Astrološki erotski profil vašeg muškarca

Pogledajte šta su zvezde zapisale u erotski profil vašeg oartnera i procenite da li vam odgovara kao ljubavnik. Neki od horoskopskih znakova ne vole duga udvaranja, skloni su avanturama, vole promisuitetniji seks, a neki su verni, pažljivi i na svaki način se trude da ugode partnerki.

OVAN

Ne voli duga udvaranja i samo misli kako da ženu privoli na vođenje ljubavi. Nijednoj pozi ne daje posebnu prednost, sve su mu podjednako dobre i samo mu je važno da što češće ima seks. Zato se ne libi da to radi poluobučen, u hodniku, u liftu, na kuhinjskom stolu... Na ženi ga posebno privlače bradavice na bujnim grudima. Mašta o grupnom seksu.

BIK

Veoma je probirljiv pri izboru partnerke, ali kada se za neku odluči, ne obeshrabruju ga njena odbijanja. Odličan je ljubavnik. Veoma je potentan. Pre ženidbe često menja partnerke, ali je u braku veran. Kod žena prvo obraća pažnju na pogled, potom osmeh, a onda gleda - zadnjicu. Posle toga kreće u osvajanje.

BLIZANCI

Seksualni odnos mu nije jedini cilj veze sa ženom. Izuzetno vodi računa i o duhovnoj usaglašenosti sa partnerkom. Ljubomoran je i sumnjičav. Stimulišu ga erotske fotografije i porno filmovi. Vređa se kada partnerka odbije da eksperimentiše u seksu. Kod žena prvo zapazi izazovan hod.

RAK

Njegovi seksualni odnosi nisu dugi i česti. Privržen je ženama sa kojima spava i često im se potčinjava. Drži mnogo do ženske čednosti i za životnu saputnicu bira devojku bez seksualnog iskustva, mada od nje očekuje da se u krevetu ponaša kao bludnica. Na ženi prvo primećuje dekolte, potom usne.

LAV

Dobar ljubavnik, voli da posmatra sebe u ogledalu tokom seksa i ne pristaje da se tokom seksualnog čina ugase svetla. Trudi se da zadovolji i ženu. U muškom drustvu hvali se svojim osvajačkim dostignućima i nije preterano diskretan, zbog čega ga se žene klone. Voli poze za koje su potrebne akrobatske veštine. Uzbuđuju ga ženske grudi.

DEVICA

Odgovaraju mu sve poze tokom vođenja ljubavi i vrhunac postiže uz svoj ili partnerkin vrisak. Nema poseban tip devojke koja mu se sviđa: plava, crna, niska, visoka, mršava, punija - sve su dovoljno dobre ako hoće da pođu sa njim u krevet i ako ako u njemu mogu dugo da ostanu. Pravi maratonac. Uši su mu erogena zona.

VAGA

Savršen u krevetu, voli predigru i trudi se da zadovolji partnerku. Sklon je razbijanju konvencija u telesnom kontaktu, iznenađuje novim pozama. Pobornik je oralnog seksa. Na ženi prvo primećuje kosu.

ŠKORPION

Opsednut je seksom i uvek je spreman za njega. Lako se uzbuđuje. Nije previše probirljiv pri izboru partnerke. Šampion je u krevetskim radnjama. Za njega je vernost nepoznanica.

STRELAC

Najviše mu odgovara brzi seks u kom partnerka preuzima inicijativu. Veran je iz lenjosti. U avanture ulazi samo ako žena prva krene u akciju.

JARAC

Izuzetno potentan. Ispunjava sve zahteve partnerke i trudi se da joj udovolji. Na pameti mu je samo seks. Iako se trudi, nezgrapno se udvara, uvek kaze nesto sto ne treba. Omiljena poza mu je sedeca i otpozadi. Ubedjen je da je bolji ljubavnik nego sto zene sa kojima je bio misle o njemu.

 VODOLIJA

Spolja izuzetno hladan i uzdržan, u krevetu je pravi vulkan. Voli nežne razgovore, predigru i da istražuje nove poze. Veoma pazljiv ljubavnik. Izuzetno je potentan. Retko se zabavlja sa vise žena istovremeno. Uživa da voli neočekivano, stojeći, tiho, tiše... Kod žena ga najviše privlači deo koji poslednji izlazi iz prostorije.

RIBE

Nežan i romantičan ljubavnik. Tokom seksualnog čina više vodi računa o partnerkinom zadovoljstvu nego o svom. Nije sklon upuštanju u avanture. U suštini je puritanac. Što se tiče fizičkog izgleda, žena koje bira, najviše pažnje poklanja vitkom struku i dugim nogama.
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар