Kineski mesečni horoskop april - maj 2013

Mesečni kineski horoskop Crvenog vatrenog Zmaja obuhvata period od 5. aprila do 5. maja. Strasti su previše jake, ovo je godina pod uticajem vode koja gasi vatru. Kako se projektuje na dogadjaje u narednih mesec dana?


Ako ste rođeni u godini

PACOVA
Evo jednog uzbudljivog meseca u kome će vam se činiti da imate velikog uticaja na one sa kojima radite. Može se dogoditi da se zaljubite u nekog ko je mnogo otvoreniji, direktniji od vas i uz koga vam neće nikada biti dosadno. Ovo je mesec za velike ljubavi i velike strasti, posebno za one koji su slobodni. Što vaš posao ima više veze sa putovanjima to ćete biti spremniji da se upustite u flert ili avanturu.


BIVOLA
Odličan mesec iako ne spadate u tipične predstavnike znaka koji se slaže sa Zmajom. Vatrena komponenta meseca vam odgovara što može rezultirati pomoći sa strane od strane onih koji podržavaju vaše ambicije i svesni su vaših kvaliteta. Možete računati da ćete dobiti priliku da se istaknete u društvu i verovatno ćete dobiti mogućnost da napredujete. Ako vam se dopada neki Majmun, Petao ili Pas, trebaće vam mnogo nerava, baš kao i za nekog Tigra ili Konja.


TIGRA
Moćan znak u godini lukave Zmije i takođe moćnog Zmaja. Dva znaka, Zmaj i Tigar naći će zajednički jezik ako jedno drugo ne doživljavaju kao rivale. Pazite da ne budete žrtva intrige, neko veoma lukav pokušaće da intrigari između vas i onih koje inače ne volite što ste jasno dali na znanje. Mesec je odličan za one koji žele da prošire svoja znanja, da negde putuju ili da krenu na neko stručno usavršavanje.


ZECA
Uzbudljiv mesec, posebno za one koji su započeli romansu prethodnog meseca. Ako ste ušli u vezu sa nekim vatrenim znakom, može se dogoditi da budete posesivni, da najveći deo svog vremena i energije usmerite ka ljubavi. Verujete da možete da postignete mnogo više nego što je to realno zaista slučaj. Na poslovnom planu trebalo bi da dobijete ponudu o kojoj ni ne sanjate, najverovatnije u vezi sa inostranstvom.


ZMAJA
Povoljan mesec za novac, za biznis, za poslovne ljude, naročito ako ste već oformili ekipu onih sa kojima radite. Nemojte ići preko svojih moći jer naglašen element vatre i preko godišnjeg znaka koji iako je u vodenom elementu sadrži suštinski element vatre, i preko mesečnog elementa vatre može doneti autodestruktivnost. Ovo bi mogao biti veoma interesantan mesec za one koji umeju da vladaju svojim osećanjima, u protivnom, predstoje jubomorne scene.


ZMIJE
Vatreni element vašeg znaka iako prgušen godišnjim elementom vode, ponovo je aktiviran vatrenim elementom koji vlada mesecom. Jug je destinacija koja će vas vući u svakom pogledu, poslovnom, emotivnom. Ako nikakve veze nemate sa jugom u odnosu na mesto u kome živite, jug je simbol uspeha, slave i zadovoljstva. Ljubavni susreti mogu doneti brojna zadovoljstva ili ako ste slobodni, možete se neočekivatno zaljubiti.


KONJA
Veseli konj se trudi da bude u centru pažnje a sa dominacijom elementa vatre to će mu poći za rukom. Možete biti previše površni i skloni da donosite zaključke na osnovu utiska a ne na osnovu onoga što vam drugi govore. Novac vam je na dohvat ruke, pazite samo da ne napravite nepotrebne troškove jer u svojoj velikodušnosti i darežljivosti možete biti previše nesmotreni u rukovanju novcem.Skloni ste intrigrama zbog čega predstoje manje rasprave sa Zmijom, Ovcom, Zecom ili Majmunom.


OVCE
I predstavnici vašeg broja su pod uticajem vatre tako da biste mogli biti nesmotreni u svojoj preosetljivosti i možete biti skloni da se vređate za svaku sitnicu. Očekivaćete da vas pozove neki Zmaj, Pacov ili Bivo ali oni to verovatno neće učiniti Moraćete da napravite prvi korak ka saradnji sa onima koji su vam svojevremeno nudili posao a ukoliko do toga ne dođe, bolje nemojte insistirati na nečemu za šta možda trenutno nije momenat. Moguća je nova ljubav, veoma romantična i veoma strastvena.


MAJMUNA
Ovo nije vaš mesec jer vatra topi metal a vi ste pod uticajem ovog elementa. Što god pokušate, neko će vam osporiti ili vam neće dati za pravo. Potrebno je da se prilagodite nekim novim okolnostima na radnom mestu ili da prihvatite nešto što vam trenutno ne odgovara, u krajnjem slučaju to će biti za vaše dobro. Ishod ljubavne veze zavisi od vaše strpljivosti, posebno ako ste u vezi sa drugim Majmunom, Konjem ili Ovcom. Finansijska situacija nije idealna ali vi ćete ipak uspeti da je nekako stabilizujete.


PETLA
Glavna karakteristika vašeg znaka, praktičnost i hladnokrvnost tokom ovog meseca biće na velikom iskušenju. Cela godina je pod uticajem elementa vode što vašoj prirodi ne odgovara jer se od vas očekuje da budete prilagodljiviji. Ipak, dobro se slažete sa onima koji pripadaju vodenim znacima i poštujete ih. Sa Zmajem često pravite posao ali sa neizvesnim ishodom. Ovog meseca nemojte pokazivati želju za dominacijom na na ličnom ni na profesionalnom planu.


PSA
Predstavici vašeg broja dobro znaju da cene i emocije i novac a upravo to, element vatre, simbolizuje strast a element vode, emocije i novac. Jedan buran mesec je pred vama, mada vi, po uticajem metala možete imati potrebu za stalnim dokazivanjem, možete biti povremeno malodušni, nerviraju vas oni koji vam nameću svoje stavove, mišljenje koji na previše direktan način pokušavaju da vam nametnu svoju volju. Moraćete da taktizirate i da se pridržavate pravila igre.


VEPRA
Očekujete da vas neko podrži u vezi sa nečim što je vama veoma bitno ali u stvari moraćete da mnogo toga uradite i sami. Intuicija je vaše najjače oružje i vi ćee tačno znati šta kada treba da učinite. Imaćee veliku potrebu za za sadržajnom vezom i moraćete da se potrudite oko nekog ko vam se dopada ali ako se radi o osobi koja nije slobodna, dobro pazite da ne napravite haos od svog života. Ne bi trebalo da pravite nepotrebne troškove, posebno kada je luksuz u pitanju.
(Novosti/Spicum.com)
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар