Najveći godišnji horoskop za 2013. godinu: DEVICA

2013. je izuzetna godina za znak Device. Mogu unapred da se raduju, jer su pred njima izuzetne promene i lepe stvari, ali zahvaljujući samo njima samima!!!

Karijera:

Vredne Device ulaze u Novu 2013. sa više poslova odjednom, pa će istovremeno obavljati važne i porodične i privatne obaveze, a uz sve to spajati lepo i korisno sa poslom.One ulaze sa većim optimizmom i energijom, raspoložene i da menjaju nešto ako je potrebno i dosta prilagodljive, mada jače na delu, nego na rečima. Iako je početak godine takav da iako su planirale da se odmaraju mogu istovremeno i raditi, u posebno plodan period ulaze od 14. do 29. januara, kada će imati fantastičnu energiju da stvaraju, prave nešto novo, a posebno da se potpuno profesionalno osamostale.

Device koje očekuju neke bitne vesti u vezi neke veće profesionalne promene mogu očekivati nevezano za praznike dobre vesti. Devicama mnogo znači u ovom periodu emotivna podrška i prijatelji, pa se može desiti da ih prijatelji preporučuju, guraju, a da uz to imaju standardne poslovne obaveze. Ovo nije loš početak za Device, čak mogu biti sklone da sebe iznenađuju koliko mogu da urade. Samo je savet zvezda da se manje fizički forsiraju, jer mogu osetiti brzi umor. Ovo je idealno vreme za hobije, a odlično vreme za prijateljstva preko posla, spremanje ispita, a nekako Device svuda stižu pa će imati vremena i za društvo i za ono što treba da završe. Na poslu će posebno biti zainteresovane za nešto novo, ali im neće prijati nikakve podele, a iako mogu biti malo skeptične prema sebi mogu biti više nego uspešne i samostalno.

Koliko je januar dobar čak za brze poslove i rezultate, februar će tek nositi puno dešavanja, promena, mogućnosti i upoznavanja novih osoba kroz poslovno okruženje, genijalnost i prosto jedan period pokreta. Mislim da je ovaj znak potpuno spreman za novu godinu i da može najviše pokazati. Za Device koje ne rade, idealno vreme za zaposlenje. Device će se malo otvoriti javnosti, pa će im prijati internet ćaskanja, ali će biti sklone da uvek idu malo napred u odnosu na druge (može se desiti da brže u odnosu na druge napreduju i poslovno i privatno). Neki savet zvezda je da ne prestaju sa radom do 28. februara, jer će od početka godine to biti izuzetno važan period za ovaj znak, kao neki vid “sezone uspeha i napredovanja”, pa nikako taj period ne treba propustiti. Sa ulaskom sazvežđa Riba znaka njihove opozicije slobodno mogu sebi dati malo oduška, odmora i pauze da se opuste, pa ako treba i olenje, jer im to niko neće zameriti i da se okrenu privatnim stvarima, tako da jedan promenjiviji period bi mogao nastati u periodu od 1. do 18. marta. Tada nije loše malo pustiti misli i okrenuti se sebi i svom telu (mada je poznato da ovaj znak voli da radi i nekad je teško kad treba potpuno da se odmori), da bi se pokrenuli ponovo dosta bitni, ali nešto borbeniji aspekti kada Device treba da pokažu koliko mogu, u periodu od 25. marta - 4. aprila i od 10. do 19. aprila. Tada može biti mogućnosti za vrlo brz poslovni ritam, mogućnost i veće konkurencije i dokazivanja u poslu, povećane impulsivnosti i perfekcionizma, period pobede. U tom periodu većina Devica koje su privatnici trebalo bi da obrate pažnju na poreze, a takođe sve Device treba da izbegavaju nepromišljene novčane odluke, posebno davanje pozajmica! U slučaju da u tom terminu imate neko donošenje bitnijih odluka ili početak poslova, period pokazuje da ćete jedva čekati da se to pokrene.

Ulazak sazvežđa Bika koji prija obostranom zemljanom trojstvu svakako može smiriti energiju, mada nosi i manju brigu oko finansijskih pitanja. Međutim, već u periodu od 23. aprila - 11. maja Device idu ka sporom, ali sigurnom poslovnom napretku, gde posebno mogu pokazati metodičnost, preciznost i imati izuzetnu vizuelnu memoriju. To je dobar period da se napravi neki trajni finansijski plan, dobar period da svoje usluge više naplaćuju. Period od 25. aprila - 24. maja će posebno biti važan studentima u ovom znaku koji mogu u ovom periodu završiti veći deo obaveza i dati više ispita, a posebno važan period za Device pokrenuće se sa mogućnošću da uz stalni posao pokrenu još jedan u periodu od 14. maja - 10. juna, koji je period profesionalnih promena, odličan za karijeru, položaj, status, kada će Device ponovo mudro spojiti lepo i korisno, biti omiljene, ali i skromne. Ovo je period kada mogu računati na dvostruko dobre poslovne rezultate.

Može biti sitnijih previranja, jer je ovaj znak izuzetno samokritičan u periodu od 16.do 18. maja i od 20. do 26. maja, ali je to prolaznog tipa. Device pokreće prijateljstvo, čistoća, kada im dan bude ispunjen obavezama, ali kada stvari idu kako žele, pa od maja meseca nije loše da računaju na dosta neplaniranih obaveza i da naprave male kompromise, ali da rade bez pritiska. U periodu od 13. juna mogu se više okrenuti porodici, prijateljima i planirati i neke lepe odmore koji će im biti potrebni. Za studente taj period može biti malo osetljiv, posebno za one koji imaju završne ispite, međutim, sve se može smiriti od 19. juna. Većina Devica će imati utisak da su prevazišle same sebe do 25. juna i tada treba da se malo opuste i svoje obaveze obavljaju po nekom normalnijem toku.To može trajati do 23. jula, kada se Device opet ponovo poslovno bude i prave planove šta bi dalje mogle raditi, završiti. To je period kada posle odmora treba ponovo da se prilagode poslovnoj rutini; period kada će mnogo raditi na sebi, svom obrazovanju, zdravlju, međutim, i kada mogu biti opterećene ako se drugima ne dopadne to što rade, pa mogu prolaziti kroz unutrašnje krize, što treba da izbegavaju.

Iako će period od 23. jula - 25. avgusta nositi sklonost “mozganju”, jakom egu, ipak taj period većina Devica može kvalitetno iskoristiti, ali moraju voditi računa da emotivne stvari ne utiču na poslovne. U periodu od 26. avgusta - 6. septembra i od 11. do 16. septembra mogu napraviti dobar poslovni plan do kraja godine, obavljati sitnije poslove, a od strane okruženja i porodice u tom periodu će im biti potreban veći podsticaj. Iako jesenji period može doneti nesigurnije odluke u vezi sa novcem, skriveno nezadovoljstvo opet nekim sitnijim problemima na poslu. To je period kada će verbalno biti jaki i posedovati izuzetnu mentalnu snagu, pa mogu preko komunikacije ubrzati da neke stvari ipak budu kako bi oni želeli. Kao da se lakše mogu osećati od 22. septembra - 28. novembra, kada mogu biti nagrađeni za svoj rad. Savet studentima je da se više u tom periodu koncentrišu na učenje, jer može biti malih problema oko polaganja, profesora ili datuma polaganja (period od 24. oktobra - 29. novembra). To je period kada će Device vrlo često morati da obavljaju poslove koji nisu njihovi i kada će morati neželeći da budu strpljiviji u radu i požrtvovani.

U periodu jeseni savetuje se da ne dozvole da sitnija napetost na poslu utiče lično i zdravstveno, jer će to biti prosto nepotrebno! Mogu imati dosta mogućnosti za krakotrajna, ali jednako važna poslovna putovanja u periodu od 7. oktobra - 26. novembra. Sa ulaskom sazvežđa Strelca, Device mogu ući u malo neorganizovaniji period od 22. novembra - 19. decembra kada će se okretati u mestu ne znajući šta pre da završe, ali to može biti i period mentalog umora, pa je savet da se ne forsiraju, jer u suprotnom neće uspeti mnogo bitnije poslove da završe do kraja godine. Za mnoge Device to može biti period poslovnih ponuda za inostranstvo, pa može vladati jedna manja euforija u periodu od 8. do 18. decembra i od 22. do 28. novembra. Iako Device mogu nešto umornije završiti ovu godinu, ne treba zaboraviti da im bitniji poslovni dani mogu biti u periodu od 26. do 28. decembra i od 30. do 31. decembra.

Preporuka zvezda na finansijskom planu da vode računa šta potpisuju i da izbegavaju rizike (posebno Device koje su u braku) u periodu od 3. do 23. decembra. Ovo je izuzetna godina za znak Device. Mislim da mogu unapred da se raduju, jer su pred njima izuzetne promene i lepe stvari, ali zahvaljujući samo njima samima!!!!!

Ljubav:

Device bi mogle započeti ovu Novu 2013. sa nekom dobrom zabavom koju bi mogle organizovati i u svom domu. Što se tiče emocija kroz celu ovu godinu mogu biti malo opreznije, temeljnije, ali sklone da ne žure sa nečim novim. Početak godine pozitivan za dom, porodicu, jer se tako osećaju ušuškanije, neće biti sklone nekim velikim pokretima, posebno slobodni pripadnici ovog znaka. Samo Device koje su u stabilnim i dužim odnosima i Device koje su u braku mogu imati jedan miran period veće okrenutosti deci i samom partneru. Slobodne Device mogu sanjariti i više vremena provoditi u svom svetu, usamljenije, jer će početak godine nositi da će porodica biti na prvom mestu. Ukoliko ima pripadnika koji misle da nešto nisu bitno emotivno uradili ili rekli dobar period se otvara poslednjih dana januara.

Devicama može prijati mir i ovo može biti na privatnom planu period veće probirljivosti, ali većina će se pre odlučiti za samoću nego što će rizikovati da uđu u nešto novo. Iako neće priznati javno da im to prija, mogu biti sklone odricanjima i često im posao može biti zamena za ljubav. I za Device važi savet da posebno tokom januara meseca izbegavaju vraćanje na nešto odavno prekinuto, jer one ne mogu živeti po principu “daj šta daš”. U nešto lakši period, kada će nekako malo izaći iz “mraka”, mogu ući od 31. januara - 2. februara, ali će biti mnogo bolje raspoložene za nova poznastva, koja su često moguća preko prijatelja sa posla kroz dobro otvoren period od 14. do 24. februara i od 25. februara - 1. marta.

Mart je mesec koji posebno može doneti povezanost sa voljenim osobama i jaku potrebu za nežnošću i pažnjom Devicama koje su u braku. Za ostale period kada će stidljivo pokazivati naklonost, kada mogu biti malo zbunjene ukoliko bude neplaniranih izlazaka, ali kada neće biti potpuno opuštene u nepoznatom okruženju. Posebno veze koje bi se započele u ovom periodu nosile bi razliku u godinama, mogle bi ostavljati dublji i jači utisak, a time i veću šansu da nešto uspe. Posebno ženski pripadnici ovog znaka mogu biti u martu u fazi davanja veće snage partnerima i idealizacije osoba koje vole. Važno je reći da Device neće olako ulaziti u nešto i da za njih radi vreme, strpljenje od strane drugih, ali da mogu pokazivati želju da im se nešto konkretnije desi u periodu od 9. do 17. marta.

Generalni utisak je da će Device posebno moći da se oslone na dobru procenu emotivnih mogućnosti, saveta i prilika posebno preko starijih rođaka, prijatelja. Veze koje se budu započinjale u periodu od 24. marta – 2. aprila posebno mogu imati snažnu fizičku energiju i jaču strast. Ne tako loš emotivni period za Device mogao bi se pokrenuti i od 10. do 15. aprila, kao i od 18. aprila - 1. maja, iako taj period donosi više odnose bazirane na manjim interesima. Druga polovina aprila je sjajna za putovanja, usavršavanje, kontakte sa strancima i kroz to zanimljiva buduća dešavanja. To je period kada će se Device malo opustiti i biti okrenutije hedonizmu.

Manja ranjivost mogla bi se osetiti sa ulaskom u maj mesec i u periodu od 9. do 14. maja, kada je jako važno da parovi koji su tek ušli u emotivne veze izbegavaju nestrpljivost, svojeglavost, teranje inata koje bi moglo ugroziti skladan emotivni odnos. Iako će druga polovina maja više biti okrenuta poslu, zauzete Device ipak treba da nađu vreme za sebe i porodicu. Period kada mnoge veze mogu doći na malo ozbiljniji nivo i kada postoje mogućnosti da se planira nešto dobro, otvara se kod Devica koje su duže od pola godine zajedno u periodu od 21. do 31. maja, od 3. do 15. juna, kao i period od 30. juna - 12. jula (koji iako donosi zatvorenost, nepoverenje, povremenu kontradiktornost u pokazivanju naklonosti ipak može biti značajan za nešto dobro, konkretno, novo). Stabilan aspekt za Device koje planiraju potomstvo ili odmore preporučljiv u periodu od 17. do 22. jula.

Ulazak Venere u njihov znak od kraja jula neće posebno uticati na ovaj znak koji će stalno raditi i truditi se da dođe do željenog statusa. To je čak vreme kada se Device mogu boriti sa obavezama, ali kada mogu lako odustajati čim nešto ne ide kako su planirale, što je inače njihova glavna osobina na emotivnom planu. Većina Devica koje su u dužim odnosima mogu se malo opustiti, pa je savet da se više usmere porodici posebno u periodu od 24. do 28. jula i od 5. do 23. avgusta. Devicama će posebno biti važna podrška, materijalne nagrade, popularnost, omiljenost i veća emotivna podrška od 28. avgusta - 11. septembra.

Ukoliko slobodne Device ovu godinu u većem delu iskoriste za posao, imaju zadnju fazu dobrih emotivnih aspekata u ovoj godini posebno od 12. do 29. septembra, od 8. do 14. novembra, od 29. novembra - 17. decembra i od 28. do 31. decembra, kada će imati mogućnost da nastave tamo gde su stale ili da iskoriste neke propuštene prilike (kao da će se nešto desiti sa malim zakašnjenjem, što je trebalo da se desi krajem proleća, a razlog tome može biti što će Device posebno u periodu jeseni imati proces nekog vida karmičkog emotivnog prepoznavanja).

Kod Devica nema puno toga da se doda osim da će im posao biti vrlo važan, a emotivno će ići na sigurno. Slobodno treba da prihvataju posrednike u upoznavanjima, jer ova godina nudi nešto dobro preko upoznavanja preko drugih. Iako je puno toga na vama samima, ne dozvolite da vam godina prođe u usamljenosti i maštanju, već dobro pratite svaku situaciju koja će se dešavati od početka proleća do početka zime, jer ima mogućnosti za nešto trajno. Device nisu baš spremne za neke velike emotivne korake, ali im više od svega prija da budu pored osobe koja će ih mentalno motivisati i koja je inteligentna. To je glavni uslov da bi ušle u nešto trajno. Device će imati više puteva u ovoj godini i koji god da izaberu može se pokazati kao dobar.

Zdravlje:

Device bi tokom cele 2013. godine trebalo da vode računa o disajnim organima i povremeno o venskom sistemu (period od 22. februara - 16. aprila, od 3. do 30. juna, period od 10. jula - 10. avgusta). Većina Devica će imati potrebu da nešto menja estetski, ali je ovo znak kome sport i rekreacija treba da budu deo svakodnevice, jer im mogu pomoći da izbace čestu nakupljenu lošu energiju sa posla. Posebno je važno reći da mogu biti sklone trovanjima mlekom i mlečnim proizvodima, pa da je jako važno da vode računa o ishrani od početka jeseni 2013. Vene i stopala mogla bi biti osetljivija u periodu od 22. maja - 19. septembra. Izbegavati veliki kontakt sa hemikalijama, a sve vrste laserskog lečenja, bioenergije su vrlo delotvorni u ovoj godini. Device će biti vrlo izdržljive, sklone pokretu i aktivne, i ne bi trebalo da se suočavaju sa ozbiljnim problemima. Muzika je lek za dušu, pa može prijati radu. Budući da je ovo brižan, ali praktičan znak biće sklon da čim oseti tegobe nađe brzo rešenje za oporavak. Izvor: Nataša Paunovski, B92/superzena
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар