Najveći godišnji horoskop za 2013. godinu: VODOLIJA

Može se reći da će 2013. biti jako značajna, ako ne i sudbinski važna godina za karijeru ovog znaka. Većina Vodolija mogla bi na samom kraju ove godine dobiti zaslužena prava, nagrade, a Vodolije koje čekaju bolji posao imaće mogućnost da od leta do kraja godine nađu posao u svojoj profesiji.

Karijera:

Vodolije ulaze u Novu 2013. sa puno novih ideja i očekivanja, međutim moraju biti jako strpljive do same realizacije. Možda ce im u ovoj godini biti potrebno i više strpljenja i energije nego obično, a Vodolije koje planiraju pokretanje sopstvenog biznisa mogle bi razmišljati o opciji da to pokrenu sa blikim članom porodice ili prijateljem.

Vodolije treba da se u toku zime oslobode starih navika u poslu, trebalo bi da se u toku januara drže malo po strani i da skupljaju energiju pre nečeg značajnog. Na polju novca može biti stalnih oscilacija i ne smeju se predavati. Posebno tokom januara nije loše uložiti svoj maksimum, jer mogu vratiti stare pozajmice ili doći do novca na malo neuobičajen način. Nešto lakše aspekte kada mogu imati više posla, ali interesatnije kontakte sa kolegama i prijateljima u vezi sa poslom, Vodolije bi mogle imati u periodu od 9. do 24. januara. To je period koji nosi više energije, optimizma i dobrih vesti. Nije loše u ovom periodu pokrenuti komunikaciju sa osobama sa kojima su nekad mogle da rade, ali tad to nije bilo moguće, jer mogu doći do pozitivnih promena.

Vodolije koje su posebno vezane za državne institucije i visoke položaje moraju malo biti opreznije, jer je januar mesec mesec loše energije, usporenosti, ograničenja, neispavanosti, sve nekako ide teško i pod nekim pritiskom. Vodolije koje traže posao lakše mogu dobiti posao kroz preporuku prijatelja, posebno osoba koje nisu iz njihovog mesta rođenja, a inače saradnja sa osobama takvog profila je Vodolijama jako profesionalno naklonjena u periodu do 16. januara. Ovo je sjajan period za poslove vezane za socijalne službe, diplomatiju, uvoz i poslove sa inostranstvom, kao i period od 28. januara do 7. februara, koji je odličan za privatni sektor, poslove vezane za trgovinu, prava.

Većina Vodolija ulazi u 2013. umornija i sa malom većim oprezom i pesimizmom nego ranije, međutim sve će se promeniti u periodu od 10. do 17. februara, kada može biti neplaniranih dobrih poslova, vesti i nekog većeg poslovnog pokreta i optimizma. Tada će Vodolije imati kontakt sa više ljudi, pa će biti mnogo lakše. Period od 19. do 25. februara i od 16. do 26. marta su odlični za zaradu, finansije, dolazak do novca, čak u periodu kraja zime i početka proleća Vodolije mogu dobiti nešto što su dugo čekale. Moram naglastiti da koliko će im novac biti naklonjen, toliko se neće u ovoj godini i u ovom periodu nešto dugo zadržavati. Prosto će kako ga dobiju, odmah trošiti, ali na potrebne stvari.

Vodolije vole da pomognu, humane su po prirodi, međutim savet zvezda je da ipak i preko poslovnog i finansijskog plana malo budu opreznije, jer ih neko može vrlo šarmantno „iskoristiti“, posebno u periodu od 12. do 25. marta, kao i od 27. februara do 5. marta. Tokom marta meseca je savet da ne prihvataju dodatne polove koje prosto ne mogu da stignu da urade, kao i da finansijski izbegavaju ulazak u kredite, dodatne pozajmice i sl. Ipak, u odnosu na početak godine, taj period će doneti poslovni pokret, stalna primanja i veće zadovoljstvo!

Vodolije koje studiraju, planiraju da nastave obrazovanje, bave se nekom vrstom prevođenja, poslovima vezanim za saobraćaj ili medije jako pozitivan period se pokreće kada će mentalno biti jake od 24. do 26. marta i od 6. do 20. aprila. Vodolije će posebno u tom periodu pokazivati crtu pravičnosti, ali izuzetan smisao za napredak u eksperimentalnim poslovima. Period od 20. do 24. aprila nije loše naklonjen za finansije, samo je jako važno da tokom cele godine ovaj znak nauči da bude skroman, jer će biti mogućnosti da vuku neka dugovanja iz prethodne godine koja neće moći lako da vraćaju. U slučaju da žele da pokrenu sopstveni biznis ili nešto nezavisno prvi ozbiljniji aspekti će im biti naklonjeni od 20. aprila ili u periodu od 25. aprila do 1. maja i od 7. do 25. maja, kada će Vodolije posebno profesionalno biti u centru pažnje, imati izuzetno dobre ideje, odličnu regeneraciju kroz posao, kontakt sa ljudima koji mogu da im pomognu i imaće jednu jasniju sliku šta žele poslovno. Za ostale to može biti period finansijskih investicija kroz dom i porodicu, ali period kada će napokon doći do jednog mira kroz na polju karijere.

Postoje mogućnosti za odlične prihode i izuzetnu snalažljivost u periodu od 16. maja do 4. juna, kada posebno Vodolije koje se bave tehničkim poslovima, umetnošću, medijima, poslovima vezanim za putovanja mogu računati na sreću i napredak. To je plodan period za rad, proširenje posla, pa svakako Vodolije mogu blistati. Ne tako loši dani kroz komunikaciju u poslu i krakotrajna putovanja mogu se pokrenuti drugom polovinom juna. Ovaj period će većini studenata u ovom znaku biti naklonjen, moguć uspeh i visoke ocene iznad očekivanja. Bitno je da krajem proleća više veruju u sebe i sve će biti kako treba! Posebna crta genijalnosti, optimizma i poslovne sposobnosti povećana u periodu od 25 juna. Ukoliko Vodolije budu očekivale veća primanja, važne sastanke ili početak projekata od kojih dosta očekuju, dobar period je kraj juna sa ulaskom Jupitera u znak Raka kroz njihovo šesto polje – polje posla. Jupiter im donosi sigurnost, zaštitu i sreću, pa će se osećati mnogo sigurnije nego početkom godine. Leto će im prijati i imaće utisak da je pred njima nešto važno.

Jako važan period od 27. juna do13. jula i od 29. jula do 17. avgusta, kada će Vodolije biti izuzetno poslovno afirmisane, disciplinovane, iako im jedino može smetati manja osetljivost porodice, pa će sa jedne strane morati da brinu o drugima, a sa druge će poslovno biti pedantne, tačne i okrenute pravim vrednostima. To je period kada treba pokazati svoje potencijale i kada ne bi trebalo odustajati, ali ni trošiti vreme na ljude sa kojima ste u nekom periodu proslošti imali probleme (odnosi se na prethodno poslovno okruzenje!). Vodolije mogu posebno krajem avgusta imati izuzetan predosećaj da će se poslovno nešto desiti, što može doneti potpunu promenu i mogućnost da napokon nađu krov nad glavom, da reše mnoga porodična pitanja, dok posebno hrabre poteze, veće samopouzdanje, mogućnost velikih poslova i prve rezultate mogu očekivati u periodu od 30. avgusta do 26. septembra.

Vodolijama koje planiraju nastavak studija, promenu zemlje, poslovne aktivnosti van zemlje vrlo naklonjen period od 17. do 25. avgusta i 1. septembra, kao i period od 17. do 20. septembra i 24. do 27. septembra. Sredinom avgusta i s kraja septembra, Vodolije traba da izbegavaju finansijsku brzopletost, jer može doći do poteškoća, sve važne novčane odluke treba donositi polako, po principu „sačekati da prenoći“. Iako period od 12. oktobra nosi sjajnu poslovnu intuiciju, kreativnost (jako dobar period za karijeru), Vodolije koje rade za druge treba da smanje dramatičnost koja može biti povećana početkom oktobra u odnosu na šefove. Kroz ceo jesenji period, posebno oktobar mesec, treba da budu strpljivi, da poslušaju intuiciju, jer im to može mnogo pomoći da prepoznaju prioritete. To je plodan period za karijeru, ali često prvi uspeh može doneti opuštenost, pa Vodolije tokom cele 2013. moraju biti jako pribrane.

U periodu od 11. do 21. oktobra može biti neplaniranih poslovnih obaveza, ali je to period poslovne srece, blagostanja, posebno dobar za Vodolije koje se bave privatnim biznisom (period od 6. oktobra do kraja 2013). Oktobar je jako dobar mesec za studente, kao i Vodolije koje se bave pedagogijom, advokaturom i Vodolije koje čekaju početak novog posla kroz državne institucije. Iako su poznate kao znak koji prihvata sugestije, ali voli da bude samostalan, Vodolijama posebno od početka jeseni, član porodice može pomoći da reše neke nedoumice. Inače od početka oktobra Vodolije će poslovno napredovati tako što će rušiti prepreke, ne obazirući se šta je bilo, nego šta će biti. U periodu od 14. oktobra do 6. novembra mogle bi biti nagrađene za svoju plemenitost mogućnošću da dobiju neočekivane poklone ili veći novac. Većina Vodolija u tom periodu može imati važne poslove na drugim kontinentima i to sa zadivljujućim uspehom. Mnogo će se u medijima pisati o ovom znaku, jer je ovo vreme kada Vodolije nastupaju na pravi način. To neće promeniti ništa veliko, osim što će biti bolje raspoložene.

Korisni dani za obavljanje sitnijih poslova, dobar period za papirologiju, potpisivanja je druga polovina maja, kao i period od 24. novembra do 11. decembra koji Vodolijama može biti naklonjen i za finansije. Posebno Vodolije koje se bave pravima, diplomatijom, zakonom mogu imati izuzetnu moć i poslovne sposobnosti u decembru mesecu, ali većinu procesa i poslova mogu obaviti u periodu od 17. decembra do kraja godine, kada će u Novu 2014. ući jako zadovoljne.

Tokom druge polovine decembra Vodolije bi mogle imati mogućnost da nešto prodaju što su dugo planirale i dobiju pravu materijalnu korist, a mogu donositi i jako dobre novčane odluke, mogu biti smirenije, ali poslovno ambicioznije. Iako je početak godine i sredina proleća za ovaj znak nestabilna, kada mogu biti sklone izolaciji, sigurno je da će Vodolije pokazati sjajne potencijale u drugom delu 2013. Može se reći da će 2013. biti jako značajna, ako ne i sudbinski važna godina za karijeru ovog znaka. Većina Vodolija mogla bi na samom kraju ove godine dobiti zaslužena prava, nagrade, a Vodolije koje čekaju bolji posao imaće mogućnost da od leta do kraja godine nađu posao u svojoj profesiji. Kraj godine je posebno dobar za Vodolije koje su vezane za državne ustanove.

Ljubav:

Vodolije bi na samom ulasku u Novu 2013. trebalo da izbegavaju neke ozbiljne razgovore, analiziranja, mozganja, posebno kontakte sa bivšim partnerima u periodu do 4. januara, kao i od 10. do 13. januara, jer ti dani pojačavaju depresiju i tugu. Vodolije bi trebalo da se maksimalno posvete sebi, svojim prijateljima, kumovima i da ništa posebno ne planiraju tokom prve polovine godine. Većina Vodolija je imala mogućnost da uđe u emotivno važne veze od prošle godine, a ako se to pak nije desilo naredni povoljan period za emocije otvoren je od 16. februara do14. marta. Dani koji su vrlo naklonjeni za parove koji su u vezi, ali i osobe koje su pokrenule nešto značajno otvoreni su od 15. do 21. januara, a posledni dani januara mogu doneti neka bitnija emotivna saznanja koja će biti od koristi.

Vodolije koje su u braku mogu se tokom zime osećati vrlo neshvaćeno i zanemareno od strane voljene osobe koja će više biti okrenuta porodici, poslu, pa ako ste sebe prepoznali u tome, treba raditi na većem zbližavanju, intimnosti posebno tokom druge polovine februara. Vodolije tokom zime prolaze i kroz neki karmički proces čišćenja kada se moraju osloboditi uticaja sredine, prošlosti, i prosto staviti tačku na nešto i sve će biti lakše. Može biti teško u početku, ali kako vreme prolazi biće mnogo lakše i shvatićete da ste doneli dobre odluke. Sve što je staro, nerešeno nije dobro za Vodolije tokom početka godine i prosto moraju sebe naterati da razmišljaju o nekim promenama. Samo oni koji imaju stabilne osobe pored sebe, osobe koje su toleratne i koje su uz njih kad je teško, mogu imati posebno unutrašnju emotivnu sigurnost u periodu od 27. januara do 6. februara.

Februar može biti zanimljiv zbog neobičnih ponuda preko interneta ili internet upoznavanja. Za Vodolije koje vole društvene mreže može se pojaviti misteriozni udvarač, pa će biti u fazi da razmišljaju drugačije. Kraj februara posebno nosi dramatičnost, sklonost pobuni, nedostatak ravnopravnosti i dosta loš period za nove početke. Vodolije često imaju utisak da se samo njima dešavaju neobične stvari, ali nekad i same izazivaju iskušenja. Ipak skrivena emotivna želja u 2013. će ipak biti vezivanje, sigurnost, ljubav i brak, pa se neće izdvajati od ostalih znakova. Pojačana romantičnost, idealizam, bežanje od istine i veća emotivnost, stoji Vodolijama koje su u braku i vezi i za mnoge planiranje zajedničkog života od 26. februara do 15. marta, kao i od 3. do 15. aprila.

Vodolije koje planiraju neke bitne proslave u domu mogu računati na pozitivne aspekte u periodu od 18. do 23. aprila. April je mesec kada će Vodolije ići po principu ili – ili, ali kada mogu biti mnogo otvorenije u iskazivanju emocija i brže u razmišljanjima i emotivnim planovima u odnosu na početak godine. Povremeno mogu imati i faze da bi se slatko posvađale sa nekim bez razloga, pa je važno da rade na samkontroli u periodu od 14. do 18. aprila i od 23. do 29. aprila, kao i u periodu od 13. do 16. maja. Početak maja za mnoge nosi pojačanu fizičku privlačnost, trošenje novca i sklonost da budu okrenute porodici, novcu i finansijskim ulaganjima u dom.

Za slobodne pripadnike period mira. Mnogo brži i aktivniji ljubavni period pokreće se od 18. maja do 2. juna, koji je za mnoge izuzetno srećan za početak veza, planiranje potomstva, opuštanje, zabave, komunikaciju. Posebno će biti aktivne na društvenim mrežama. Slobodne Vodolije mogu na neobičnim mestima da upoznaju nove osobe i taj period nosi „ne očekuj, dobićeš“.

Juni je mesec koji je dobar za Vodolije koje su u braku, ali nosi pojačanu senzitivnost za sve, pa je jako važno unositi nežnost i biti sklon kompromisima, jer može doći do varnica i preosetljivosti, posebno kod ženskih pripadnica. Već period od 29. juna do 7. jula i period od 10. do 19. jula je lakši i strastveniji i postoji mogućnost da mnoge Vodolije koje planiraju zajednički odmor sa partnerom, brak, proširenje porodice imaju veliki napredak. Za slobodne Vodolije ovo je period velike zaljubljenosti i mogućnosti da upoznaju osobu koja će ih ostaviti bez daha, biće vrlo euforične, zadovoljne, odjednom im ništa neće bit teško i prosto će se osećati zadovoljnije nego ikad. Vodolije koje su u braku mogle bi imati dosta dobar period tokom prve polovine jula, dok sam kraj ovog meseca i ulazak u avgust može doneti nemir, nervozu, svadljivost pa probajte da brojite do 100 i da pokažete izdržljivost u tom periodu, dajte podršku voljenoj osobi, nevezano ko je u pravu!

Lakši i zanimljiviji period pokreće se od 5. do15. avgusta kada je dobro da se sa voljenom osobom dogovarate oko svega. Vodolije mogu imati crtu požrtvovanosti i sjajan period da planiraju nešto trajno. Period od 25. avgusta nije loš za odmore, a dobar je za brak, venčanja, zajednička potpisivanja. Poslednji dani avgusta i ulazak u septembar za mnoge Vodolije koje su skoro ušle u vezu može biti period kada mogu biti malo uplašene brzim spletom dešavanja, kao i period kada mogu probati da beže od obaveza ili da se ponašaju suprotno od onoga kako se osećaju. Za ostale period nepredviđenih sitnijih problema, ali period kada treba težiti brzom pomirenju i boljoj komunikaciji.

Period od 2. do 12. septembra nosi mir i period stabilnosti. Ponovo jači, strastveniji aspekti i period kada će Vodolije imati puno emotivnih dešavanja i planova je od 24. do 28. septembra, kao i od 12. oktobra do 4. novembra koji će Vodolijama biti naklonjen. Generalno jesen 2013. nije period godine kada će Vodolije biti potpuno smirene i tada će sitnice moći da ih uznemire. Ako ste ostvarili vezu kakvu ste oduvek zeleli, mali savet zvezda je da se tokom jeseni primirite i izbegavate nepotrebnu uznemirenost, jer će to biti dobro za dalje događaje. Za Vodolije koje su u braku ili dužem odnosu značajan može biti period od 12. do 18. novembra i od 27. novembra do 31. decembra koji će biti izuzetno srećan za planiranje potomstva, nekretnine, porodična slavlja, neka konkretna planiranja. Za ostale, kraj novembra do 8. decembra može doneti osećaj prepuštanja sudbini, samoći i nezadovoljstvo. Međutim, ne odustajte, jer će period od 8. do 24. decembra i od 29. decembra do 1. januara posebno doneti mnogo sreće, ljubavi, zanosa i dobrih ljubavnih okolnosti.

Iako ce Vodolije imati utisak da će im ova godina biti teška u emoconalnom smislu, dešavaće se potpuno suprotno. One će ove godine imati izuzetno prijatna iznenađenja i promene. Čak Vodolije koje misle da im na ovom polju baš i ne ide, imaće nekoliko puteva i ponuda u ovoj godini i mogu biti zbunjene spletom okolnosti. Probajte da ništa ne planirate, ali da ne "bežite" kada se dese emotivne promene, jer je za mnoge ova godina godina vezivanja.

Zdravlje:

Početak godine traži da se Vodolije odmaraju, da pune baterije od svega i da izbegavaju vraćanje na loša dešavanja iz prethodne godine, jer to vrlo negativno može uticati na san, nervni sistem, kosti. Ma koliko u psihološkom smislu bile ranjive, Vodolije će tokom cele ove godine biti izuzetno fizički spremne sa jako dobrom energijom i za teže poslove. Preporuka na samom početku godine je da odu negde na odmor ili provedu vreme sa bliskim osobama.

Treba izbegavati svađalački stav, jer najmanje uznemirenje tokom sredine januara može dovesti do problema sa želucem i kostima. Ukoliko Vodolije planiraju neke generalne preglede, jako dobar period je od početka februara, s tim da je savet zvezda da u februaru i martu budu malo disciplinovanije prema svom telu, ishrani i da izbegavaju da idu linijom manjeg otpora, po principu da im je teško, ali da ništa ne preduzimaju da to promene.

Naročito u periodu do početka maja treba izbegavati brzu, neredovnu, kaloričnu ishranu koja im može uticati na promene raspoloženja i krvotok. Sredinom proleća savetuje se da više šetaju, putuju, a Vodolije koje već imaju dijagnozu treba da urade još jedan pregled vida. Na samom kraju 2012. i početkom ove godine savetuje se da se pazi na šećer u krvi i zglobove.

Letnji period je nešto lakši iako povremeno može dolaziti do manjih problema sa želucem, koji im može biti i najosetljivija tačka ove godine, a u periodu druge polovine jula može doći do problema sa pritiskom. Srčani bolesnici posebno moraju da slušaju savete lekara od početka marta do početka septembra.

Porodični mir je vrlo važan za opšte zdravlje ovog znaka, a naročito zato što Vodolije ulaze u ambiciozniju godinu u poslovnom smislu. Ovo je znak koji može biti sklon nerazjašnjenim dijagnozama. Tako nešto je moguće i u proleće. Generalni savet je da se malo više okrenu sebi, svom zdravlju, društvenom životu, da izbegavaju vraćanje u prošlost i sve će biti dobro. Vodolije koje ulaze u Novu 2013. sa nerešenim emotivnim problemima moraju to preseći, jer će ih mučiti tokom cele ove godine.

Izvor: Nataša Paunovski, B92/superzena
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар