Ljubavni horoskop za avgust/kolovoz 2014.

Mars, planeta akcije i seksualnosti, napokon ulazi u Škorpiju, što će narednih mesec i po dana najviše osetiti Ovnovi, Škorpije i Jarčevi, koji će biti mnogo aktivniji, energičniji, dinamičniji ali i strastveniji.

Šta bi to moglo u praksi da znači? Ako je vaš Mars u Škorpiji, tihi ste ali opasni, magnetični, osvetoljubivi, strastveni, ljubomorni, skloni rizicima.

Na drugoj strani, prelazak Marsa preko osmog zodijačkog znaka najmanje će osetiti Vage, Bikovi i Rakovi, znaci u kojima je njegov uticaj oslabljen.

Do 8. avgusta, Mars u Škorpiji donosi uzbuđenja na ljubavnom planu, strastvene susrete, ali podstiče i ljubomoru i posesivnost.

Kada su konkretne mesečne astro prognoze u pitanju, konačno rasterećeni stresa u svakodnevici, Ovnovi polako vraćaju entuzijazam i u partnerskim odnosima. Mnogi pripadnici ovog znaka, naročito oni rođeni u drugoj i trećoj dekadi Ovna, osetiće snažan emotivni i erotski naboj, i poželeće da bar na kratko "utrče" u emotivnu vezu sa novom osobom.


Rođeni u prvoj dekadi Bika (aprilski Bikovi) već od prve polovine avgusta osećaju nemir na partnerskom planu. Ulazak Marsa u vaše njihovo polje odnosa može isprovocirati seriju sukoba, čak i bez povoda na ljubavnom planu. Za Blizance važi da ako nastave da ishitreno reaguju na sve što im neko kaže u svakodnevici, na kraju će ostati usamljeni, razočarani, iziritirani i zadrti, što im nije u prirodi.

Kod Rakova se stvari polako vraćaju u normalu i  je najveći deo kriza posle dve godine je prošao, dok će
Lavove porodica i blisko okruženje vas izludeti ako nastave da im dozvoljavaju sve.

Kompletan ljubavni horoskop za sve znake za avgust-kolovoz 2014. godine pogledajte OVDE!

Ne zaboravite da pogledate i Veliki horoskop za jul!  Takodje i  Horoskop za leto 2014!
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар