Mesec u Lavu - Šta vam donosi?

Mesec simbolizuje našu dušu, osećanja, raspoloženja, majku i važne ženske figure u našem životu.18. aprila ušao je u Lava, znak takmičenja i sporta, umetnosti i kreativnosti u kojem će ostati do 21. aprila, što će osetiti svi a posebno vatreni i vazdušni znaci.

Prelazeći preko zodijačkog kruga, u svakom znaku zadržava se u proseku oko dva i po dana, i svaki dan obrazuje drugačije aspekte sa tranzitnim planetama i planetama u našim ličnim horoskopima.

Kada se Mesec nađe blizu Marsa, Saturna, Plutona, tada najčešće komplikuju ljubavne veze, trudnoću porođaj a može da dovede i do seksualnog zlostavljanja. Mesec blizu Urana može doneti veliku popularnost ali i probleme sa moždanim funkcijama, dok konjunkcija sa Neptunom daje sklonost ka drogi, verskom fanatizmu i sektama. Isti aspekti u muškom horoskopu izazivaju potrebu za dominacijom i potčinjavanjem žena.

Kada se Mesec u nečijem ličnom, natalnom, horoskopu nađe u Biku, Raku ili Ribama daje jake emocije, privrženost, sentimentalnost, posvećenost voljenoj osobi i porodici. Ako se u horoskopu žene nađe u Devici, Škorpiji ili Jarcu, znacima u kojima je "slab", ona će verovatno izbegavati emotivne veze a nedostatak ljubavi pokušavaće da kompenzuje uspehom u poslu.

OVAN - Mesec u vašem petom astrološkom polju u izazovnom aspektu sa jednim od vaših vladaoca, Plutonom, može nepovoljno da utiče i na vašu ljubavnu i na finansijsku situaciju. Loš aspekt između vašeg vladaoca Marsa, simbola agresije i Meseca, simbola emocija može vam doneti sukobe sa partnerom, naročito ako je rođen u nekom vatrenom znaku.

BIK - Mesec, simbol promenljivog raspoloženja u vašem četvrtom astrološkom polju u kvadratu sa vašim vladaocem Venerom, opominje na mogućnost sukoba sa članom porodice ali i na neke neplanirane izdatke. Zbog lošeg aspekta između Meseca i Plutona, vladaoca vašeg polja ljubavi partner može pokazati veću dozu ljubomore i posesivnosti.

BLIZANCI - Mesec u vašem trećem astrološkom polju u trigonu sa vašim vladaocem Merkurom, simbolom biznisa, može vas lako odvesti na kraći put ili vam doneti neki nov isplativ poslovni dogovor. Neptun, planeta kreativnosti, talenata i mašte, posle više od 150 godina u vašem polju karijere, u izazovnom aspektu sa Mesecom vodi vas ka saradnji sa strancima.

RAK - Vaš vladalac Mesec u drugom astrološkom polju u nepovoljnom aspektu sa Saturnom, planetom koja simbolizuje trajanje ali i prošlost, donosi probleme sa stalnim partnerom ali priziva i stare ljubavi. Mesec u trigonu sa Uranom, simbolom svega što je novo u polju karijere može vam doneti nove poslovne izazove naročito ako se bavite umetnošću ili sportom.

LAV - Mesec u lošem aspektu sa vašim vladaocem Suncem na granici između vašeg devetog i desetog astrološkog polja, danas nepovoljno utiče na vaše odluke u vezi saradnje sa strancima. Već sutra, dobar aspekt između Meseca u vašem polju ličnosti i Urana u devetom polju, može vam doneti uspeh u dogovorima sa osobama koje rade za strance.

DEVICA - Mesec u vašem dvanaestom astrološkom polju u dobrom aspektu sa Merkurom, planetom biznisa i komunikacija koja upravlja vašim znakom u osmom polju može vam doneti novčane dobitke. U ljubavi vas očekuje susret u tajnosti sa mladolikom osobom ili sa nekim od koga vas deli veća razlika u godinama.

VAGA - Mesec u vašem jedanaestom astrološkom polju u kvadratu sa vašim vladaocem Venerom, planetom ljubavi ali i novca, nepovoljno utiče na vaš odnos sa emotivnim partnerom ali i na vašu finansijsku situaciju. Ako ste slobodni, na nekom javnom skupu očekuje vas susret sa jednom zanimljivom osobom.

ŠKORPIJA - Mesec u vašem desetom astrološkom polju u nepovoljnom aspektu sa Saturnom u polju vaše ličnosti, upozorava da budete strpljiviji u pregovorima sa poslovnim partnerima sa kojima možete da ostvarite dobru saradnju. Mesec u kvadratu sa vašim vladaocem Marsom koji se sprema da uđe u vaše polje partnerskih odnosa, opominje da izbegavate sukobe sa partnerom.

STRELAC - Dobar aspekt koji će sutra obrazovati Mesec, simbol emocija u vašem devetom astrološkom polju sa vašim vladaocem Jupiterom, u sedmom polju, donosi vam interesantan susret sa osobom koja u trenutku upoznavanja neće biti potpuno iskrena prema vama. Teško ćete uspeti da odolite šarmu jednog Lava ili Blizanca.

JARAC - Vladalac vašeg astrološkog polja partnerskih odnosa, Mesec u osmoj i Merkur, vladalac vašeg polja inostranstva u trećem polju, može vam doneti dogovor sa strancima iz zemalja nemačkog jezičkog područja. Na nekom kraćem putu moguća je romansa sa kolegom ili strastven susret sa jednim umetnikom.

VODOLIJA - Dobar aspekt, trigon, između Meseca u vašem sedmom astrološkom polju i vašeg vladaoca Urana, simbola promena u konjunkciji sa Merkurom, planetom biznisa mogu vam doneti odlične poslovne ponude naročito ako se bavite poslom zbog kojeg ste prisutni u javnosti ili radite sa klijentima.

RIBE - Jupiter, jedna od planeta koja upravlja vašim znakom, u dobrom aspektu sa Mesecom u vašem astrološkom polju posla i zdravlja, mogu vam doneti uspeh u poslovima koji imaju veze sa nekretninama. Jedna Škorpija pokušava na sve načine da vam da do znanja koliko joj značite. 

Astrolog Marina Jungić Milošević, Novosti.rs
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар