Ime muškarca otkriva kakav je ljubavnik?

Samo treba da saberete „dva i dva“ i saznaćete kakvog muškarca imate pored sebe… Zato, bacite se odmah na računicu...

Svakom vokalu (dakle slovima A, E, I, O, U) dodelite određeni broj i saberite. Tako ćete već prilikom upoznavanja moći da otkrijete sa kakvim muškarcem „imate posla“… Najpre zapišite sve vokale u imenu vašeg partnera. Zatim svakom vokalu dodelite određeni broj i saberite ih. Ukoliko dobijete dvocifreni broj, saberite njegove cifre, tako da dobijete jednocifreni.
A - 1
E - 5
I - 9
0 - 6
U - 3
PRIMER: Marko 1+6=7

1
On je poprilično spretan u krevetu – ali samo kada je raspoložen i kada zaista želi seks. Nažalost, to nije baš često slučaj. „Umoran sam!“, „Imao sam naporan dan na poslu!“, „Ne mogu sada ništa da radim!“ jesu rečenice koje će često izgovoriti. Oko njega ćete zaista morati da se potrudite, sve dok konačno ne pristane na seks. A kada se to napokon dogodi, biće izuzetno nežan i strastven ljubavnik.

2
Za ovog muškarca nikako ne bismo smeli da tvrdimo da je savršen ljubavnik. Naime, on mu „nije ni do malog prsta“. Ovaj muškarac je dosadan, on je samo bleda senka ljubavnika kakvog bi svaka žena volela da ima pored sebe. On voli da se hvali svojim „poduhvatima“, iako su to sve samo obične laži. Ako bi se više posvetio sebi, možda bi tada saznao šta je strast i želja. Stoga mu pomozite da bolje upozna sebe.

3
Ovaj muškarac obožava seks, i to onaj žestok. Ali, pri tom obraća pažnju i na želje svoje partnerke. Pobrinuće se za romantičnu atmosferu i posvetiće dovoljno vremena ženi sa kojom je. Ipak, ovakvo njegovo ponašanje ne deluje nimalo spontano. Posle nekoliko nedelja provedenih sa njim imaćete osećaj da je sve unapred isplanirao i – ubrzo će vam dosaditi sve to. Stoga vam preporučujemo sledeću taktiku: iznenadite ga i učinite sve da se dosada ne bi uvukla u vaš ljubavni život.

4
Sa ovim muškarcem možete da doživite predivan seks – ali samo ukoliko imate ista interesovanja i želje kao i on. On ga se nikada ne odriče, čak će se pretvarati da mu nešto prija iako nije tako. To ipak ne znači da voli SM igre, već da mu možda više prija masaža ili određene poze. A ako se to vama ne dopadne – nadrljali ste!

5
Ovde je reč o jednom izuzetno šarmantnom muškarcu. On zna vaše tajne želje i ume da vas dovede do ludila samo jednim dodirom. Ponekad je i pogled dovoljan da bi vas usrećio. Ipak, nikako ne smete da ga pitate gde i kada je naučio te „cake“ – to može da ga povredi.

6
Iza ovog broja krije se sledeća poruka: on voli seks, ali u sebi nosi i nešto „životinjsko“. Broj 6 je đavolji broj. Kada se opusti, nećete moći da ga obuzdate. Možda vam se upravo to dopada? Odlično! Ukoliko želite da doživite neverovatnu sreću, osetite intenzivna osećanja i strast sa njim, i sigurno se od ovog muškarca nećete odvajati.

7
Nijedan muškarac neće pokazati više saosećanja od ovoga. On ume da sasluša svog sagovornika, veoma je pažljiv i vrlo nežan ljubavnik. Voli da sluša laganu i romantičnu muziku i da uživa „svim čulima“. Da li je to zaista muškarac? Da! Ukoliko vam se upravo to dopada, prepustite mu se i zaboravite na sve oko sebe.

8
Osam je broj beskonačnosti, a vi ste „upecali“ muškarca koji ne zna kada je dosta. On uvek želi seks, i to intenzivan. Zaista će vam biti divno ako ste i vi takvi. U suprotnom ćete morati da ga obuzdate i da zadovoljite njegova čula na neki drugi način. Zašto da ne?! Sve to samo će probuditi njegovu strastvenost. San mnogih žena upravo je da budu sa ovakvim muškarcem.

9
Broj devet simboliše razuzdanost i „divljinu“. A kada ovaj muškarac demonstrira svoju strast, imaćete osećaj da ste dospeli u sasvim drugi svet. Njemu je seks u krvi, a umetnost zavođenja njegovo drugo ime. Jedini problem je taj što mu ništa drugo nije na pameti.
Izvor: Zena
Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 коментара: