Horoskop novogodišnje noći: Kako da zablistate?

Praznici su tu i preostalo je još samo malo vremeda se posvetimo sebi. Žene uveliko razmišljaju kako će da se obuku i našminkaju za "najluđu noć", neka vam zvezde budu vodilje prilikom doterivanja.

Pixabay

Nervoza i napetost vladaju 31. decembra, posebno od 12 do 15, sati, kada je Mesec koji je skoro punu u opoziciji sa Merkurom u Strelcu. Zato, ne žurite, budite pažljivi u saobraćajui izbegavajte važne dogovore. Lako može da dođe do nesporazuma i rasprava, ali i do saobraćajnih prekršaja i udesa.

Zvezde zahtevaju strpljenje i pažnju u poslednjem danu 2017. godine. Ovo je povoljan lunarni dan (14.), dan kada ćete moći nešto da promenite, pobošljate ili se opravite u poslednji čas. Mesec će biti od 22 časa 31. decembra do 1 sat 1. januara 2018. u sekstilu sa Uranom u Ovnu, što će doneti puno iznenađenja, radosti, izlaska iz svakodnevice i posebnog druženja. Biće ovo veoma uzbudljiva, vesela i luda noć!

Dozvolite sebi da doživite nešto nesvakidašnje što ćete pamtiti.


Ovan - naglasite oči i usne

Pod uticajem ste vatrenog Marsa, planete strasti i erotike, tako da zračite seksepilom. Birajte jaku šminku, naglasite oči ili usne crvenim ružem. Kosa je u drugom planu, kratka ili duga, lepo vam stoje plavi i crvenkasti tonovi.

Bik - akcenat na kosi


Vaš vladalac Venera, simbol lepote, podarila vam je lepu kosu i izražajne oči. Pristaju vam ruževi u boji kože i bledoroze, kao i kestenjasta nijansa kose koja "vuče" na crvenkastu. Dekolte je jedan od vaših glavnih aduta, istaknite ga.

Blizanci - lepi nokti


Izgledate mladoliko i sveže, za to je odgovoran vaš vladalac Merkur. Često eksperimentišete sa frizurom, šminkom i odećom, a uvek posebnu pažnju posvećujete noktima. U novogodišnjoj noći ih namažite srebrnim lakom.

Rak - ženstveni detalji

Odišete ženstvenošću, privlačite pažnju lepom kosom i grudima. Kao Mesečevo dete, uvek slušate intuiciju i nepogrešivo birate ono što vam najbolje stoji, od šminke do garderobe. Naročito su vam važni detalji, cipele, tašna, kaiš, nakit, kao i frizura koja je uvek savršena.

Lav - rakošan sjaj

Žena Lavica je uvek u centru pažnje, na vama sve blista, a posebno u svečanim prilikama. Niko ne ume tako lepo da nosi odeću sa šljokicama, mnoštvo sjajnog nakita i jaku šminku, a bujna i najčešće talasasta kosa je vaš zaštitni znak. Šminkom naglasite usne i oči, a nadogradnja trepavica upotpuniće vašu lepotu.

Devica - prirodna lepota


Delujete prefinjeno i elegantno bilo šta da obučete. Zdrava, negovana kosa i diskretna šminka vam stoje savršeno, delujete mladoliko zbog vašeg vladaoca Merkura. Najlepše vam stoje boje zemlje i breskve koji naglašavaju urođeni šarm. Za Novu godinu ukrasite nokte, uradite "frenč" manikir ili namažite lak jarkih boja.

Vaga - ikona stila

Planeta lepote Venera podarila je ženama u ovom znaku nesvakidašnju lepotu i stil. Saveznici su vam visoke potpetice, ženstvena odeća koja ističe obline, lepa i najčešće duga kosa. Odlično vam stoji boja čokolade i svetliji pramenovi. Šminka je diskretna, ali vrlo efektna, a svetlucav sjaj na usnama naglasiće vaš razoružavajući osmeh.

Škorpija - fatalan pogled


Vi ste rođena zavodnica kojom upravljaju planete erotičnosti i moći. Seksepil naglašavate vratolomnim štiklama i odećom u tamnim nijansama. Vaš pogled ispod dugih, gustih trepavica naglašavate ajlajnerom, izgledate zavodljivo i sa "divljom" frizurom i kada kosu pokupite u elegantnu punđu.

Strelac - istaknite noge

Vi ste sportski tip i telo, a posebno noge, trebalo bi da vam uvek budu u prvom planu. Umete da se skockate za pet minuta, a pod uticajem vladaoca Jupitera, izgledate kao da ste proveli sate pred ogledalom. Volite sportsku eleganciju, a oči ističete jačom šminkom, što vam divno stoji.

Jarac - klasična elegancija


Pod uticajem vladaoca Saturna, volite klasične odevne kombinacije i ženstvene frizuru. Uvek birate "proverene" modele koji vam savršeno stoje, ali u posebnim prilikama umete da zasenite sve oko sebe seksepilnom haljinom u plavoj, crvenoj i ljubičastoj boji.

Vodolija - lepršavo i originalno


Uran je planeta trendova, bunta i originalnosti. Izborom odeće naglasite sve vaše adute. Obožavate dobru obuću, posebno čizme, a kosa vam je uvek sređena, sveže isfenirana i stilizovana na samo vaš način.

Ribe - zavodljivi od kose do stopala

Obavijeni velom zavodljivog Neptuna, imate mladoliku lepotu do poznih godina. Vešto ističete svoje adute, oči, kosu, noge i grudi. Svaku odevnu kombinaciju dopunjavate dobrim i efektnom komadom nakita, vaše ruke uvek krasi prstenje i atraktivan lak za nokte.
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар