Super mesec 12. avgusta najjače će uticati na ova četiri horoskopska znaka

U znaku Vodolije pun Mesec je 12. avgusta 2022, a horoskop predviđa da će imati moćnu energiju i da se sada možemo osloboditi onoga što nam više ne prija i ne služi u životu. Ovo je dobra praksa jer vam može otvoriti vrata srećne budućnosti, da stvorimo život kakav želimo. Sada imate prilike da se posvetite razvoju u svakom smislu.

Pixabay

Evo za koja četiri znaka astrolozi kažu da mogu očrekivati najjači uticaj punog Meseca:

Bik

Očekuju vas promene na polju karijere i na polju vašeg duhovnog rasta. Pošto vam stabilnost i predvidljivost mnogo znače, neočekivani događaji mogu da vas isprva izbace iz koloseka, ali ćete kasnije shvatiti da se sve dogodilo za vaše najviše dobro. Važno je da ostanete mirni i promišljeni, čak i kada osetite snažan nalet emocija. Sada je vreme za novu transformaciju i malo drugačije shvatanje života.

Lav

Super pun Mesec donosi vam turbulencije u odnosima sa voljenima, kao i u opštem blagostanju i zdravlju. Može doći do određenih nesporazuma, možda čak i svađa, koji će uznemiriti i vas i drugu osobu. Vaš prvi instinkt će biti da se brinete o drugoj osobi i da je uverite u svoju ljubav, ali istovremeno da ne zaboravite da slušate sebe i vodite računa o svojim potrebama. Budite malo pažljiviji i ne radite stvari prenagljeno.

Škorpija

U sebi ćete osetiti rascep između svoje nežne, emocionalne strane i racionalnog dela svoje ličnosti. Dozvolite sebi da budete ranjivi i pokažite svoje slabosti, ali možda je vreme da ponovo uspostavite svoje granice sa onima koji su vam bliski. Ostanite verni sebi i drugima i sledite svoje ciljeve i snove. Sada je vreme da promenite svoju komunikaciju sa okruženjem. U odnosu sa drugima vas čekaju izazovi, ali sve zavisi od vaše reakcije.

Vodolija

Ovogodišnji pun Mesec je u vašem znaku, pa ne čudi što ćete sve intenzivnije osetiti njegove efekte. Ovo je sjajna prilika da odvojite nekoliko trenutaka za samorefleksiju i razmislite koje ste odluke doneli nedavno, kako su se isplatile i šta možete uraditi drugačije u budućnosti. Ne živite u prošlosti, već iz nje izvlačite važne lekcije i na taj način obezbedite sebi prostor za napredak, piše Sensa.

Share on Google Plus

Astro sajt: Info

INFOrmacije i saveti za ljude otvorenog duha.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 коментара:

  1. Bok prijatelji, ja sam Naomi Samuel, nova sam ovdje, ne znam kako stvari ovdje funkcioniraju, ali ovdje sam pročitala dobre komentare i dodat ću malo iz svog života jer će mnogima biti od koristi mi ovdje, u potrazi za odgovorima i odnosima za rješavanje problema. Bila sam četiri godine u vezi sa Samulom, on je prekinuo sa mnom, učinila sam sve da ga vratim, ali sve je bilo uzalud, toliko sam ga željela zbog ljubavi koju gajim prema svom mužu, pitala sam ga o svemu sam obećao, ali on je odbio. Objasnila sam problem svog odnosa s kolegicom na poslu i ona mi je predložila da se radije obratim ljubavniku koji bi mi mogao pomoći da napravim ljubavnu čaroliju da vratim muškarca kući, ali ja sam žena koja nikad nije vjerovala u magiju, imala sam nema izbora , probala sam, kontaktirala sam vrača i rekao mi je da nema problema da će sve biti u redu u roku od tri dana, moj bivši će mi se vratiti u roku od tri dana, dr alaba je bacio urok i svaka druga amajlija u njegovom do hrama u moje ime usred noći. Začudo, drugi dan je bilo oko podneva. 16.00 Zvali su me sa nepoznatog broja, nazvao me bivši muž, bila sam toliko iznenađena da sam se javila na telefon, vidjela da je to moj muž, dugo smo razgovarali i sve što je rekao je da mu je žao. . jer je sve bilo krivo, rekao je da želi da mu se vratim da me voli još više. Bila sam tako sretna i otišla sam kod njega, kako smo počeli sretno živjeti zajedno i dan danas. Od tada sam obećao da ću podijeliti svoje dobre vijesti s ljubavnim igrama koje rade savršeno bez ikakvih nuspojava. Imam čvrstu namjeru da netko za koga znam da ima problema u vezi može pomoći takvoj osobi upućujući mu jedinu pravu i moćnu provjeru pravopisa koja mi je pomogla riješiti problem u braku. email:drapata4@gmail.com možete mu poslati email ako vam je potrebna pomoć u vašoj vezi možete ga kontaktirati na WhatsApp i Viber na ovaj broj: +1(425) 477-2744

    ОдговориИзбриши