Lobanja vanzemaljca pronadjena u Peruu!? (VIDEO)

Velika ovalna mumificirana lobanja koja je pronađena u Peruu konačno bi mogla da dokaže postojanje vanzemaljaca.

Dejli mejl prenosi da je, glava čudnog oblika, velika gotovo kao i telo na kojem se nalazi, dugačko 50 centimetara, zbunila antropologe. Pripada jednom od dva seta kostiju pronađenih u gradu Andahuajlilasu na jugu Perua.Kosti je pronašao Renato Davila Rikelme, koji radi za muzej Privatos Ritos Andinos u Cuscu u jugoistočnom Peruu.

On je rekao da su očne duplje veće od onih kakve inače imaju ljudi, a na lobanji postoji i meka tačka, zvana otvorena fontanela, koja je karakteristična za decu u prvoj godini života. Ali, lubanja ima i dva velika kutnjaka, inače uobičajena samo za odrasle osobe.

U muzej su prošle nedelje stigla tri antropologa, iz Rusije i Španije, pa će istražiti pronalazak, za koji su se složili da "nije ljudsko biće".

Rikelme je dodao da je očigledno da osobine kostura nemaju veze ni sa jednom etničkom grupom na svetu.

Ostaci očne jabučice u desnoj očnoj šupljini pomoćiće u utvrđivanju DNK, i razrešavanju kontroverze radi li se o ljudskom biću ili ne.

Pronađena je i druga mumija, koja nije cela i velika je tek 30-ak centimetara. Nedostaje joj lice i čini se da je zamotana u platno poput posteljice, u fetalnom položaju, prenosi list.

Ovi ostaci imaju zapanjujuću sličnost s trouglastom kristalnom lobanjom iz filma "Indijana Džons - Kraljevstvo kristalne lobanje", iz 2008. godine, koja u filmu ima vanzemaljsko poreklo i poseduje natprirodne moći.
(Mondo)
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар