Ruski astrolog Pavel Globa otkriva kome će se posrećiti u 2023. godini

Ruski astrolog Pavel Globa prvi put je objavio svoja predskazanja početkom 80-ih godina prošlog veka. Tada je najavio da će se SSSR uskoro raspasti, da će u leto 1991. na ulicama Moskve biti tenkovi kao i da će se Ukrajina raspasti tokom 2014. godine. Oko 85 odsto njegovih predviđanja se ispunilo, a  sada je govorio o periodu koji dolazi u 2023. godini i otkrio kojim znakovima sledi posebna sreća.

YouTube screenshot

Iako je na nebu retrogradno čak šest planeta (Neptun, Uran, Pluton, Saturn, Jupiter i Merkur) situacija će u 2023. godini biti drugačija, pa će određeni znaci imati priliku da ostvare uspeh.

U 2023. godine ova tri znaka mogu da računaju na posebnu sreću.


BLIZANCI

Blizance čeka neverovatna sreća u 2023. godini. Sve svoje planove će glatko ostvariti, a značajno će se popraviti i njihova finansijska situacija. Iskoristite činjenicu da su vam zvezde naklonjene i poradite na projektima i idejama koje se već dugo “kuvaju” u vama.


RAK

Rakovi će takođe uživati u spoznaji da im život postaje sve bolji! Oni će bez mnogo truda u 2023. dobiti sve ono što su priželjkivali, uključujući bonus na poslu, velike, skupe poklone, pa čak i dobitke u igrama na sreću!


ŠKOPRIJA

Škorpiju čeka nezamisliva finansijska sreća! Najvjerovatnije će ovo biti rezultat napornog rada i truda na poslu, pa dolazi sasvim zasluženo, iako nenadano. Moguće je da ćete dobiti unapređenje ili ogromnu povišicu ili ponudu za novi, mnogo bolje plaćen posao. Ipak, zvezde vam poručuju da ne srljate u nepromišljene troškove!

Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара:

Постави коментар