Najveći godišnji horoskop za 2013. godinu: RIBE

Iako Ribe neće u ovoj godini staviti akcenat na karijeru, već na emocije, očekuje ih jedna korisna, plodna, pozitivna poslovna godina. Finansijski će kalkulisati, malo štedeti tokom oktobra i novembra, ali posebno Ribe koje su u braku mogu očekivati veći uspeh preko voljene osobe, posebno ženski pripadnici znaka.

Karijera:

Profesionalno, Ribe bi mogle polako da se bude od 4. januara, a do tad bi im odmor baš prijao, jer se ništa važno neće dogoditi do tad. Period od 4. do 24. januara posebno može biti značajan za poslove vezane za trgovinu, biznis, poslove sa inostranstvom, zakonom, pa bi Ribe, naravno uz pomoć njihovog Neptuna koji im pojačava čula, mogle dobro da procene pravo vreme za poslovne akcije. Sam kraj januara i početak februara je dobar da Ribe završavaju poslove koji su ostali nedovršeni pri kraju prethodne godine, ali da postave i malo trajnije poslovne ciljeve u periodu od 11. do 20. februara i od 24. februara do 7. marta. Ribe koje se bave kreativnim zanimanjima, medicinom, uslužnim i humanitarnim poslovima posebno bi mogle blistati u periodu od 14. do 19. februara i od 2. do 12. marta, kada će im materijalne prilike biti vrlo naklonjene.

Ribe maksimalno treba da koriste šesto čulo, jaka predosećanja, unutrašnju snagu u periodu od 27. februara do 23. marta, jer će imati moć da unapred predvide buduće situacije, ali i da pomognu sebi u planiranju. Period od 16. do 22. marta će većini Riba biti vrlo naklonjen i kroz novac i kroz poslovni uspeh. Ribe će na početku godine sve raditi polako, bez tenzije, ali će stajati čvrsto na zemlji, kao da predosećaju da će im vreme i sama godina biti naklonjena, pa se neće mnogo nervirati!

U periodu od 26. marta do 6. aprila imaće mogućnost da nešto vredno kupe, čekaju ih i zanimljiva trajna novčana ulaganja. To je period kada će imati više energije i snage da sve što materijalno zacrtaju i obistine. Druga polovina aprila može biti malo nezgodnija za osobe koje su poslovno vezane za zakon, biznis, jer to može biti vreme nepredviđenih troškova, nervoze, lakog trošenja, pa nije loše malo opreznije planirati novčane akcije u tom periodu. Inače u period od 7. do 22. aprila savetuje se da Ribe povedu računa kome mogu poslovno verovati i kako komuniciraju sa kolegama, jer mogu prolaznom ljutnjom napraviti više štete nego koristi, a to je inače vreme rivaliteta u poslovnim odnosima, pa treba biti uzdržan. Tih dana savet zvezda je da Ribe izbegavaju rasejanost i zaboravnost u saobraćaju i da posebno vode računa da ne voze kad su uspavane. Treba da vode računa i o parkinzima. To je inače, posebno kod ovog znaka, period krađa, pa je jako važno da o svojim stvarima vodite više računa. Prema nepoznatim osobama treba da se odnose rezervisano, a informacije koje dobijaju u tom periodu uvek treba više puta proveriti!

Veći deo aprila Ribe će biti vrlo energične i većinu poslova obavljaće direktno, otvoreno i baš zbog te crte imaće uspeha. Period od 25. aprila do 1. maja može biti povoljan za Ribe koje se bave poslovima prodaje, špedicije, medijima. Interesantan poslovni period za Ribe otvara se od 17. do 12. juna, kao i od 16. do 27. juna koji je povoljan za Ribe koje imaju svoj biznis. Period od 3. do 17. jula je sjajan za nekretnine, porodične investicije, privatno poslovanje i otvaranje sopstvenih firmi. Taj period ponovo pojačava intuiciju, toplinu, srdačnost i Ribe će polako, ali sigurno stizati do svih zamišljenih ciljeva. Ribe će biti jače na delu nego na rečima, pa im neće prijati osobe koje samo pričaju, a ništa konkretno ne preduzimaju.

Leto je vreme kada će Ribe možda više biti okrenute porodici, nego poslu, pa mnoge koje žele da se povuku, smanje poslovni intezitet ili nešto slično imaju pred sobom period mira i okrenutosti porodici. Za ostale preporuka da uzmu odmor tokom druge polovine jula, pa da nastave sa radom od 2. do 7. avgusta. Posebno značajni dani za posao u periodu od 16. do 22. avgusta, kada će biti izražena ambicioznost, polet, mnogo planova, ulaganja, kao i kontakta sa uticajnim osobama.

Ribe koje su vezane za državne institucije mogle bi imati veći pomak u periodu od 24. avgusta do 2. septembra, kao i od 15. septembra do 15. novembra. Ovo je period koji je vrlo naklonjen i Ribama koje se bave poslovima vezanim za zdravlje, marketing, trgovinu, ekonomiju i prava. Ipak, savet, posebno za jesenji period, je da Ribe ne ulaze u nikakav vid ortakluka, jer taj period ne nosi pouzdane osobe. Sa ulaskom Marsa u znak Lava preko njihovog poslovnog polja, Ribe će osećati veću energiju, imaće visoke ciljeve i poslovnu dominaciju. Posebno će biti pod dobrim astrološkim aspektima u periodu od 5. do 20. septembra i od 25. septembra do 2. novembra. Za Ribe koje su na visokim pozicijama jako bitan period kada mogu i vrlo dostojanstveno sebe predstaviti i izvršiti veće transformacije u svojoj karijeri je period od 6. do 17. oktobra. Za ostale to je odlično vreme za premeštaje, davanje otkaza i dolazak do novog posla, a posebno nezasposlene Ribe mogu imati šansu za zaposlenje.

Ribe koje su u braku posebno u toku jeseni mogu imati veliku podršku muških članova svoje porodice i svojih voljenih osoba u vezi sa karijerom. Postoji mogućnost da otkriju neku prevaru, laž ili nešto mutno u poslu od 23. do 29. oktobra, ali ne treba da se plaše da to javno isteraju do kraja, jer će biti zaštićene. Ti dani jedino mogu biti malo lošiji Ribama koje se bave sportom, jer mogu doživeti veliku nepravdu. Ribe koje planiraju promenu posla i odlazak u drugu zemlju ili grad, savetuje se opreznost, treba da dobro razmisle, ali i da ponovo provere ponudu, jer može biti nekih praznina i lažnih obećanja u tim danima, kao i u periodu od 6. do 11. novembra i od 20. do 23. novembra.

Ribama koje su započele porodični ili nov posao jesen može doneti baš srećne okolnosti i povećanja posla, kao i Ribama koje rade sa decom, jer će posebno pozitivni aspekti biti otvoreni u periodu od 10. do 19. novembra, kao i od 7. do 11. decembra i od 16. do 27. decembra.

Ribe mogu završiti 2013. izuzetno zadovoljne, možda i sa neočekivano dobrim poslovnim rezultatima. Ribe koje očekuju pri kraju godine unapređenje, ugovor na neodređeno ili nešto sl, mogu računati na jako dobre aspekte. Iako Ribe neće u ovoj godini staviti akcenat na karijeru, već na emocije, očekuje ih jedna korisna, plodna, pozitivna poslovna godina. Finansijski će kalkulisati, malo štedeti tokom oktobra i novembra, ali posebno Ribe koje su u braku mogu očekivati veći uspeh preko voljene osobe, posebno ženski pripadnici znaka.

Ljubav:

Ribama ovo može biti godina kada će više nego inače kriti svoj ljubavni život, ali možda nešto naklonjenija Ribama koje planiraju potomstvo i onima koji su u ozbiljnijim odnosima i planiraju brak. Ribe pripadaju vodenom, izuzetno senzibilnom znaku, a u Novu 2013. će, posebno slobodni pripadnici, ući ranjiviji i osetljiviji nego obično. Možda će većina osećati neku staru tugu i maštati o boljoj godini. Nešto lakši aspekti Ribama će se pokrenuti u periodu od 5. do 25. januara, kada čak mogu imati mogućnost da upoznaju zrelu, kvalitetnu osobu i osobu koja ima slična interesovanja. Dobri aspekti pokrenuće se i od 14. do 19. februara, kada će biti dobar period za bitnije razgovore, upoznavanja važnih osoba preko bliskih prijatelja, čak za neke Ribe i situacija iznenađenja da neki blizak prijatelj ponudi i ljubav, i da im saopšti da to nešto dugo traje.

Koliko god će sredinom januara realnije gledati na ljubav, toliko u februaru mogu biti zbunjene i iznenađene postupcima drugih. Kako se budu približavale rođendanu i ulaskom Venere, svakako će se osećati bolje i postoji mogućnost da mnoge Ribe, koje su u prethodnom periodu dugo bile same, od 25. februara do 10. marta i od 16. do 22. marta upoznaju osobu koja ih potpuno može probuditi, koja može biti značajna za njih i koja će ih na najbolji način razumeti. Naravno, ovaj šarmantan znak nema problem da privuče pažnju na ljubavnom planu, ali često ima problem sa pogrešnim izborima.

Slobodni ženski pripadnici ovog znaka ne treba da se iznenade ako budu istovremeno imale udvarače na više strana, pa tek onda neće znati u kom smeru da krenu. Savet zvezda je da se strpite i sačekate, jer će vam vreme najbolje pokazati ko je pravi, a ko lažan.

Pošto je proleće vreme najbolje energije za Ribe, svakako da će biti u fazi da se više kreću, a mnode Ribe će imati vrlo jake emocije na prvi pogled. To je period kada će Ribe biti i poslovno sigurnije u sebe, pa većina može imati mogućnost da spoji lepo i korisno (sam početak aprila, posebno od 7. do 15. maja). Ribe koje su u braku mogle bi imati značajnija putovanja sa voljenim osobama tokom aprila, a tokom maja mogućnost da se okrenu domu, nekretninama, uređenju ili planiranju potomstva (posebno od 22. maja do 5. juna, kao i od 8. do 24. juna). Zbog ulaska Jupitera u znak Raka od 26. juna svakako preko pozicije emocija Riba, mogu imati san da, naročito od leta pa nadalje, naprave nešto trajno, da se zaljube, osnuju porodicu ili zvanično uđu u brak (pozitivan period i povoljni aspekti od 18. do 30. jula i od 11. avgusta do 4. septembra). Za slobodne Ribe to je vreme kada mogu rešiti mnoge porodične probleme, kada mogu doći do imovinskog mira i biti spremnije za nešto dugotrajno.

Za Ribe koje su konstatno imale problem u braku ili vezi, mogućnost da se oslobode lošeg odnosa u periodu od 5. do 20. septembra i od 29. novembra do 10. decembra. Dosta nestabilan period od 16. do 21. oktobra, kao i od 26. do 30. oktobra. Ulazak Venere u Škorpiona za mnoge Ribe može biti od velikog značaja, jer će im doneti jače emocije, emotivne situacije i mogu pokazati veću emotivnu hrabrost nego obično. Posebno period od 21. septembra do 5. oktobra i od 31. oktobra do 13. novembra je pod bitnim aspektima koji označavaju uspeh voljene osobe, pozitivan period za ulazak u vezu, neke bitne godišnjice, porodična dešavanja.

Novembar će biti miran i uglavnom više naklonjen Ribama koje su u braku ili dužoj vezi, osim poslednja dva dana novembra. Decembar će nositi mnogo emocija, ali kontradiktornosti po principu „igra mačke i misa“, međutim to neće biti loš period emotivno, ali će Ribe od svojih voljenih osoba očekivati više pažnje, energije, materijalnog uspeha, pa se mogu ponašati sitničavo ili nekad praviti problem bez problema. To posebno treba izbegavati da se ne bi Nova 2014. godina dočekala sa nekom neizvesnošću ili kroz neki vid potištenosti. Kada su emocije u pitanju dobro je slušati starije članove porodice, jer mogu dobiti koristan savet.

Na samom početku 2013. savetuje se, posebno Ribama koje su u braku, da teže sporazumima sa voljenom osobom i da ne pokazuju da im sve smeta. Probajte da se prilagodite, jer ne može uvek biti period velike pažnje koju priželjkujete. Generalni savet Ribama je da u ovoj godini izbegavaju veze sa osobama koje ne žele javno da ih predstave, kao i veze koje su previše komplikovane, jer će samo prolaziti kroz patnju!

Pocetak proleća je idealan da nešto uradite na sebi, pa će to nositi i bolju energiju i emocije! Ribama koje priželjkuju dete u ovoj godini posebno srećna godina. Ribe treba da se opuste i kad se najmanje budu nadale, može im se desiti nešto jako lepo!

Zdravlje:

Ribe su već duže vreme senzibilne i imaju dosta problema sa stopalima, reumom. To može biti povećano u zimskom i prolećnom periodu, posebno od 9. do 20. januara, kada treba paziti na imunitet. Takođe od 22. do 26. januara, kao i od 12. do 17. februara, u prvoj polovini marta i prvoj polovini decembra imunitet, krvna slika i limfni sistem može biti pod nešto osetljivijim aspektima. Posebno treba pripaziti na ishranu u periodu od 12. do 26. aprila i od 6. do 15. maja.

Ribe koje su se u poslednje vreme suočavale sa alergijama i trovanjima, kojima su inače sklone kao znak, pažnju treba da obrate od 21. maja do 2. juna i tokom septembra meseca, kao i od 16. do 29. oktobra. Emocije će im biti jako važne u julu i avgustu, pa Ribe koje budu prolazile kroz neki težak period mogu se suočavati sa raznim sitnijim problemima.

Ribe koje imaju osetljiva stopala i krvotok posebnu pažnju treba da obrate od 24. do 29. jula i od 8. do17. avgusta, kao i tokom prve polovine novembra meseca. Iako im prva polovina decembra može doneti smanjenje volje, prehlade i unutrašnje nezadovoljstvo, mnogo bolji period će se pokrenuti od 17. decembra, kada će Ribe biti sveže, zadovoljne, uživati u krugu prijatelja i porodice i tako i sačekati dolazak Nove 2014. godine.

Plivanje, molitve, česte masaže i bioenergija izuzetno pozitivno utiču na ovaj znak. Domaća ishrana će posebno prijati ovom znaku u ovoj godini, posebno od leta. Bilo bi dobro da drage Ribe malo štede energiju za svoje poduhvate, jer su sklone da puno vremena i energije troše i na porodicu i na saradnike i da brzo upadaju u umorna stanja. Kontakt sa suncem jako važan u zimskom periodu.

Izvor: Nataša Paunovski, B92/superzena
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 коментара: