vodolije. Imaćete priliku promeniti svoj život onako kako želite. Može se reći da će vam sudbina dati priliku da izgradite sopstvenu budućnost. Nemojte to ignorisati jer ćete sve moći učiniti tačno onako kako želite i treba. Ne biste ni želeli da bude drugačije. Možete biti zadovoljni budućnošću koja je stvorena teškim radom i stvarana vašim rukama. U 2015. godini Vodolije će se suočiti sa vrlo impresivnim promenama! Neke promene će se tražiti od vas, dok će druge doći kao iznenađenje. Neke promene će vas prepasti bacajući vas u ponor sumnje, a neke će vam dati nadu. Bez obzira na vaš stav prema promenama, mnoge će se dogoditi nezavisno o vašoj želji. Čak i ako u 2015. godini ne dobijete ono što ste tražili, zapamtite da se sve dešava za vaše dobro, jer je svaki dan promena!

U prvoj polovini godine partnerski odnosi će vam biti od velike važnosti. Ovo je divno vreme za uspostavljanje kontakata, početak saradnje i korisna poznanstva. Biće mnogo društvenih aktivnosti, u profesionalnim i ličnim aspektima. Ljudi će vam poklanjati više pažnje, a vaši talenti će biti zapaženi i priznati. Ako ste zaposleni u službi za korisnike i prodaji, steći ćete više kontakata, as time i više veza i mogućnosti. Ovo je divno vreme za ostvarivanje ideja i sprovođenje planova. Naći ćete one koji će vas razumeti, dati vam podršku i savetovati vas kako ideje pretvoriti u stvarnost. Niti jedan dan neće proći bez interakcije, kontakata i upoznavanja novih ljudi.

Početkom godine vas očekuje romantični događaj od velike važnosti. Sasvim je moguće da do sredine leta susretnete pravu ljubav sa kojom poželite brak. Postoji mogućnost razvijanja trenutnih odnosa. Možda ćete napokon čuti te slatke izjave ljubavi. Ako vaš partner još uvek okoline, u 2015. godini će konačno ukloniti neizvesnost. Ako ne napredujete čak i pod takvim povoljnim okolnostima, sačekajte august 2015. U letnjim mesecima društveni život neće biti tako aktivan, a kada je u pitanju ljubav, sama tranzicija može biti bolno nagla. Nedostatak društvenih kontakata će uticati na druge sfere vašeg života. Vodolije mogu primetiti odgađanje kada pokušaju rešiti probleme sa napredovanjem ili postizanjem ciljeva. Ako je to slučaj, negde dolazi do problema i stvari ne idu onako kako ste planirali. Još jednom preispitajte planove i namere. Verovatno ćete se morati odreći nečega za dobrobit cele slike. Samo izuzetno marljivi i odlučni Vodolije mogu dobiti unapređenje od juna do avgusta.

U drugoj polovini 2015. Vodolije će se fokusirati na pitanja povezana sa kreditima i finansijskom pomoći. Brinuće vas prihodi supružnika, klijenata i partnera, čak i više nego vaši prihodi. Možete računati na rast prihoda tokom ovog perioda, ali taj rast će biti podstaknut tuđom pomoći, a ne vašim sopstvenim naporima. Za to vreme možete osetiti žar, nove emocije i nova iskustva. Vrlo je verovatno da ćete obratiti posebnu pažnju na sve što je povezano sa dobicima, lutrijom i nagradama. Pre nego što povučete riskantne poteze, razmislite o prednostima i nedostacima. Možete se naći u finansijskim nevoljama, tuđim i sopstvenim. Uprkos visokim rizicima, 2015. će se pokazati kao srećna godina u takvim poslovima. Uspeh je zagarantovan kada ste potpuno svesni rizika koji može podstaći želju za rizičnim ulaganjima kroz direktno ulaganje u poslovne projekte i ulaganje u akcije. Tokom 2015. možda čak i dobijete ponudu za kupovinu akcija i udela.

Vodolije rođeni 02-8 februar će osećati uticaj glavnog planete Urana. Osim opšte tendencije prema pozitivnim promenama to znači period maksimalne naklonjenosti zvezda. Sve to će vam omogućiti provođenje hrabrih ideja i projekata u 2015. godini! Vaši snovi će postati stvarnost već ove godine. I ne brinite o nedostatku sredstava! Imaćete sve što vam je potrebno kada to najmanje očekujete.

Promene će se odraziti na fizičkom izgledu i životnim okolnostima. Možda ćete otići na izlet, pokrenuti sopstveni posao i preseliti se u drugi grad ili državu! U 2015. ćete pronaći hrabrost i učiniti ono što se već dugo ne usuđujete. Sve prepreke će vam se magično uklanjati s puta. Postoji samo još jedan savet: ostavite svoju prošlost iza sebe! Ovaj put će se stvari dogoditi brzinom svetlosti. Ako gledajte unazad, usporiće ćete i promene će biti bolne.

Ostatak Vodolije ne treba očekivati nikakve drastične promene u 2015. Takođe ćete imati priliku da ostvare svoje snove, a mnoge promene će se odviti nezavisno o vašim željama.




Ribe

U 2015. godini, unatoč vašoj tipičnoj introvertiranosti, proći ćete kroz promjene koje će vam otvoriti oči i drugačije ćete promotriti svijet oko sebe. Po prvi put u svom životu! Ribe će biti neobično usredotočene, tolerantne, željne završiti ono što su započele i orijentirane na postizanje rezultata. Učinit ćete sve kako biste dobili ono što želite. Poželjet ćete uvesti neke promjene na radnom mjestu, dobiti više ovlasti, više posla i više slobode. Može se čak reći da ćete se pretvoriti u radoholičara i karijerista koji je dugo vremena bio uspavan, a sada želi rad - što više to bolje. Nemojte si uskratiti to zadovoljstvo i radite ono što želite. Što ćete više raditi, veća je mogućnost da ćete ostvariti svoje ciljeve.

Sumnjate u to da Ribe mogu imati uspješnu karijeru, biti otvorene prema svijetu i prihvaćene u uglednim krugovima? Vrlo često zbog društvenog pritiska Ribe potiskuju svoje prirodne sposobnosti prilagođavanja normama. Cijeli se život skrivaju iza maske zaključane u podrum vječne tuge ne shvaćajući kako ih to polako ubija. U 2015. morate odbaciti okove ograničenja i ponovno se otvoriti! I umjesto da skrivate najbolje ideje kako ne bi ljutili ljude oko sebe, slušajte svoje srce i slijedite svoju intuiciju. Uspjeh se ne krije u slijeđenju tuđih pravila! Vrlo je lako poslušati druge, a teže je donijeti vlastite odluke. Ali, to je jedini pravi način. Ako želite stići na cilj, usredotočite se na sebe umjesto na pomaganje drugima da ostvare svoje snove.

U prvoj polovici godine ćete se usredotočiti na posao i karijeru. Lako ćete pronaći posao koji vam se sviđa. Možda je to posao o kojem ste sanjali dugo vremena. Posvetite više pozornosti odnosima s kolegama i cjelokupnoj atmosferi na poslu. Možda vam to neće biti lako, ali na ovaj ili onaj način kolege će vam pomoći pronaći posao iz snova. Ako ste zadovoljni vašim trenutnim radnim mjestom i uopće ne razmišljate o potrazi za novim poslom, u prvim mjesecima 2015. možete očekivati napredovanje. U vašem slučaju, napredovanje će donijeti mnogo više odgovornosti. Nove dužnosti ili novi posao će imati pozitivan utjecaj na vaše financije. Jedino se čuvajte pretjerivanja. Toliko ćete biti okupirani onime što radite da ćete možda u potpunosti zaboraviti na sebe i svoje zdravlje. Odmor je jednostavno nužnost, a i godit će vam odlazak negdje gdje ćete se moći odmoriti od napornog rasporeda i poboljšati svoje zdravlje.

U drugoj polovici godine vašu će pažnju privući partnerski odnosi. Iako će u jesen priroda neminovno gubiti svijetle ljetne boje, vama će cvjetati osobni odnosi, a zrak će ispuniti miris romantike, ljubavi i topline. Ribe koje su već u braku ili vezi će žudjeti za većom brigom i povećanom pažnjom partnera. Apsolutno možete očekivati da ćete to i dobiti! Ako nemate partnera, imat ćete prekrasnu priliku pronaći svoju drugu polovicu. Imat ćete dvije ili čak tri zanimljive opcije. Bez obzira na to koliko bi željeli odabrati lijep paket, budite mudri i procijenite partnerove kvalitete.

Ribe rođene od 20. do 24. veljače bit će pod vrlo izraženim utjecajem Saturna. Na mnoga pitanja nećete pronaći odgovor, nećete se uspjeti sporazumjeti s mnogim ljudima i imat ćete osjećaj da nailazite samo na prepreke. Nemojte žuriti ni odupirati se prirodnom tijeku stvari. Pustite da se sve slobodno odvija i do kraja 2015. godine postići ćete svoj cilj s minimalnim gubicima.

Na rođene između 25. veljače i 1. ožujka će u velikoj mjeri utjecati planet Neptun, vaš vladajući planet. Izoštrit će vam intuiciju, usaditi želju za napretkom i omogućiti vam poteze koje se prije ne biste usudili povući. To je to planet koji će vas pretvoriti u nekoga tko svim osjetilima uživa u životu.

Ribe koje slave rođendan između 5. i 8. ožujka će u 2015. proći kroz drastične promjene koje će im podijeliti život na "prije" i "poslije". Sve zastarjelo i nevažno će biti zaboravljeno. Tražit ćete novo, inspirativno i okrepljujuće.

Ako ste rođeni od 5. do 12. ožujka, moći ćete uspješno organizirati svoj osobni život. Samci će sve iznenaditi pronalaženjem druge polovice. Ako ste u dugoj vezi, promijenit ćete stavove o obitelji i braku. Donijet ćete odluku o braku ili ćete krenuti u potragu za boljim životom. Nemojte paničariti! Na kraju će čak i takve drastične promjene biti na bolje.


(Izvori: centar-zdravlja.net, covermagazin.hr, zenskikutak.rs)
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

46 коментара:

  1. Zašto nema komentara za znakove (bik,...) koji su rodjeni u prvoj nedelji, npr. od 21.-27. u tekućem mesecu?

    ОдговориИзбриши
  2. Bikovi rodjeni u prvoj nedelji perioda bi mogli tokom godine uvesti promene u ​​privatni život. Oženjeni Bikovi rođeni u ovom razdoblju će doživeti nove emocije u svojim odnosima, ali ne nuzno poztivne! Moguca preispitivanja veze i njene svsishodnosti...
    Tokom proleca Bikovi mogu računati na nove romantične odnose koji će ih zapljusnuti talasom prekrasnih emocija.
    Od 15. juna do 18. septembra oženjeni Bikovi trebaju biti posebno pažljiv prema svojim partnerima. U odnosima može doći do malog zahlađenja. Ali, to ne znači da će doći do odvajanja. To samo znači kako trebaju rešiti probleme koje nisu potpuno rešili u prošlosti. Možda će morati napraviti određene kompromise i pristati na neke ustupke, čak i ako im ne idu u prilog. No, zajednicki život se sastoji od kompromisa i ustupaka. Bez toga saživot nije moguć.
    U razdoblju od 26. septembra do 12. novembra, Bikovi će imati priliku pronaći novu ljubav i oformiti nove odnose. Privlačice ih osobe koje imaju potencijal postati njihovi bračni partneri. Budite aktivni tokom ovog perioda ako želite ispunjen licni život...

    ОдговориИзбриши
  3. Pozdrav! Mozete li napisati sta je sa strelcevima rodjenim posle 13. decembra...na primer, sa onima rodjenim 18.decembra? :)

    ОдговориИзбриши
  4. Prakticno, za Bikove agonija se nastavlja. Vec je vise od 2 godine da imaju problem sa 7.kucom i odnosima , vezama i traze smisao da bi znali kuda dalje. Osecam se umorno da i u 2015 prolazim kroz slicne blokade koji ce u ovoj 2015 biti jos gore zbog financijske blokade koja preti ako sam dobro shavtila u 2015. I tako od ocekivanja da sa odlaskom Saturna iz opozicije u Skorpionu konacno pocenem disatipredjos u razocarenje pred prognozama za 2015. :-((

    ОдговориИзбриши
  5. Pozdrav! Nije napisano ništa ni za ribe rođene nakon 12. Marta.

    ОдговориИзбриши
  6. Kad lišće pada...
    Pozdrav,a za ribe rodjene 20. marta šta nosi ova godina...

    ОдговориИзбриши
  7. Molim Vas, šta očekuje ribe rođene 12.marta u 2015.
    Srdačno

    ОдговориИзбриши
  8. "Ako, uprkos povoljnim uslovima, još uvek osećate nervozu, imate poteškoće u komunikaciji i vaše ideje nisu prihvaćene, i dalje ne biste trebali očajavati. To je sve zbog Jupiterove besne energije u Škorpionu."
    -kakav Jupiter u Škorpijonu? Jupiter je u Lavu! Lapsus ili se misli na 90° prema znaku Škorpijona?

    Zbog čega su uzeti uzorci "od do" za neke znake, a neki period preskočen? Po čemu se itiču datumi koji su navedeni?

    ОдговориИзбриши
  9. Pomenute Ribe će u prvoj polovici godine biti zauzete rješavanjem financijskih problema. Možda ćete morati posuditi novac kako bi realizirati neke svoje ideje. Vaša ušteđevina neće biti dovoljna, bez obzira koliko se trudili. Posudite novac od obitelji i bliskih prijatelja. Vidjet ćete kako je jednostavno i što je još važnije, koliko će to biti isplativo. Nemojte se sramiti reći drugima o svojim željama (sve što ima bilo kakve veze s vašim financijskim mogućnostima) i ubrzo će ono o čemu ste sanjali biti vaše. I to potpuno besplatno. Možda ćete se osjećati malo čudno u ovoj situaciji. Ali, morate prihvatiti da je bolje nagoditi se sa svojom savješću i dobiti kraljevski dar nego ponosno raditi dva posla kao rob. Štoviše, drugima će pomisao da vam pomognu biti ugodna. Dakle, nemojte se sramiti, pitajte za pomoć, posudite novac i ne ograničavajte svoje želje.

    U drugoj polovici godine ne trebate očekivati nikakve velikodušne darove, ali svakako može računati na to da će vam partner pomoći u rješavanju financijskih problema. Prihod će rasti u prvoj polovici godine. To znači stabilnost i pravilno upravljanje vašim financijama.

    Od 21. veljače do 31. ožujka pripazite na svoju štednju. Postoji rizik od nepotrebnog trošenja. Postoji vjerojatnost od povećanih izdatak zbog slomljenih aparata ili neispravnog automobila. Pripazite na novčanik jer možete biti na meti lopova.

    Od 25. srpnja do 6. rujana izbjegavajte posuđivanje novca i podnošenje zahtjeva za kredit. Također bi se trebali suzdržati od pozajmljivanje novca i ulaganja u fondove. Rizik od gubitka većeg dijela kapitala je vrlo visok.

    Vrlo je preporučljivo obaviti velike kupnje i ulaganja od 21. veljače do 17. ožujka, 8. svibnja do 5. lipnja i od 9. studenog do 5. prosinca.

    U prvoj polovici godine, Ribe će biti usmjerene na zdravlje. Čak i ako ih ništa ne boli, i dalje će tražiti načine kako se osloboditi kroničnih stanja, priječiti bolest i zatražiti savjet stručnjaka. Ove taktike će vam pomoći sačuvati zdravlje još mnogo godina. Stručnjaci koji će biti zaduženi za vaše zdravlje će moći dati prave preporuke i dijagnozu. Liječenje koje ćete dobiti u prvoj polovici godine će potaknuti oporavak tijela. Ne propustite priliku da napokon brinete o sebi! U drugoj polovici godine, zdravstveni problemi više neće biti relevantni. Ali, to ne znači da zdravlju ne trebate posvećivati nužnu pažnju.

    Od 1. travnja do 12. svibnja možete očekivati probleme s gornjim dijelom respiratornog sustava, ždrijelom i štitnjačom.

    Od 9. kolovoza do 5. rujna je vaše tijelo najosjetljivije na bolesti. Ribe koje pate od kardiovaskularnih problema trebaju pripaziti na krvni tlak i pokušati smanjiti izloženost stresu. Brige mogu izazvati zdravstvene probleme. Psihosomatske bolesti se također mogu pogoršati. Ne izlažite se hladnim temperaturama jer to može izazvati upalne procese u tijelu.

    Od 9. studenog do 31. prosinca trebate biti vrlo oprezni. Rizik od nesreća i ozljeda je sve veći tijekom tog razdoblja. Mokraćni sustav je pojačano osjetljiv. Izbjegavajte niske temperature i odijevajte se u skladu s vremenskim prilikama. Donji dio leđa vam tijekom tog vremena može zadavati poteškoće. Liječnik će moći dijagnosticirati stanje ako mu se obratite za pomoć. Nemojte se pokušavati liječiti sami!

    Kada između 1. kolovoza i 6. rujna retrogradna Venera bude u znaku Lava, savjetujemo vam izbjegavanje bilo kakvih kozmetičkih postupaka s ciljem poboljšanja izgleda.

    ОдговориИзбриши
  10. Šta se očekuje za ribe rodjene 4. ožujka?

    ОдговориИзбриши
  11. Za Vas je emotivna sreća veoma važna, a ona će vama ako imate podznak u Ribama doći u drugoj polovini godine preko partnerstva, posebno ako to bude partner u simbolici Jupitera u Devci stariji oko 7 godina ili nešto više od vas, radan, neko ko ume da prihvati i odgovornost za brak. U prvoj polovini godine do avgusta možete doživite poboljšanje, posebno u poslovima vezanim za jupiterovsku prirodu, dakle za inostranstvo, strance,ili pak obrazovanje, učenje itd. Neki od vas bi mogli da poboljšaju i svoje zdravlje, a zdrav čovek je samim tim ima sve uslove da bude srećan i sigurno je srećniji od drugih koji to nisu.

    ОдговориИзбриши
  12. Molim Vas,sta mozete da mi kazete za Ribe rodjene 13.marta i Raka rdjenog 28.juna?
    hvala unapred!

    ОдговориИзбриши
  13. * sta ocekuje rakove rodene 21.06.?

    ОдговориИзбриши
  14. Molim Vas da mi kazete sta se ocekuje za ribe rodjene 21/02 ? Unapred hvala.

    ОдговориИзбриши
  15. Molim Vas da mi kazete kakva ce biti godina za Bikove rodjene 16.05. U napred zahvalan.

    ОдговориИзбриши
  16. @ Bik
    Ulaskom u Škorpiona Saturn će ovog leta imati značajan uticaj na vas. Treba obratiti posebnu pozornost na poteze u karijeri.Pitanja napredovanja u karijeri jednostavno se neće rešiti tokom ovog vremenskog razdoblja. Ako vam je stalo do posla koji trenutno radite, budite vrlo oprezni tokom letnjih meseci. Ne želite finansijske probleme niti dobiti otkaz.
    Ne izazivajte sudbinu i budite zahvalni na onome što imate. Strpljenja!

    Medjutim, izlazak Saturna iz Škorpije omogućiće vam da se oslobodite nekih teškoća koje su bile prisutne u prethodne dve godine i da se usmerite na obaveze vezane za finansije drugih i tu prihvatite odgovornosti. Bitno je da radite na osećanju stabilnosti, ali da budete otvoreni za promene koje dolaze, posebno jer će one omogućiti ovoga puta vama više dobrog, nego što je to u prethodnim godinama bilo, te ovo može da bude za vas jedna od srećnijih godina.

    ОдговориИзбриши
  17. Moze te li napisati kakav ce konkretan uticaj imati na lavice(vaga) rodjene 30jula?. Nekako mislim da se sve ovo najvise odnosi na one kojima je jupiter u lavu, a posto je meni u blizancima ne znam koliko cu imati srece kako je navedeno.. Mozete li mi pojasniti taj uticaj na mom primeru za 2015 godinu? Unapred hvala.

    ОдговориИзбриши
  18. Kakva se godina ocekuje na ljubavnom planu za strelca rodjenog 16.12. u 04:00h? Unapred hvala

    ОдговориИзбриши
  19. molim vas ako mi mozete reci u pitanju je ozbiljno zdravlje riba koje je pocelo losim zdravljem pre 8.9 mj3eseci..pozdrav

    ОдговориИзбриши
  20. šta očekuje u ljubavi strelca rođenog 23.11.

    ОдговориИзбриши
  21. Molim vas najljubaznije,recite mi nesto o 10.martu,nikako ne mogu da nadjem ni posao ni ljubav vec godinama:( ...nece se valjda to ne desavanje nastaviti...upomoc!!!

    ОдговориИзбриши
  22. sta ocekeuje ribe rodjene 23 Februara 79/g..poslovno i ljubavno..

    ОдговориИзбриши
  23. MOlim Vas ako Vam nije tesko,ljubav device koja se 7 godina muci sa jednom ribom.Sta ce na kraju biti.17.09.1969.9i 45.Hvala Vam unapred.

    ОдговориИзбриши
  24. 10.3.1973. Sta je to sa nama,uzasne godine?!

    ОдговориИзбриши
  25. Molim Vas kakva je sudbina ovan/vodolija rodjena 13.04.
    Unapred hvala!

    ОдговориИзбриши
  26. mozete li mi, molim vas, pomoci? sta savetovati neodlucnom detetu-ovnu(19.4.1996.);da upise neki fakultet ili da se zaposli? ako ista mozete da posavetujete...hvala


    ОдговориИзбриши
  27. Ako imate mogucnosti, svakako ga usmerite na fakultet. Ovan na relativno lak način moze da pređe iz sfere misli na konkretnu akciju, što ga čini odličnim inicijatorom koji uči da usmeri svoju energiju na najproduktivniji način, a posedovanje fakultetske diplome u tome ce svakako dobro doci.

    Kako ovaj znak ima snagu i energiju, verovatno će izvršavati zadatke u rekordnom vremenu. Usklađivanjem sa samim sobom mogao bi postići dobre rezultate. Bitno je da pronadje motiv i usmeri se ka njemu, znajuci da je to na dugorocnu dobrobit.

    Pritom treba znati da moze da se bavi bilo kojim poslom koji traži samostalnost jer teško radi u timu, osim ako nije njegov vodja.

    ОдговориИзбриши


  28. Molim Vas kakva je sudbina u 2015. ovan/vodolija rodjena 13.04.
    Unapred hvala!

    ОдговориИзбриши
  29. Аутор је уклонио коментар.

    ОдговориИзбриши
  30. Ribe/lav 3.03.-dobra ili losa godina?

    ОдговориИзбриши
  31. Sta ceka ribe rodjene 14 marta?

    ОдговориИзбриши
  32. Šta je sa škorpija rođenih posle 14.11.? Njih ste otpisali :D

    ОдговориИзбриши
  33. Molim Vas,molim Vas,molim Vas.Rodjena sam 20.03.1977 01:05.15 meseci tražim posao,čak sam položila I pravosudni ispit,ali bez uspeha,ili ja nešto pogrešno tražim.Hoće li me ovaj Saturn makar malo zaobići I pustiti da nadjem posao?Kada?Hvala Vam unapred.

    ОдговориИзбриши
  34. Markose,molim te,reci kakva je sudbina riba rodjenih 10.03.1973.,molim,molim,molim te!!! Hvala unapred.

    ОдговориИзбриши
  35. ponovo postavljam pitanje.šta očekuje osobu rođenu u znaku strelca 23.11.1968 u 18h i 12min

    ОдговориИзбриши
  36. Markuse,dopada mi se godisnji horoskop za ovna,al s obzirom da prosle.godine mi nisu bile dobre u nikom smislu,ni zdravstveno,ni ljubavno,niti sam poslovno napredovala,niti finansijski me nije islo,niti sam kupila auto,niti mi se sudski ista pozitivno rijesilo,niti sam faks zavrsila koji mi je zivotna zelja da zavrsim,a u ovu godinu sam usla zdravstveno lose provela u banji na rehabilitaciji,pa me zanima za licno mene ako mozete reci,rodjena sam 24.03.1977 u 14 i 15h u Bihacu,hvala mnogo i veeliki pozdrav

    ОдговориИзбриши
  37. Sta ocekuje zensku osobu rodjenu u znaku bika 01.05.1978g u 7.15 i podznak blizanci? Hvala puno

    ОдговориИзбриши
  38. Sta ocekuje na emotivnom planu osobu jarac podz devica..... sa 7 kucom u ribama, u 4 kuci imam veneru,merkur,neptun,mars,4 kuca u strelcu....U 7 kuci nema planeta a vladar 7 kuce je u 4 kuci.

    ОдговориИзбриши
  39. Одговори
    1. Ovde niko ne odgovara na pitanja.... ??? Ili nasih pitanja ima puno pa nestizete???

      Избриши
  40. Molim vas da mi kazete sta ocekuje ribu rodjenu 19.03.1969

    ОдговориИзбриши
  41. 'Ostvaricete saradnju sa inostranim partnerima' I 'ne potpisujte nikakve ugovore' nikako ne idu zajedno... da potpisem ili ne? Bolje da ne citam...

    ОдговориИзбриши
  42. Анониман23. мај 2015. 10:11

    Molim Vas, šta očekuje jarca 14.01.1961. 20 h?

    ОдговориИзбриши
  43. Анониман29. јун 2015. 16:50

    Da li mi možete reći šta očekuje vodoliju 30.01.1986, 10h ?

    ОдговориИзбриши