Nedeljni horoskop 7-13. april/travanj 2013.

Blizanci, tokom nedelje povremeno će dolaziti do sukoba poslovnih interesa; imate veliku potrebu za promenom posla, ali nemojte gubiti samopouzdanje i kontrolu * Device, još jednom dobro razmislite što zapravo želite, jer ponude koje pristižu mogu zadovoljiti većinu vaših kriterijuma

Ovan

Ljubav: Rođeni u prvoj dekadi će odahnuti jer se emotivnoj krizi nazire kraj. Osećate snažnu potrebu za ljubavlju, izuzetnu stvaralačku moć i imate snagu da se borite s izazovima. Budite nežniji, suptilniji, ne pokazujte grubo svoja osećanja. Posao: Trebalo bi da počnete da razmišljate o još jednom poslu ili ako ga nemate da ga potražite. Neočekivani poziv sredinom nedelje otvoriće razne poslovne mogućnosti. Blizu ste rešenja porodičnih problema. Zdravlje: Promenite način ishrane i vežbajte.

Bik

Ljubav: Ako ste usamljeni, izlazite što više i družite se. Upravo je nastupio momenat za ljubav. Oni koji su slobodni ove nedelje mogu očekivati da nova osoba uđe u njihov život, jer je u najavi duga romansa. Posao: Ukoliko sebi zadate nemoguće i precenite sopstvene mogućnosti, nervna napetost će neminovno nastupiti. Okupiraju vas poslovi. Nedelja je povoljna za sklapanje ugovora i razmišljanja o tome. Zdravlje: Treba da obratite pažnju na vaše zdravlje (kičma) i da posetite zubara.

Blizanci

Ljubav: Ove nedelje ste u svom elementu. Maksimalno se opustite i uživajte najviše tokom vikenda, jer su na pomolu novi ljubavni izazovi. Manji okršaji predstoje tokom srede i četvrtka onima koji su u braku. Posao: Tokom nedelje povremeno će dolaziti do sukoba poslovnih interesa. Imate veliku potrebu za promenom posla, ali nemojte gubiti samopouzdanje i kontrolu. Od četvrtka očekujte pozitivno razrešenje. Zdravlje: Za većinu zdravstvenih problema potražite uzrok u emocijama.

Rak

Ljubav: Dobro se osećate, raspoloženi ste i komunikativni. Imate vremena za sve, pa i za ljubav. Širite je na sve strane u tolikoj meri da ste postali pravi rasipnik. Vodite računa o tome da ne istrošite sve adute. Posao: Očekuju vas značajne promene i ubrzano napredovanje. Bitno je da ne odugovlačite. U finansijskom smislu nalazite se u poziciji da uvećate svoju zaradu i rešite mnoga imovinska pitanja. Moguć je sastanak s osobom na uticajnom položaju. Zdravlje: Bićete nervno napeti.

Lav

Ljubav: Nervoza je prateće osećanje koje vas blokira na emotivnom planu. Pokušajte da na nju ne obraćate pažnju, već se okrenete poslu i stvarima koje vam pričinjavaju zadovoljstvo. Ne ulazite u rasprave. Budite tolerantniji, ne precenjujte svoje mogućnosti. Posao: Očekuje vas izuzetna efikasnost u poslovnim kontaktima, koja će doneti uspeh na svim poljima u kojima ste. Očekujte napredovanje na profesionalnoj lestvici i nove mogućnosti. Zdravlje: Pojačajte ishranu.

Devica

Ljubav: Iako će profesionalni deo života ove nedelje dominirati nad privatnim, nemojte dozvoliti da vam neke stvari koje se događaju promaknu, jer bi mogli pogrešno protumačiti neke poteze voljenih osoba. Posao: Još jednom dobro razmislite što zapravo želite, jer ponude koje pristižu mogu zadovoljiti većinu vaših kriterijuma. Ove nedelje otvaraju se mogućnosti novih dogovora koji bi mogli odrediti smer u kojem će se vaša karijera kretati sledećih nekoliko meseci. Zdravlje: Dobro.

Vaga

Ljubav: Najgore je prošlo i vaš emotivni život će postati skladniji, harmoničniji i jednostavniji. Ljubavne veze koje su započete tokom proteklih mesec i po dana polako počinju da se definišu. Ukoliko ste u svađi, sad je vreme da zaboravite svoj ponos i da se okrenete ka ljubavi. Posao: Odlaganje poslova, kao i strah od neuspeha, nikad vam nije donosilo finansijsku korist, pa neće ni sad, zato pokažite odlučnost tamo gde je to potrebno. Utorak je važan dan. Zdravlje: Vežbajte jogu.

Škorpija

Ljubav: Neke osobe će uložiti prilično truda kako bi vam se svidele i vama još uvek nije jasno koje su prirode ti odnosi. Sednite i dobro razmislite, obratite pažnju na male znakove koji će vas odvesti do ispravne odluke. Posao: Brza procena najboljih mogućnosti i sposobnost dobre organizacije doneće vam novi uspeh. Namećete svoje mišljenje pred saradnicima i ostvarujete važnu ulogu u poslovnim pregovorima. Zdravlje: Kožne infekcije.

Strelac

Ljubav: Iskrenost je temelj svakog kvalitetnog odnosa, a vaš emotivni život u poslednje vreme je prilično nestabilan zbog toga što se neke stvari prikrivaju ili izbegavaju. Ove nedelje će mnogo toga isplivati na površinu, pa budite spremni na donošenje pravih odluka. Posao: Vreme je za ozbiljan razgovor na poslu, jer vaša finansijska situacija ne dozvoljava više eksperimentisanje i neozbiljnost kojima kolege ugrožavaju posao i vašu egzistenciju. Budite odlučni. Zdravlje: Moguća je nesanica.

Jarac

Ljubav: Imate određene rezerve prema trenutnoj vezi i niste joj se posvetili punim srcem. Razmislite još jednom zbog čega imate takav pristup, a pomoć očekujte jedino od svojih iskustava koja su slična trenutnom. Posao: Prepreke koje stoje na putu vašeg napredovanja na poslu uskoro ćete morati ili preskočiti, ili zaobići. Budite spremni da napravite neke promene nužne za kvalitetniju saradnju s kolegama kako biste savladali probleme. Zdravlje: Osetljivo grlo.

Vodolija

Ljubav: Pokušajte da zaboravite sumnje koje vas muče u vezi sa iskrenošću vašeg partnera i ostavite sve mogućnosti otvorene. Planete su vam naklonjene, pa će vaš privatni život moći da se sredi jednim iskrenim razgovorom. Slobodnima nova ljubav. Posao: Posvetite malo više pažnje dnevnim rutinskim poslovima jer će vam to pomoći da se opustite i iskoristite slobodno vreme za analizu situacije i planiranje sledećih koraka koji će vam omogućiti napredak. Zdravlje: Moguća je upala desni, kao i želudačne tegobe.

Ribe

Ljubav: Osećate kako ste upravo preživeli prilično turbulentan period u kojem se svašta dogodilo, a vi ste doživeli nekoliko teških situacija koje su vas povredile. Zacelite svoje rane u društvu najboljih prijatelja ili u novoj romansi. Posao: Zvezde vam donose mogućnost da rasvetlite odnosima na poslu, kao i mogućnost da napokon dođete do dogovora sa saradnicima o novim idejama koje ste im saopštili pre izvesnog vremena. Nedelja je od ključne važnosti u novim projektima. Zdravlje: Odlično.
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар